Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 723
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 945
Здравейте, общество! Минавам набързо да ви кажа, че ми липсвате... Новата работа е динамична и все съм в недостиг с времето.
Сиси, тази зима доста нося мериносови пуловери, супер са - тънки, меки, топли.
Много болни колеги около мен, дано в темата да са малко.

# 3 946
Мързелче, не се оплаквай, ние помним свекърва ти по колко неща праща! Simple Smile

Елифче, харесва ли ти на новата работа?

# 3 947
  • Пловдив
Елифче, разкажи де...харесва ли ти, как е? В същата сфера ли е?

# 3 948
Аз се бустерирам тихо и самотно. Изпокарах се с целия псоходиспансер и най-вече със старшата сестра. До гуша ми е дошло от Кретенции. Изплюсках всичко греховно и забранено, което открих, утре ше си купя и айрян. Ай, ше му се незнай, нали всичко ми е цветя и рози, та зорлем ше си прая живота тенекия и като не ям. Щото като съм слаба ще съм много щастлива.
Елифче, радвам се че си тук Heart
Тринайсче, къде си?
Кротева и тя зачезна, агейн.

# 3 949
Наспорт Wine Glass
Я, Елифче се появила Simple Smile Как се чувстваш на новата работа?
13 само мята по някой палец от време на време, да вземе да се разпише и тя.
Мързелотааа, не се оплаквай, нямало кой да й сготви! Помним ние само преди няколко дни с колко манЖи се похвали Simple Smile
Сиросче, какво е това тесто? В хлебоперката може ли да се меси?

Доспа ми се пак. Много нетипично за мен по това време на вечерта. Не мога да се оплача от безсъние, а все ми се спи.

# 3 950
Какво да ви кажа, момичета ... натоварено, стресиращо, ново. Стресът на 30 години го преодолявах по-лесно. За интересно е интересно, но главата ми пуши ... Форума имам шанс да го погледна вечер, но не и да наваксам с над100 отговора в темата. Радвам се, че днес успях и така ми се стои при вас, а едно подло гласче шепне: планът ти беше да прегледаш файловете и разпратиш два-три мейла, стига се офлянква.
Наспорт 🍷🍷🍷

# 3 951
  • France
Елифче, радвам се, че те "видях".
Аз наспортвам с някаква еврейска ракия от смокини. Ней хич лоша.
Днес се сгънах от чистене: 2 перални, 1 миялка, прахосмук навсякъде, та дори и под канапето и леглото... и накрая една гозба, едни сменени чаршафи (помните как ми почна денят) и една измита коса. А и едно изкъпано бебе. Бе въобще...

# 3 952
И  аз се радвам много, че Елифче ни навести Heart  Надявам се скоро нещата да се канализират и да имаш време и за нас. Как са очите?
Тринайсчето искам да се яви на рапорт немедлено!
Кротева и тя зачезна, но дори да платя на този

да й прави серенада, пак ще се появи когато тя реши.
Якчето пък сигурно изплете покривка, да завие Света...
И Гери много ми липсва.
Къде ходите? И да завиждам ли, че сте на по-хубаво място офлайн, м?
Шиб@н@та функция за редакция не работи от маса време! Няма ли да се самосезират от управата?

# 3 953
Карамел, ако не виждаш промяна след първата редакция, влез отново с редактирай, но без да правиш нищо, само натисни "запази" още веднъж. Това е начинът.

Елиф, Heart

Днес се прибрах рано от работа и изкарах един сън преди вечеря, за около час. Обаче, сега пак ми се спи и няма да му се чудя много.
Кло,аз не ги обичам стърготините и като цяло кокос не обичам. 😁
А аз обожавам кокос.

Бай.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 09:09 от 💙 Clo 💙

# 3 954
Карамелка, лекувах се, засега са по-добре, но има още какво да се желае. Взех и второ мнение, та да дишам по-спокойно. Отделно трябва да посетя мамолог, имам някакви болки в едната гърда. В последния възможен момент резервирах места за абитуриентския бал през май.
Офф, опитах да свърша нещо на служебния лаптоп - и греда, явно не са ми направили определени настройки. Що ли не ме учудва ...
Хайде, като не мога да ви поднеса сутрин кафе, да ви сгрея преди лягане ❤❤❤❤❤

# 3 955
Ама, Кло, много си коварна! Доде, метна тавата и се врътна. НаспОртваш, а?
Дай рецепта, де..

# 3 956
Ся ако ви кажа,че ям вляла чорба и люта чушка,собствено производство и проклетите ми 56 кила,ще ме анатемосате,нали!
КарамелО,тоя ко засвири,ще прокопая тунел под краката му и ще избягам чак в  Китай! Мене по така требе да ми се засвири и запее.

Забрави ли,че първа съм се цанила на платформата на "Чае шукарие" !?

# 3 957
Поне те предизвиках да си дойдеш, Кроти Heart извинявам се за нескопосаната покана Joy
И завиждам по-люто и от лютата чушка за чорбата. Яде ми се горещо шкембе, вкъщи няма кой да го сготви, а откакто ми искат индулгенция да вляза в заведение не съм яла...
Кло, благодаря за разяснението Kissing Heart

# 3 958
Карамело, идвай. Докато дойдеш, ще съм го сготвила. Обещавам да е вкусно. Мани индулгенциите, проформа са. На мен не са ми искали, ако ги имам.
И днес вече отдъхвам. Оказа се, че детето не е било контактно един ден, а цяла седмица. Не се разболя. Размина ни се за не знам кой път. Все така да е!
Искам дълъг обяд в кръчма.

# 3 959
Кро ❤ таз песен ме удари в душата, благодаря ти!

Сдух съм, ама над козирката😢😭😪

Общи условия

Активация на акаунт