Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 454
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 870
  • Пловдив
Ясно, да...абе и аз така знам, ама все пак Simple Smile

Добро утро!
Колежката отиде за хот дог Yum отидЕ коня у ряката....

# 3 871
  • София
В петък животът е една идея по-добър.

# 3 872
  • Пловдив
В петък животът е една идея по-добър.
ако почиваш уикенда обаче Wink

# 3 873
  • София
Така е, но аз от моята си камбанарийка гледам. 😆

# 3 874
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ооооо, хот дог... с медена горчица и един цвък майонеза...
когато чаках да се роди Горинич веднъж седмично си правех разходка до пазара Петков и си купувах един хот дог.
беше като вечеря в Риц.

# 3 875
  • София
Онзи ден свекърва ми ми се оправдаваше, че и се дояли кремвирши, а аз се разхилих, защото и аз обичам. Боклука ви са повечето, но са ми вкусни и прегрешавам.

# 3 876
Говори ми, ДобрЕ, говори Cry Как бих сгънала един хот дог или още по - добре един много мазен дюнер от главната в Пловдив. Animal Pig

# 3 877
Сгъвам(е) пране.Случайно видях,ще муши един чорап в дивана,в частта, която се вдига нагоре,между голямата възглавница и повдигащата се дървения.По принцип в моята пералня не живее чорапено чудовище,но от известно време изчезват чорапи,детско,и то след прането.Някой ден ще ги намирам като съкровища 🤦🏻‍♀️

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 10:07 от Ренко

# 3 878
  • Варна
Еееее,айде де, уливате се вече 😂😂

Трудно пия витамините за бременни, много смърдят и ги връщам, оф.

# 3 879
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
ооооо, хот дог... с медена горчица и един цвък майонеза...
когато чаках да се роди Горинич веднъж седмично си правех разходка до пазара Петков и си купувах един хот дог.
беше като вечеря в Риц.
В осми месец и половина ме прибират в болницата, не им харесват тоновете, ще ме наблюдават. Държавна болница, храната потресаваща. Мрънкам на бъдещия баща "Донеси ми дюнер, яде ми се дюнер". Идва той, носи Събуей, и почва да обяснява горестно "Баш сега не е добра идея да ядеш дюнер, ще хванеш да се натровиш, хигиената там, бля , бля. Но минах през мола, знам че тия ги ядеш, взел съм ти пълнозърнест и голям"!  Аз се хиля до сълзи, той се цупи, другите бъдещи майки в стаята ме гледат притеснено...
 Иначе и аз обичам хот дог 😆

# 3 880
  • Пловдив
Ай къв сладък помощник! Revolving Hearts

# 3 881
Нямате ли си друга работа сега?! Тъкмо си мисля каква тишина е тази сутрин в темата след вчерашната...хм...дивотия Simple Smile И вие какво? Хот дог и дюнер. Ааааа.

Ренко, просто си е избрал ново място къде да държи чорапите Simple Smile

УмирГам от студ аз. Топлото работи, аз навлечена и пак студ.

# 3 882
  • France
Сладуранчо Heart

Тази сутрин Славчо изпълзя от кошарката и си тропна гъзето баш на носа ми. С пълен памперс. После се завъртя, гушна се в мен, хлъцна и повърна. Има миризми, които не е човешко да ти се налагат преди първото кафе. Tired Face

# 3 883
  • София
Ренко експлоатира малкото Ренчо с домашни задължения, виждам. Че и кухня му е курдисала, да готви. Знам, че с тавите и тенджерите е много добър.

Имам познати от провинцията, които в София винаги ходят да ядат хотдог от Икеа.

Фил, Joy

# 3 884
Сладък,Ренковски помощник! Heart Eyes

Моя Шефчо се надигна в 7.30.А снощи заспа след 22.30.НапрааУ не знам. Дойдохме да легнем,уж да заспи по-рано,ма никакво намерение няма.Смуче дистанционното.

Пфф,а как пак ми се ядат всякакви тестени изделия.От време на време ме хваща такъв апетит за пици и мекици,чеее ...

Писах на гинеколожката.Много ми е неудобно да звъня и пиша на лекари и го избягвам максимално.Да не кажа,че даже не ми се е случвало,а тя ми е лекар от години.Оперирала ме е,изграждала ме е и се познаваме добре,но ми е страшно неудобно да я притеснявам,но в момента съм притисната. Confused Голяма съм офца.

Общи условия

Активация на акаунт