Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 345
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 630
Подобен номер ми правеше Шефа сутринта, помните,преди 9 😬.На средата на масата стоят дистанционните и салфетките,някой и чаша с вода беше зарязал.Хваща дивака покривката,и дърпа към него,аз я държа от другата страна,и така все едно ряпа вадихме , никой е пуска неговия край 🤣🤣🤣.

# 3 631
Aз съм от селянките,с мушама. След като по 3 пъти на ден сменях покривки,па хвърлих  няколко срязани с нож,изгорени от цигара и какво ли не,купих една и ми е мирна главата. Отделно на нея си меся,щото на плота нямам място,та ми е удобно. А майката на ММ ни праща от Гърция много готини мушами. Последната си я слагаме само за гости и всички питат от къде е,защото много я харесват.
Трябва да правя пица,а ме мързиии... 😆 Ама обещах на дребната. От няколко дни я лъжа.

# 3 632
  • Пловдив
Позиционирах се пред лл за болничен.

# 3 633
О Мисте,стискам палци да минеш бързо и всичко да е ок. Има ли новини за кумеца?

# 3 634
  • Пловдив
Уф...само, че е в интензивно. Дано го стабилизират! Дано!

# 3 635
Покривка слагам само с повод 😂! Хич не си усложнявам живота и сервирам направо върху масата,рядко слагам дори подложки 😜.
Мисти,дано всичко е наред!
Изядох повече от половин кутия XXL ментови шоколадчета! Закъснява ми вече шести ден и не се чувствам на себе си 🤦. Аз, дето дори не обичам шоколад!

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 17:31 от Sissy

# 3 636
Ни покривка ни мушама имам вкъщи.
Не харесвам, но и покрай децата съвсем изчезнаха от ежедневието ни Simple Smile

# 3 637
Аз съм по покривките. Пера, суша и така.
Зверски ми се ядеше хляб. Взех, че пробвах някакво хлебче с бадемово брашно. Ми нищо и половина, една камара продукти похабих. Става за ядене, но не е хляб. По тоя повод, омесих един и сега се пече. Animal Pig

# 3 638
Е,то зависи и от какъв материал е плота на масата.Сегашната е наследство,дървена,байцвана,красиво резбована.Не си представям да сложа директно върху нея ядене, което гаранция някой ще разсипе.

# 3 639
  • София
Аз ползвам покривки, аплети и подобни, но имам много приятен детски спомен от миризма на мушама. На масата на двора имахме.

# 3 640
Сиси - да не би и при теб да има новини? 👀 едно тестче нещо?

# 3 641
Адриана, надявам се ,че не 😂! Мисля, че и този път е от ваксината, преди няколко седмици сложих бустер.

# 3 642
Подобен номер ми правеше Шефа сутринта, помните,преди 9 😬.На средата на масата стоят дистанционните и салфетките,някой и чаша с вода беше зарязал.Хваща дивака покривката,и дърпа към него,аз я държа от другата страна,и така все едно ряпа вадихме , никой е пуска неговия край 🤣🤣🤣.
И аз затова махнах покривките и сме на гола маса ,че и голи секции.Книги,албуми,всичко тръгна да громи.Обаче ние вечеряме аз след като заспи и постилам,че и свещ паля .
Баща й я изкъпа и приспива,аз амен сготвих даже .
Мистик,🤞🤞🤞🤞🤞

# 3 643
  • France
Мисти, да знаеш, че цял ден стискам палци. Тези деца да си имат татко възможно най-дълго. Hands Pray

Бобчи, на 5 е Монстърчо. С него не сме имали проблеми със заспиването. Славчо е доста капризен.

# 3 644
Уф, безкраен ден.
Хиляда задачи ми стовариха на главата, все спешни и проблеми, а изобщо не съм в кондиция.
Избутах де и за утре си оставих малко.

МУ се е разровил да чете за алкалната вода. Не спира да ми бучи и ми праща някакви статии, а аз едва си държа очите отворени. Изобщо не вдявам какво ми говори, ама досадникът не ме оставя на мира.

Общи условия

Активация на акаунт