Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 385
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 675
  • France
Мацки, нося нещо сладичко за закуска. Да се почерпите по случай моето остаряване. Търсех торта със стриптизьор, ама само с мадами намерих. Живеем в сексистки свят Angry та затова само във формата на мъжки торс

И да си пийнете също

# 676
Здрава да си,Фил,да се наредят нещата и децата повече да слушат!

# 677
Фил, здрави да сте всички, а на теб желая сбъдване на най-съкровенното желание! Heart
Пу за мен едно парче торта!

# 678
  • Германия
Фил, ЧРД. Да си много щастлива, обичана и да се чувстваш удовлетворена от живота си.
И да се разберем, тук не се говори за остаряване, а за помъдряване. Но ти си млада още, така че ти е простено.
Ако кажеш, че това в чашите е Моет, ти си моят човек Kissing HeartHeart EyesHeart

# 679
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
ЧеРеДе, Фило. Бъди здрава, успешна, и мъжете вкъщи много да слушат! Наздраве!

# 680
Фил,жива и здрава да си.Не ти щъ тортата,че току що приключих първата тренировка за тази година. Станала съм като кюфте.
Добри,и ти да си жива и здрава-на патерици,но от сърце.
Много козирози в темата.
Завърнахме се от почивка.Колата се потроши по пътя.Очертава се четитицифрена сума за ремонт.Все" хубави" неща,но ...здрави да сме.Другото ще се нареди.

# 681
Филче,честита да си! Здраве,късмет,щастие и сбъднати мечти! 🤗🌺🎉

# 682
Честит рожден ,Фил?Много да си обичана майка и жена ,мъжете да те слушат и глезят!
И свекърва ми има днес РД ,че и деверът ми .
Ерине,как ще ти е съвестно?Абе я се поглезете!И аз казах на моят мъж на пролет да оставим Звери при майка ми за два дни и да идем някъде само двамата.И при нас всички отпуски бяха за прегледи,трансфери и  т.н.

# 683
Честита да си Фил! В моята чаша просеко, моля!

# 684
Фил, честита да си! Много здраве, късмет и повече време за себе си! CocktailCake

Кло, благодаря за кафето!
С една ръка пера, с другата работя. С третата вдигам телефона.
Лека седмица на всички!

# 685
  • Пловдив
Фил, ама и ти ли козичка, м...? Simple Smile

# 686
  • Варна
Честит ден, Филомена, здраве и обич за теб и всички твои любими ❤

Момичета, благодаря ви. Взех си едно капучино и го допълних с вода. До оня ден пуших по кутия и половина, от вчера 10 за деня, снощи МУ вика да ти сипя малко винце, викам айде половин чаша, аз изпих половината на половината. Ще се старая, обещавам.

# 687
Фил, честит празник! Да си здрава, щастлива и обичана! 🌺⚘🥂🍾🍷🎂🍰

Бърди, не така.  В темата има само един Шива и той няма стигане. 😜

# 688
Фил, честита да си! Да си много здрава и здраво да си отспиш съвсем скоро!

Ерин, когато голямата щерка беше на възрастта на твоето, започнах в продължение на няколко поредни години да си пускам не един ден, а цяла седмица отпуска в началото на годината. За сметка на това бутах на работа между празниците. И когато всички отиваха кой на работа, кой на градина, аз си оставах вкъщи. Жизнено важно ми беше да имам няколко дни годишно ей така само за мен.

Откакто се появи второто чудо, не съм го правила. Ще си запазя удоволствието, за когато тръгне предучилищна. Че преди това май не се очертава да помирише градина.

На работа се очаква нещо средно между сътресения и промени. Ич ми не е, ама да решават по-бързо, че неведението е най-кофти.

# 689
  • София
Честит рожден ден, Фил, Бон аниверсер, Хепи бъртдей!
Здрава, щастлива и усмихната да си!

Това тийнките били много гадно нещо, бе. Дъщеря ми се разправя с една лигла-зубърка и ми идва язе да си отворя устата, ама мълча. Ма няма такава претенция, бе. То скорпионът ще я нареди, като му прекипи, ама защо да се стига до там?

Общи условия

Активация на акаунт