Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 694
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Наспорт наздраве ли е бе?Аз си мисля ,че тичате,правите гимнастика...А вие сте били най-обикновени пийнячки 😂😂😂😂
Ох, що го няма това търкалящото се човече.
Тук наспортът е на почит.
Има си и практически подсказки спортуването
Скрит текст:
Оф, опитвам се цял ден да ви следя мисълта, ама не ми се получава. Губят ми се постове. Единственото сигурно е, че огладнях.

# 796
Ами само манджи коментирате и аз ви помислих,че сте примерни домакини,а тя каква била.Както винаги попаднах на правилното място и Ора 😂

# 797
Някои ни е срам да кажем,че в неприлично ранни часове спиртим 😁 🍷
То еденето и пиенето обикновено вървят ръка за ръка 😉

# 798
Шттт, Бобчи, не ни издавай!

# 799
Някои ни е срам да кажем,че в неприлично ранни часове спиртим 😁 🍷

Моята свеки много ги тачи тези прийоми.
В 7.30 вместо кафе- салаТка и ракийЦа. Ама малка. Sunglasses За весел старт на деня. Grinning

# 800
Баба ми и дядо ми започнаха да закусват с червено вино, вместо с кафе. По-добре им действало Wine Glass

# 801
Аз спортя когат ми е кеф,не ми дреме колко часа е 😛.

# 802
  • София
Тука има много приятно местенце - продават пица на (квадратно) парче и сандвичи с фокача и подобни. Най-ми е вкусна капрезе фокачата - фокача, песто, домат и моцарела Grinning Мога само на това да карам

# 803
# 804
Е същата съм и аз с козунака,докато не го приключа не спирам.Тук в едно от магазинчета има много хубав и последния път,когато ходих казвам на МУ (моят за убиване ми е фаворит Grinning) да се моли да няма козунак, а то имаше пирамида от козунаци.

Тили,всеки път вечеряме подобие на огретен Grinning

Леле, как ви обичам!Наспорт!

Между другото, аз също така и не разбрах какво е О Рахал.

# 805
Наспорт, Ренко!
Ерин, чудно звучи тази фокача. Няма да откажа едно парченце.

# 806
Моите свекъри закусват с уиски 🤣 ич им не е на … хора на живота, кво да прайш. Не ги долюбвам ама едно мога да им призная - знаят как да си угаждат - почивки, разходки, питиенца.

Сирос - викаш кози половината тема. Ми няма лошо. Аз съм водно, ще има разбирателство 😀

Сега искам нещо да сготвя ама нямам желание, както е казал мъдреца 😀 ще трябва да мисля нещо за вечеря. То има още доста време де, посвърших малко работа аз, дали да не му легна на дивана 🙄

# 807
Тили, Бърд, искам да ме свържете с тия добри 'ора, омръзнало ми е от сутрешни криваци, па сигурно сме и на една възраст, та - весел ден, здравей, здравей Joy
Значе, направих я все пак проклетата майонеза, станА! НООО, сложих к.мляко, минах пак с пасатора и  те ти консистенция тип прясно мляко. К'во оплесках не знам и не ме интересува, че се взривявам кат пиратка по НГ. Едно кило олио замина...
Тринайсче, извинявай, че не те послушах, следващите ми опити ше са някъде около Деня на труда!
Мързелото, ма, само като те прочета и вече съм се изпуснала в гащите. Дължиш ми голям пакет памперси Stuck Out Tongue Winking Eye  И много ме разочарова, да знаеш! Нямало 5 часА за да се спорти, друг път не се излагай така. Всеки час от денонощието е подходящ за спортуване! Спортният дух не бива да се губи!
Аре, поправяй се!

# 808
  • Euskal Herria
Ма какво значи "нямало 5 часа". Алооо, някои хора сме по други часови зони. Кеф ти 5, кеф то 20 Wink.

# 809
Сега на не си помислите, че съм 100 кг, няма такова нещо, само 72 съм.
...минутка за реклама... Wink
Написах си кг, защото очаквам бгмамите да започнат да ме критикуват, че съм дебел. Един вид предпазна мярка.
 Ето така се спортува в офиса:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 18:14 от The Stranger

Общи условия

Активация на акаунт