Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 616
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 4 095
Уайлд,точно така.Търговете са в полза на детето,употребявани вещи може също.Прати ми ,аз ще ги постна .После ги пращаш и пускаш парите по изипей .Пращам ти моя тел,пиши на вайбър.

# 4 096
  • софия
Благодаря за съветите,момичета.

# 4 097
  • France
Успях да ви настигна!

Бобчи, да сте живи и здрави с твоята Любов. Да се гледате още 66 години Heart

Лейла, момиче, много ти е грешна стратегията, въобще не се прави така. Свикваш го на хубаво и после ще ревеш, че не те гледа, не си гледа детето и къщата. Аз от мъже много, много не разбирам, но имах приятел - гей, който много разбираше. И той така ме е съветвал - в началото, когато е най-хубаво и хората са готови на най-големи компромиси, свикнеш ли го на хубаво - край! А първите дни и месеци с дете са си едно ново начало.

# 4 098
Бобчи, благодаря! Утре ще видя къде съм ги прибрала и ще ти пусна снимките. Само не разбрах часта с Изипей. Тези, които откупуват нещата, не превеждат ли директно по дарителската сметка, а не на мен?

# 4 099
  • Sofia
Бобчи, благодаря! Утре ще видя къде съм ги прибрала и ще ти пусна снимките. Само не разбрах часта с Изипей. Тези, които откупуват нещата, не превеждат ли директно по дарителската сметка, а не на мен?
Този, който "спечели" търга, превежда парите по сметката на детето, качва платежното и след това се изпраща спечеленото. Защо в Изипей и т.н.? Ненужно усложняване и за двете страни и забавяне на паричното постъпление в сметката.  Не вярвам да има такива, които на гърба на едно страдащо дете да прецакат спечелилия и да не изпратят артикула. Имаше добри новини за Кали тези дни и дано само такива четем!

# 4 100
Ще започна като Мързелчето, Ку-ку-ри-гу!
Ставайте, вижте какво слънце се е показало.

# 4 101
  • софия
Добро утро 🌸
Кло,не знам за кафето, ама на мен как ми харесват сладките.
Аз съм будна още от 6, нещо не можах да поспя,хем легнах чак в 1.

# 4 102
  • Пловдив
Добро!
Закусваме...мекици Yum
После у зълва ми на кафе и чак тогава си отиваме.

Даре, как си?
Уми?

# 4 103
МУ купил за закуска мекици и мазни банички. Нечовешко е.
Въпросният господин е решил да прилага, нов метод за възпитание на Киликандзера https://fb.watch/aRYTTcqJid/
Сега е взел нож, едно плюшено мече и със съответните действия,  обяснява на добичето, че ще го направи на пържоли. Добичето го гледа недоумяващо и отегчено.

# 4 104
Добро утро .Добре съм аз,нищо ми няма днес.То  и вчера само гърло ме боля.Дано това да е било!

# 4 105
Да,Джун така е.Гледах постове с бележки от изи пей,но то било дарения.
Събудих се с гърлобол,май ще направя един тест от аптеката.Обаче не знам кога,днес или утре ?

# 4 106
Аз днес правих- отрицателен.Колко е верен- не знам.Броя го за верен и това е.Няма да правя повече .То човек пари за тестове да има само...

# 4 107
Бобчи, тестове напоследък хващат след 3-4 ден. Ако хванат въобще. Домашните с Оми много често не позитивират изобщо. Ако хванат, хващат от гърлото.

# 4 108
Ами то хубаво,обаче ако щете вярвайте не искам да ходя в лаборатория,където има бременни,хронично болни и малки деца .И един човек да заразя ако съм болна,ще ми тежи на съвестта.Как да го направя?Ако съм болна ще се затворим вкъщи,има кой да ни купува храна и да взема детска кухня .

# 4 109
  • софия
Бобчи, аз правих в Пирогов-там са в отделен фургон само тестове за ковид. И почти нямаше хора,минах за 15 минути.

Общи условия

Активация на акаунт