Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 144 411
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 405
Панде, че червено и пилешко, като не може, какво месо може? Пуешко може ли? Във Фантастико съм виждала кюфтета от пуешко. В тарелка са, но си изглеждат като от истинска кайма. Предполагам, че и пуешко филе можеш да овкусиш да се окрехкоти и да го направиш на жулиени с корнфлейкс на фурна.

# 406
  • Варна
който пише оттатък, пуснете едно поздравче на естелла от мен.
не ми се иска да се записвам там тази година. Sad

Влязох от любопитство, благодаря ти ❤

# 407
В Лидл няма ли пуешка кайма? С нея може да се импровизира както и с другата. Кюфтета, супа топчета, руло стефани, мусака със/ без заливка, сарми, пълнени чушки...
Иначе, ако яде риба, също може да се измислят варианти.

# 408
HeartНе се бойте, мили дами, докато комисията по изпращането е тука няма страшно от Дълги чаршафи ( Кротева, Hug).

Какво сте направили тук,докато ме нямаше?!! Над 200 мнения за няколко часа! Реших,че и тук някой положителен тест е показал (Стрейндж,къде си?). Естела , Heart Exl !
Чета после ,затварям ,викам ,обърках темата! Гледам ,правилната била! Ауууу,че хубаво! Добре дошли на правилното място! За мен Бобчи и Бабри нямат нужда от представяне,знам ги! Ма те едва ли са чували за мен ,аз само тук пиша !
Дариела пак идва без подробности след дълго отсъствие! Дари, остави печките ,бързо казвай кой те отмъкна от нас и защо?!
Изпуснах и рождения ден на любимата ми Добри! Добри,зло да те забрави и да продължаваш да ни подаряваш смях и мъдрост!
Тази година казах ли ви,че ви обичам,мили мои HugKiss

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 10:38 от Sissy

# 409
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
естела, живи  здрави да сте. пълна и щастлива да ви е годината. и другите след нея Wink
каквото и да решите, както и да го решите ще е за добро.
най-доброто!

# 410
  • София
Благодаря за съветите, момичета!
Не съм се изразила правилно за месата. До 150 гр на ден са й позволени. Но ако например й го дам на обяд, на вечеря трябва да е друго. Има вариации с диетата, но ако яде готвено, а тя не понася готвено.

# 411
  • France
ДобрЮтро, Сладурки. Бабрито и Бобчето са тук! Добре дошли, мили мои Heart Eyes Остава и Бютито да се премести и повече няма да ходя оттатък.

# 412
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
панТичке, да ме извинява този, който е написал тази диета, ама е неграмотник пълен.
цитрус не се пише с О, за мерене на 150 милиграма ще ти трябва аптекарска везна, а толкова месо ще трябва да се яде с пинсета.

щом не са ограничени картофите давайте месото с пържени/печени на фурна картофки и/или салата от домати, пюре от картофи или варен грах.
всъщност пържени и тестени не са забранени, нали?
мекициЙ, палачинки, питки с извара и яйца, милинки...
картофени крокети.
ориза отделно търпи всякакви варианти - бял чист, бял със задушени зеленчуци, червен с домати (моите не го ядат и аз не го правя)

# 413
Докато чета си забравих мисълта 😁
Доза щастие е хубав филм,на мен много ми хареса поне,на кино го гледах бременна в доброто старо време преди пандемията.
Гледам у фейса мой познат,мъж на приятелка.Направо се е стопил от 20.09 до сега.С диетоложка работи,страшна промяна.Преди това какво ли не беше пробвал.
В сака ми се е разляла мицеларна вода,всичко станало паприкаш.

# 414
Естела, не ме знаеш, но съм чела твои постове. Пожелавам ти лека бременност и едно здраво сладко бебче!
Отивам да се срамувам в ъгъла, и аз от съчинителите по първа буква. 😶 Колкото пъти съм попадала на постове на Бабри, все Барби ми е било пред очите. Ето на и коректора като мен, аз пиша Бабри той след мен го прави на Барби. Ходя след него да мажа.
Лелее, Панди ми то не останало нещо неизброено и забранено! 😲 Само зеленчукови супи ми идват в главата, ориз и картофи. Заешко месо или и това не може. Тежка ситуация, а тя както и не е от най ящните.......направо брало си е лайката. Не ти завиждам, а как ще я опазиш от шоколад идея си нямам. Добре, че вече е голяма и разбира.

# 415
  • Пловдив
Хилоу!
НачЕ...четох, четох и ни-що не запомних (чаршафи, бягате от някой) ...
освен една от новите мацки дет рано заран спортува... М не! Няма се разберем тъй! Не сме свикнали някой да ни разваля мързела Satisfied  Жакиту сигур затва избегА, що и забранихме са говори за йога Stuck Out Tongue Winking Eye

Нещо не мий у ред...не ща утре на работа Confused ма тва не е нещо ново за мен, де.
Мушнах джолан в гювеча и леща. Туй то.

# 416
Пандее,това беше и моята диета. 🥺😖 И до сега не ям повечето от тези неща... Момичетата са ти дали добри идеи. Ще се справите! 🤗
И аз не разбрах от кой бягат мадамите от оная тема. 😆 Ама аз съм си залюхана. 🤷🏻♀
Естелче,миличка,и мен ме разрева вчера. Чета си аз и веднага след симптомите ми мина през акъла за бебе. Продължавам да чета и гледам две черти! 😍❤ Много се радвам за вас! От сърце ти желая лека бременност и здраво бебче. 🤗
Ох Мисте,чета Бакито и се разхилих,дребната се чуди на какво. 😂😂😂 Аз и темата за йогата изпущих,ама... 🤭
Чака ме пълна мивка,аз си пия кафе и си джиткам в нета. 😆
Хубава седмица! 🌺

# 417
  • Германия
Ми и аз ще си ти викам Барби, добре, че беше Дариела да ме светне. Ма аз така си чета - на първа буква.
Зачудих се първо кога е 12,30 сутринта - на обяд ли, в полунощ ли. А и ти на кой край на света се подвизаваш.
Значи и с теб сме от една партия, аз ако мога ще спя само през деня, а през ноща ще си живея, ама никой не ме оставя, в другия си живот ще се родя нощно животно.

И аз забравих за какво друго говорите, ама то пък не и нужно да се насаждам на всяка тема.

Добри, бях те прочела в съседната тема, та се надявам, че нещата вече са се оправили.

Ени, няма да се чудиш дълго, скоро ще ни навести да ни информира, че за нея говорим Joy

# 418
  • Пловдив
Ени, поправих Simple Smile
Аз от новите само Бобчиту знам..от темите за пазаруване Wink

# 419
Панде, най-много внимавай за зеленолистните и млечните да избягвате. Иначе, и на мен ми хрумва само повече картофи и ориз, с някакви зеленчуци. Не виждам проблем известно време да не яде месо. Ако е много дълго време може да видиш да не ѝ падне нивото на Б12.
Добре дошли на новите Simple Smile
Едвам ви наваксах.

Общи условия

Активация на акаунт