Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 404
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро! Вече съм на работа първа смяна, детето на градина. Ще видим колко ще изкара, че все водят болни деца в групата й. Добре, че като се разболее майка ми е на разположение да я гледа.
Хайде лек ден! Трябва да влизаме в ритъм вече, че много се отпуснахме.

# 661
Лоли, как е Малчо тази сутрин?

# 662
  • София
Добро утро. Дребното как ще замъкнем на ДГ (на 300 метра е). Не искал да ходи -.-. Кога ще спре с това неискане, не знам… Почти на 4 е. И за капак такова гадене имам тая сутрин…

# 663
Добро утро! Беболина реве,иска мама, сърцето ми се къса, душата ми спи ,а тялото трябва да ходи на работа 😫! Вземам си от кафето на Кло и изчезвам.

# 664
Някои деца по-трудно свикват. Особено ако не са ходили на ясла. Моето не е ходила, но бързо свикна, асе бях приготвила за голям рев и тръшкане. Търпение, говорене и ще дойде момента, в който ще се успокои.

# 665
БабТи и Уиш,голямо раздвижване предизвикахте и пълна тишина от главнокомандващите.
Кроталова-Гларусова, метлата се движеше със свръхзвукова скорост,т.е. квот' можах напра'их.

Лоли, добре ли е дребният? Вчера беше много топло. Може просто да е прегрял.

# 666
  • София
Моят звяр уж е ходил на ясла и при това цели две години… А днес ми е гузно, че ние с баща му си взехме отпуска, а той ще е на градина, но за 4те години, отпуските ни горяха за прегледи и други чудесии и сме малко каталясали. Ама ще го вземем рано де, след следобедния им “сън”. Да не ми е съвсем гузно.

# 667
Я не се излагай! Гузно ѝ било. И Хасан е хора. Мятай крак върху крак и така цял ден.

# 668
Както се очакваше,дребосъчка едва се излюпи. 😆 Аз се будих от 6 до 7 през няколко минути,сакън да не се успя. Те приемат в ДГ до 9,да ме пита човек що я мъча в 7 и 20 да я будя,като може и в 8:20.
Ерин,и тя се спазари да я взема "първа",т.е. в 16. 😁
Колата обаче беше замръзнала,та стъргах ледове.
Имаме един познат,който работи в Швеция сезонно. Сега си е тук и онзи ден го разпитвах как е там. Много му харесва. Каза,че има ред,в същото време имат избор. Дали да слагат маски,дали да се ваксинират,нямало задължителни работи и сертификати. Не знам дали е наистина така,но не виждам и защо да лъже.
Хубав ден и много усмивки! 🌺

# 669
  • Пловдив
Добро!
Ени, и в Швеция са с висок стандарт...чувала съм аз хубави неща.

# 670
Да,Мисте. Каза и че хората са добри,поздравяват,усмихват се. И шофьорите били ок. Тук нямало ред. 😂 Абе похвали я Швецията,казах му да се стяга да ни взима и нас с него на пролет. 😁

# 671
Утро! Криво утро, щото се налага да говоря с оня кривия от Старата Загора. Той крив, ама знае ли аз колко съм, особено в този час.. Ако ви пропадне 5 жи- то...да знайте от мен е. Ай, почвам..
Че и на работа трябва се замъкна.

# 672
  • Германия
Добро утро,
то хубаво казах в 2, че лягам, ама легнах в 3 и в 7 станах. Трябва ми кафе - венозно и много. А на вън такъв хубав дъжд се излива, че е само за спане.
Ени, стягай багажа и пробвай.

# 673
  • София
Едно време много ми се ходеше в Швеция. Колеги от университета отидоха там. После нещо много странни политики имаха, много народ прибраха и нещо се отказах. Сега за Австрия се чудя, че и аз обичам май реда и спокойствието.

# 674
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Морнинг, малкия си е добре, хладък и пълен с желание да ходи на работа с мен, но се уреди с градина. Той беше с баща си навън следобед, може и наистина да се е сгорещил, но нали все има за какво да го мисля...

Общи условия

Активация на акаунт