Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 473
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 4 080
  • Fairbanks, Alaska
Ако ги пукат в тенджера, тайната е движението по котлона, да не спират до последно да я местят напред назад. Иначе загарят или остават много циганчета.
Зависи и от царевицата. Имал съм царевица, при която няма циганчета, но съм имал и такава, при която хем въртиш тенджерата и пак има циганчета.

# 4 081
Ох, Мисте, нямаш ли си друга работа с тези картофи и пуканки.
За срамотиите останахме без нито един картоф. А досега успешно се правех, че не забелязвам пуканките в шкафа.

Чакам шеф готвач МУ да сервира джолана. От мен виното и филма - приготвила съм за гледане "Жигули".

# 4 082
Днес си правих пак наложителната разходка до покрайнините на града за картофи. Издъних две чувАлчЕта по 10 кила, чудя се сега, за колко време ще ни стигнат. Добре, че отбих мераците на детето да идва с мен, стъпи ли му крачето в Джъмбо, лошо му става на портмонето ми, изпада в колапс.

# 4 083
Мистева, ще ти пратя МУ, да ти покаже как се правят пуканки на керамика. Няма да имаш тенджери после, но пуканки ще ядеш. Като го видя да вади царевицата и откачам. 😡

# 4 084
Има машини за пуканки. Всякакви варианти видях в нета. Дори в соц времената имаше таквоз животно. У дома имаме. Пускаш шепа царевица, натискаш копчето и за нула време ядеш пуканки.

# 4 085
  • Пловдив
Ооо, Уинд...купих и пробвах. М не. ОтидЕ в коша...то сухо та се не преглъща. Не можеш да ги омаслиш.

# 4 086
МГ(да се чете моето говедо) и то обича пуканки- всякакви.Като си идем на село , вади една стара алуминиева,безформена тава( бивша електрическа) ,свинската мас и се почва..Майка веднъж изпрати царевица и вече не повтори....Цял месец смърдя апартамента на гняс! Всеки ден пукаше пуканки! Всички тенджери почерняха...Ужас! Оттогава пуканки - на село!У градо- в микровълновата!

# 4 087
Явно никой не е пукал пуканки като мен, когато бях на 20. Точно се бях омъжила за първия ми мъж. Ентусиазирана купувам царевица от една баба и се мятам да смайвам ММ с кулинарни умения. Смаях го. Нароних царевицата в тава и смело я хакнах в горещата фурна. След секунди нещо бяло избухна на талази - цялата фурна беше пълна с пуканки.

# 4 088
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Явно никой не е пукал пуканки като мен, когато бях на 20. Точно се бях омъжила за първия ми мъж. Ентусиазирана купувам царевица от една баба и се мятам да смайвам ММ с кулинарни умения. Смаях го. Нароних царевицата в тава и смело я хакнах в горещата фурна. След секунди нещо бяло избухна на талази - цялата фурна беше пълна с пуканки.
Това е много добра идея!

# 4 089
ИнфлуенЦърки ниедни, по-заразните сте и от омикронЯ! Изядох си пакета пуканки и се пресягам и към този на МУ, щото съм Animal Pig2 На микровелето ги правим само, другата технология е тотална хамалия за мен  и направо ме отказва да ям.

# 4 090
Лоли, хич не е добра идеята. Смрадта на залепените за реотаните и прегорели пуканки е утрепителна.

# 4 091
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Лоли, хич не е добра идеята. Смрадта на залепените за реотаните и прегорели пуканки е утрепителна.
Вероятно. Но ще има и много годни за ядене 😆

Да се оплача, гушкаме се с МУ, казвам му "Не ме пипай по корема, знаеш, че не обичам" (леко ми е голямо шкембето)
И тоя романтик ми шепне нежно "Ми свали го".
 Ще загине от ковид, нали?

# 4 092
Подозирам, че ще е от нещо друго. Ама в документацията щЪ пише Ковид. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 093
Момичета,поствам и тук.Нека да помогнем,кой като продаде,кой като купи нещо.Всичко се продава и купува на търг,парите са за детски живот .
https://www.facebook.com/groups/1441372069592035/?ref=share

# 4 094
Подозирам, че ще е от нещо друго. Ама в документацията щЪ пише Ковид. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ковид с придружаващо заболяване нож в гърба.

Бобчи, нямам ФБ и доста ограничено прегледах страницата. Търгове в полза на сметката на детето ли се пускат? И само с нови вещи ли? Имам едни чисто нови обувки и едни носени 2-3 пъти, но като нови. Мога да пратя на някой снимки и да ги пусне, после да ми каже, като се продадат на кого да ги изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт