Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 783
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 930
кажете мохера хубаво нещо ли е за пуловер?!
Много хубаво нещо е в компанията някой друг да е облечен с мохер и да го пипаш да им се радваш, приятно мекичко. Да го облека след пет минути почва да ме дразни, усещам ги косъмчетата, особено по врата.

# 3 931
Сис, имай предвид, че въпреки отрицателния тест, пак може да си коронясана. И двата пъти го карах леко до умерено, но дълго, особено първия път. И беше две напред, едно назад. Бавно подобряване и много умора. Вече забравих за второто ковидясване, но хремата от него ми изчезна преди броени дни. Та, имай едно на ум.

# 3 932
  • Варна
Е какви са тия тестове, дето като са + е положителен, като е - пак е положителен?? Обърках се вече.

# 3 933
Фалшиво отрицателен имам предвид, Естелка.

# 3 934
  • Варна
Фалшиво отрицателен имам предвид, Естелка.

Разбрах те, просто не им вярвам.

# 3 935
В интерес на истината, не са особено достоверни дори ПСР тестовете. Да кажем грубо 80%, което за диагностика е малко. Самият създател на ПСР беше заявил, че не се препоръчва употребата му с диагностична цел именно поради недостатъчната прецизност.

# 3 936
Каквото ще да е,да минава вече! То се е видяло,че болничен няма да взема,ама да спра да се мъча поне аз!

# 3 937
  • Варна
Каквото ще да е,да минава вече! То се е видяло,че болничен няма да взема,ама да спра да се мъча поне аз!

Пий топла, домашна ракия, намажи си челото, врата и гърба, преглъщай я бавно. Може един лек масаж от мъжа ти, топъл душ и в леглото.

# 3 938
Правих сладкиш негърче. Заливката нали е шоколадова глазура,реших да добавя и смлени орехи. Дребната каза за нея без орехи,та 1/3 залях без и после другото с орехи. МУ си слага в чиния,надничам и виждам,че в взел точно без орехите. 🙄😁 А ни чу разговора с детето,не е да не е знаел. Накарах го да си смени парчетата. 🤪 Неговите претенции не ги уважавам. Ще яде с орехи!
Пак ми е студено на краката. След малко ще ида да се напря с вряла вода и лягам.
Утре сме на детски рожден ден. Не познавам много добре майката,но децата са си приятелчета в ДГ и не ми се искаше да отказвам. Аз че съм си темерут,съм,ама няма нужда да страда и детето. 😁

# 3 939
  • Пловдив
Бе тая вечер никой ли не спортува?

13сче, де си?

# 3 940
Ени, за да има спокойствие, поръсвам негърчето отгоре с кокосови стърготини.

Наистина, след вчерашния маратон, днес няма кой едно Наспорт да каже. Или всички вече сте на бустер и не ви се пише?

# 3 941
Ей ма на, посядвам вече. Направих тесто за пица с бавно втасване, направих си утрешната манджа, само трябва да я бутна във фурната, а ме домързя с прането.
Wine Glass

# 3 942
  • France
Много обичам мохер, но се пере на ръка и със специален препарат.

# 3 943
Кло,аз не ги обичам стърготините и като цяло кокос не обичам. 😁

# 3 944
Наспорт!
Обичам кокос, и мохер обичам, и пица, и негърче, ма няма кой да ми направи, подшмрък нещастното аз Disappointed Relieved

и преядох, и семки чоплих, и ся мий тежко...май шси лягам с/при чаветата...

Общи условия

Активация на акаунт