Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 540
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 885
   Не усещам да боли повече като си поема въздух. Но пък като си натискам гръдния кош там където боли, болката се усилва. Много хубаво го обясних, нали?
Лоли, при мен така боли на това място от възпален плексит. Възможно е и при теб да е това.

# 3 886
  • France
Лайла, и моят Хленчо заспива към 22-23, става към 4-5 за биберон, след час за пълен памперс и най-късно в 7-7,30 за закуска. Вечерите, когато си легне към 21-21,30 сме супер хепи с баща му.

# 3 887
И аз в отбора на кренвиршолюбителите. Веднъж на високосна взимаме. Запечен с кашкавал и всички възможни сосове ги употребяваме.

# 3 888
Значи само на Попи мнението видях, ние отскоро започнахме да вземаме креНвирши Simple Smile на бредас, всички ги хапваме у дома.

Толкоз, не съм ви чела, надявам се всички са добре Simple Smile

# 3 889
Аз най-много обичам парени/варени креНВРиши.
Сравнително рядко купуваме, но понякога просто не мога да им устоя.

Сега разфасовах един кашон на съставните му елементи, та се сетих да ви попитам как процедирате с отпадъците? Изхвърляте ли разделно? Около мен няма контейнери за разделно събиране. Пък и не съм убедена дали има някаква полза от тях, след като всичко се изсипва в един камион. Но от известно време във фирмата на МУ сложиха такива контейнери и продават отпадъците на фирма. Започнахме да събираме отделно хартия и пластмаса и той ги изхвърля там. Направо съм в шок колко много такива отпадъци изхвърляме Flushed Сякаш досега не ми е правило такова впечатление.

Уф, трябва да работя, а не ми се пипва нищичко.

# 3 890
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
   Не усещам да боли повече като си поема въздух. Но пък като си натискам гръдния кош там където боли, болката се усилва. Много хубаво го обясних, нали?
Лоли, при мен така боли на това място от възпален плексит. Възможно е и при теб да е това.
Уишмастърова, досега плексит не съм имала! Днес боли по малко, ама да видим!

Групата на детето в градината е под карантина, ПАК! То моето си е вкъщи, но ме заболя главата!

# 3 891
Дойде ми и ако вчера мразех света,то днес и вселената ми е крива 😡🤕😭

# 3 892
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
минала си на по-горен левъл значи.
бейлисче или сладолед ще пооправят нещата.

# 3 893
Ули, благодаря,че сподели бедрас.Разгледах ги,харесах си и някои неща,остава да видим,дали/кога ще поръчам нещо.
Сиси,отдъхни сега,с два - теста си 😁🤪
Ваканция,здравей 🥳😂

# 3 894
Крива съм, много съм крива. Чадото ходи 1 ден на училище и на другата сутрин стана с температура, цял ден и нощ я поддържа висока, днес дом. бърз тест е положителен. Водих го на пср, чакаме резултати. Аман.

# 3 895
  • Пловдив
Уинд, споко...при децата минава за 3-4 дни, леко при това.

# 3 896
  • София
Уинд, дано това да е бил зорът и да го изкара леко!

При нас идват различни камиони за изпразване на контейнерите за рециклиране. Рециклираме вкъщи.

# 3 897
Уинд, да минава бързо и без последствия!

Гледайте го бе, наглото, долно котенце
Скрит текст:
Animal Kissing Cat
Така е от часове, не е мръднал.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 15:30 от Сирос

# 3 898
  • Варна
Може и го прави, ти ся завидя, нали? 😂😂

Сладкиш ❤

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 13:32 от esstela

# 3 899
Чета ви, подсмихвам се, ММ пита с какво се забавлявам, викам тука един женски разговор за кремвирши, той мисля че го разбра погрешно Satisfied
-------та се сетих да ви попитам как процедирате с отпадъците? Изхвърляте ли разделно?
Да, около 2/3 са неща за рециклиране у нас, по-удобно ми е так, държа само малка кофа за кухненски отпадъци. Само стъкларията я нося на друго място и е малко хамалогия, последния път отнесохме три чувалчета се бяха насъбрали и в унеса докато ги изхвълях една бутилка от соев сос ми потече в ръкава, голяма гняс. Много я мразя тази процедура, ама нали спасяваме планетата, добре че не беше някой любим пуловер Scream
Гледайте го бе, наглото, долно котенце
Поне си е вашата. У нас по едно време идваше котката на съседите и ми се катереше на главата.
Дойде ми и ако вчера мразех света,то днес и вселената ми е крива 😡🤕😭
Що, после не те ли обзема една еуфория и прилив на енергия, като Порше с прясно налят бензин?

Общи условия

Активация на акаунт