Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 341
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 645
Блокирай го 😄

# 3 646
Не се бях сещала Joy

# 3 647
  • Пловдив
Благодаря ви!

Всъщност мм ми каза, че сънувал починалия си дядо няколко нощи...не искам да знам символиката на тоя сън Confused

# 3 648
Хубава е.

# 3 649
  • Пловдив
дано, дано всички черни мисли се преобразят в бели!
Всъщност...
Скрит текст:
мм е погалил дядото и той е протегнал ръце да го прегърне, но мм ги хванал и не му позволил Thinking

# 3 650
Знам от баба, че като сънуваш починал, ще видиш някой на яве. В хубавия смисъл. Някой, който не си виждал отдавна и ще се зарадваш, например.

# 3 651
Мисте, добър сън е. Аз непрекъснато ги сънувам всичките. Преди няколко нощи им отказах цигара, и им обяснявах насън как съм вече непушачка Grinning
Стискам палци, в интензивното не значи задължително много лошо, може там по-лесно да го стабилизират.
Много ми е смръцафръцано тази вечер, не знам защо.

# 3 652
Знам от баба, че като сънуваш починал, ще видиш някой на яве. В хубавия смисъл. Някой, който не си виждал отдавна и ще се зарадваш, например.
Аз знам ,че на който сънува починал му умира "лошото".

# 3 653
Така е Мисте. Като сънуваш починал е на гости по принцип. Всичко ще се нареди! 🤗
Ядох пица,ся дояждам с шоколад. Корема ми бълбука нещо,сякаш не съм яла.
Прочетох за един клошар,че е починал. 😓 Тъпо ми стана,толкова клипчета има с него из тикток.

# 3 654
Мисте, знам, че ти е тежко и си притеснена, но не се плъзгай по тази плоскост със сънища и тълкувания. Само допълнително ще натоварваш мислите си в опити да ги разтълкуваш.
Иначе и аз знам, че е на хубаво да сънуваш починал.

# 3 655
Мисти, успокой се, дано е за добро и поздравления за успеха на тийна! А ти защо си  в болнични? Главата ми е балон и явно съм пропуснала. Цял ден ми е зле и ми се гади, изтрових се от хапове и не минава Head Band
И с майката на моята приятелка нещата не са розови. Тревожно ми е и на мен.
Елифче се изгуби. Последно четох, че не иска много да натоварва очите. Елифче, кажи нещо положително Heart

# 3 656
  • Пловдив
Карамелка, ходих за болничен заради карантината мин.седмица.
Стискам палци и за твоята близка...

Опитвам се, да, но аз по принцип, кат виден козирог съм силно черногледа, та...ми е трудно.

Елифко, де си? Явно новата работа я е погълнала.
Дарето и тя пак изчезна.

# 3 657
  • София
Елифче писа, че ще трябва да редуцира времето си пред екран заради очите. Дано заради това липсва и скоро да се похвали с добри новини!

Ени, след като те прочетох се върнах да си прочета пак моя пост. Не съм влагала такъв смисъл за мушамите. По-скоро споделих, че ми навяват мили спомени от село, защото там много ги ползваше баба.
Не съм имала предвид, че са селски., затова се извинявам, ако някой се е почувствал засегнат заради написаното от мен!

# 3 658
Както много ми се спеше, така сега се кокоря в леглото. Нервно ми е,  терсене ми е, въртя се като пумпал. Аман.

# 3 659
А Панде,глупости. Аз нямам претенции да съм аристократка,да живея в палат и да съм изискана. 😁 На село съм,у дома съм си,правя така,както ми е удобно. Просто 4-5 поста един след друг "мразя мушами","нямам такова нещо","не бих сложила","напомня ми за село",та за това така го написах. 😆 Не се засягам отдавна от писани тук неща. 🤗
Пратих дребната да ляга,доглеждам Владко и отивам в банята,че и косата трябва да мия... Отиде къмто 1 часа лягането. 😂

Общи условия

Активация на акаунт