Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 545
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 600
За всяко дете не ,универсално "хапче "няма.Всичко им влияе на децата,даже неща които не подозираме.Бях чела преди време за някъде в бившия СССР имало убиец,който убива жени със закачалки.Оказало се,че майка му опитала да прави аборт със закачалка .Не са прости системи децата.

# 3 601
  • Somewhere in the World
Мисте, стискам и аз.
А добър ден. Оплаквам се,че всички са се наговорили да ме дразнят.Най-вече мама.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 12:39 от Pretty_Mama

# 3 602
Мисте,стискам и аз! 🤗
Триковете са яки,но моето е голямо вече и хитроо. Онзи ден й казвам да ми върне телефона,а тя отговаря: Не ми говори така,защото ме напрягаш. Не обичам да ме напрягат!" 👀😂 Викам ако ти лепна един задвратник дали ще те напрегна?! Хахах много са смешни като почнат да ползват някакви такива изрази.
Ще ровя аз за дебели пуловери или поло,че май ще излизаме. 🥶🥶🥶

# 3 603
От главобол се оплаквам, от илюминати  и от изтрещели мъжове! Имам една „приятелка“ в социалката, тая женица без оглед на часови или географски пояси, всеки ден, ама всеки божи ден минимум три пъти, от изгрев до късни доби  ми праща разни клипове и статии от свръх конспиративни сайтове, ама не някакви лигави истории, заради които ние тук обменяме разнопосочни мнения! НЕ! Все за свръх важни световни катаклизми ме информира. Ся, аз може и да съм консерва, ма вярвам в кръглата форма на Земята! Не вярвам в 5 G-то, щото метнах един чувал картофи на двора, белким се изпържат от него, ама, нъц! Виж обаче, вярвам в G точката! Та снощи, в 2 без 5 същата тая ми праща линк, от който разбирам, че илюминатите ни превземат, чипират и поробват. А лястовичките на път за Африка са мутирали в пингвини, пингвините пък от своя страна са станали трансджендъри! Аз отдавна съм се отказала да следвам обсесиите й и просто я трия, но Убавецът мой се изправя на нокти като издрънчи месинджъра… Сутринта разисквахме въпроса, кой смущава съня му и ето ти отново съобщение от ЕлЬОминатите явно. Отварям аз, ама, не, пише ми някакъв, който не е в листа ми, с профи снимка на шампанско и ягоди. „Добро утро на милата и позитивна дама“. В недоумение голямо съм, ма МН е убеден, че си четкам…егото. Сдърпахме се за добро утро…  Аз нямам намерение да доказвам, че нямам сестра, нали. Казах само, че отивам за болничен, щото страдам от остра липса на либидо, самочувствие и разбиране… Разпищолих се в неоправената спалня, навих си крачолите на пижамата и си накиснах краката в гореща вода, да си сваля вдигнатото кръвненце. И изведнъж врата се отваря със замах и нахлува един льольо.- Нося ти мостри за щори, вика. Ма няма да звънне преди това, няма да почука…  Народът  изтреще!
Вие как сте?

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 11:34 от Caramella

# 3 604
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
карамело, сигурна ли си, че не живееш в катун? в някоя от онези каручки, наметнати в чергица?

не мога да си представя, че комшийката ще ме завари по без гащи или льольо някой си ще ми донесе мостри за щори в спалнята.
няма как да влязат освен ако не разбият входната врата, а пр теб влизат като през пердета.

# 3 605
  • София
Мисте, стискам палци! Дано му се размине на човека! М..а му и вирус.

В ГТ съм. Едно келеме без маска и с голи глезени кашля. Гледа на скандал, раздава го батка, седи разкекерчен, а е 50 кила с напикани гащи и на не повече от 16-17 години. Идва ми да му обърша един по пъпчивата муцуна. Ама знам, че е нечий син, и ми минава.
Ох, батката на всяка спирка се оглежда нервно за контрола и пак се изтяга гъзарската.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 12:30 от бъръльо-бъръльо

# 3 606
Имах неблагоразумието, да не сменя канала, когато казваха хороскопът по бтв. Сега цял ден ще повтарям, кой у дома, каква зодия е. Head Band

# 3 607
Добриньо, когат' оназ ме излови по жартиери, нямахме кьорава врата! А когато вкъщи има човек не заключваме.
Не ме карай и ти да влизам в обяснителен режим, за днес си взех дозата.

# 3 608
  • София
Карамелче, може би това е знак, че трябва да започнете да заключвате. То с тоз чиляк с щорите на мен ми стана смешно като прочетох, но ме дострашава като си помисля, че може друг чиляк да нахлуе и да няма толкова невинни цели.
Иначе преди години и ние не заключвахме когато има някой вкъщи, така че това го разбирам. Не помня в кой момент точно започнахме да заключваме.
Не разбирам обаче как може някой да отиде в чужд дом и направо да си влезе сякаш е у дома. Дори да е позвънил/почукал и да не му се отвори, а да чува, че има хора вътре, пак трябва да е много нагъл, за да се вмъкне.

Забравих да изкажа  най-искрените си съчувствия към Египтяните. Не знам как са живи на 15 градуса. Те там изобщо дрехи за ниски температури продават ли се?

# 3 609
Още два дни,и малко ваканция 🥳.Тъкмо почвам да пиша,и иде първият отзив от школото за маминия убавец.Със затъен дъх отворих.Ми то го хвалят,бодър ум имал 🤩.Май ще си заслужи подаръка, който иска.
Иначе идвах да похваля един кашкавал,от близкия магазин.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 610
Не знам как не се заключвате.Ние сме в къща,вратата като отвориш и две стъпала и си на тротоара.Няколко пъти сме чували как някой бута бравата и пробва.Има хора това работят,тръгват и пробват врати на входове и апартаменти,от 100 поне в една къща ще влязат.

# 3 611
Панди, трябва, да, ама като го нямаме този навик и забравяме. Иначе на въпросния 3 дни му звъня, ма не си вдига телефона. Сега вика, че имал работа на съседна улица и що пък да не дойде с мострите?
И аз се изумявам, щото през ум не ми минава да се натреса на някого без предупреждение. Така без да информирам съм ходила единствено при дядо и баба.

# 3 612
  • Пловдив
И аз доволна от синко и срочните му оценки...за сега само една 4-ка има, другото 5 и 6. За момче мисля, че е повече от идеално успех 5,15 Simple Smile

Мъча се да се разсейвам, ма ц...

# 3 613
  • София
Мистиче гуш.
Моят 5,42 оформи.

# 3 614
Ренкооо, нямаш милост!

Карамелчик, имам чувството, че си като магнит за подобни индивиди Simple Smile

Аз винаги заключвам, независимо има ли хора в къщи. Входната врата на стълбището е вечно отворена, като хан сме, всеки може да влезе. Заварвала съм съседка да слиза от тавана ни с обяснението, че си търси котката Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт