Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 854
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 915
  • Варна
Естела скъпя моя,те са родителоустойчиви.Защо псува милите хора от ЕВН?

Щото са пе@@@@си. Бясна съм, макар и да имам за 4 месеца компенсации, ама на едната фактура, която била за октомври, отгоре пише месец ноември, както и да е.
Дано наистина не ме чува грахчето 😂😂

# 3 916
Хехе, и аз имах цяла торба СССР-ски панделки, най-различни цветове.
Почти нямам детска снимка без тях - във фотото, до/върху някое странно на вид животно, с панделки на главата.

Уф, не съм в час днес.
Забравих да пусна хляб, чак сега заредих хлебопекарната.
Но по-лошото е, че планирах пъстърва за вечеря, но забравих да я извади от фризера. Та по този повод ще пържа яйца. За утре да ми напомните да извадя рибата Joy

Бобчи, то все има повод да отнесат някоя псувня.

# 3 917
Бейлис не обичам,както и шоколад,но около "онези" дни шоколад странно как ми се дояжда страшно много. Взех си един днес и успях да изгълтам един ред,като ме почна една жестока кашлица! Май няма скоро да повторя. За сладолед не мога и да помисля без да настръхна зимата!
Не ми минава и отидох да направя Рапид тест! Очаквано беше отрицателен! Какво по ягодите е това , което толкова време ме мъчи?!

# 3 918
  • Пловдив
Грип.

# 3 919
Сис, а какви са ти оплакванията? Имаш ли температура?

# 3 920
Тц,болки в гърлото,запушен нос и умора! На Беболина, която ме зарази й мина за три дена. Мене вече цяла седмица ме влачи и нямам дори малко подобрение или каквато и да е промяна от ден първи!

# 3 921
Клиниката на грипа е съвсем различна от това. Сис, иди за една слушалка.

# 3 922
Аха, грипът се характеризира с висока температура.

# 3 923
Оставете това сега и кажете мохера хубаво нещо ли е за пуловер?!

# 3 924
За едно обличане - да. Иска безумна поддръжка и пак се съсипва или поне аз съсипвам такива пуловери. Та от мен,  мохерът има едно твърдо нье.

# 3 925
Цъ.Нещо което се пере отделно ,с отделен препарат не е за мен.Цяла пералня мохери не мой събра .Аз лично харесвам лесни за поддръжка дрехи.

# 3 926
Разбихте ми сърцето 😢!

# 3 927
Оставете това сега и кажете мохера хубаво нещо ли е за пуловер?!
Ако търпиш да ти боцка, да

# 3 928
Ааа, изобщо не боцка! Мек ,пухкав и лек пуловер е,направо прозрачен! Истинска красота! Алергична съм и затова пробвам първо дали боде.

# 3 929
Вълната по принцип не се пере толкова често като другите материи, а много по-рядко. Слагаш на закачалка и проветряваш след носене. Ако ти харесва и не ти предизвиква реакция и ще го носиш Simple Smile вземай го.

Общи условия

Активация на акаунт