Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 681
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Кармелита, някои още кълвем...сиреч рАботим Stuck Out Tongue Closed Eyes  Инак отма съм си сипАла...

# 781
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Фил! Здрава да си, каквото си пожелаеш, да го постигаш!
На финала на сармите сме, общество. Тая вечер ще се ликвидират и последните бройки. Ура! Wink
Гадно, гадно временце. Миналия ден за плаж, днес за ботуши.
Хубави хора сме козите! Помня, че Мистик беше около моята дата.

# 782
  • Наблизо
Аа моето е по-големишко и е с размерите на Горинич на Добри.И тежиии!!Иначе в количка сяда,но най-тежко е ако трябва да го измъкна от някъде,откъдето не иска да си тръгва.Ауу умирам!

Вие сте кози,аз съм крава.По всички показатели Grinning Опитвам да държа положението,че следколедно искам да мина категория теленце по килограми.Да видим.
Кюфтетата изглеждат чудно,но нямам право веч да ям картофи.Винце ще пийна довечера,с кашу така.Скромно.

# 783
Като доде кака ви лъвицата и сите кози и крави ше разфърля!!!

Кво исках да кажа ощееее... а да, абе не е ли раншко за накапване, ма то 5 часЪ няма още... И в тая връзка се оплаквам, че днес чааааак в 8 ше пия... горканчо аз...

най-много искам хляб,питка,тутманик,козунак или просто сандвич. Innocent
- не си поплюваш Smile Smiley

# 784

Кво исках да кажа ощееее... а да, абе не е ли раншко за накапване, ма то 5 часЪ няма още... И в тая връзка се оплаквам, че днес чааааак в 8 ше пия... горканчо аз...

Козунак и аз много обичам, толкова ми е вкусен, че докато не му видя сметката, не спирам. А после стомаха ме боли... Сега на не си помислите, че съм 100 кг, няма такова нещо, само 72 съм.

# 785
Сега на не си помислите, че съм 100 кг, няма такова нещо, само 72 съм.
...минутка за реклама... Wink

# 786
  • Пловдив

Козунак и аз много обичам, толкова ми е вкусен, че докато не му видя сметката, не спирам. А после стомаха ме боли... Сега на не си помислите, че съм 100 кг, няма такова нещо, само 72 съм.
а твойта козичка колко е? Ще издадеш ли? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 787
Мързел, що така с лошо, м?

# 788
Наспорт !

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 17:08 от Bobchita

# 789
Наспорт е партизанското име на "наздраве", заблуждаваме себе си... Smiley

# 790
Бобчи,сега остава и О'Рахала да разконспирираш и вече си вътрешен човек 😜

# 791
  • Mediterraneo
Бобчи, достигайки до някакви прозрения, не ги казвай на всеослушание! Ще разбиеш митове. Остави непосветените да вярват, че тук е за спортуващи, непиещи, пазещи диети, неготвещи и т.н.

# 792
Кармелита, признах те с тез картофени кюфтета. Малее,как обичам,а как не ми се получават..

И аз така. И на мен.
Последно като тръгнах да правя, вечеряхме подобие на огретен. Joy

Намуах се с две препечени филии със сирене и домашно сладко от диви ягоди. Сега пия чай и се подготвям психически, че имам още едно излизане. То по- скоро ще е просто разкарване за отбий номер, но няма как, трябва.
АГ- то отметнах. Всичко точно.
Утре или вдругиден обещавам, обещавам, обещавам- никъде няма да излизам!!! Искам да имам ЕДИН ден да съм си в нас, от дивана на кревата, сменяйки единствено дистанционните. И книжка. И безвремие.

# 793
Тарт,трия си прозренията ,само оракула ми преведете !

# 794
Бобчи,сега остава и О'Рахала да разконспирираш и вече си вътрешен човек 😜
Тва е непостижимо бре 🤣🤣🤣
НаСпо(И)рт 😁
Ох,оракул 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт