Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 798
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 915
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да ти вдигнат кръвното колеги и клиенти, това преди 10 часа, безценно!
Ааа, и нещото което съм поръчала за дребния, дойде, но малко изработката куца Sad

# 916
  • Mediterraneo
Добро утро.
От седмица насам усещам бодежи по гърба, знаех накъде са тръгнали нещата, тази сутрин се събудих схваната. Левият ми крак е като излишен. Няма ми ги патериците, услужих на приятел и не ми ги е върнал Sad Пих хапове, ще изкарам днес и утре, че е почивен ден, и в петък ще вървя да ме бодат. Аман с този проблем! Поне веднъж на 3-4 месеца взе да се случва. В спешното ме познават Sad

# 917
Какво е това ,Тарти?

# 918
  • Пловдив
Някой да е ползвал/поръчвал хранит.добавки от Amway? Става дума конкретно за магнезий.

# 919
  • Mediterraneo
Бобчи, някакви протрузии имам на прешлените, херния и не знам си още какво. Имам изследвания и диагноза, ма кво от това, лечението е симптоматично, повечето хапове ме надрусват и избягвам да ги пия, другите не помагат. Коктейл обезболяващи на инжекции е спасението. Нямам 45,не ми се мисли с годините докъде ще стигнат нещата.

# 920
Леле Тарти,дано не се влоши положението още.
Аз за детски за всички изобщо не съм се надявала.Като родих и отивам в социални грижи за еднократната помощ и ме питат ще вземам ли детски.Мислих че е пожелание.Що да не взимам казах.МУ каза,че хич не му се занимава да вади бележки за доходи ,ама го напънах,че бай мангал и два лв си търси.И разбрахме  ,че богатите с над 500 лв на калпак не вземаме нищо.То добре че втората година майчинство увеличиха,ще им се не знае .

# 921
Тарти,пробвала ли си с физиотерапия като поддържаща терапия?На мен ми повлияваше добре,разредих кризите и не бяха толкова силни.Но трябва да е поне веднъж годишно.
Снощи слушах,че ще внесат предложение за изравняването на майчинството с МРЗ.Дали 🤔.Те едвам им се откъснаха тия близо 300 лв отгоре.От друга страна,не съм съгласна,аз, като изряден платец,неукриващ доходи,да взима същите пари, като работещите в сивия сектор.Че и детски да взимат те.

# 922
Уишмастърова ми чете мислите и отговаря вместо мен, ма то една вещица, е нормално да ги прави тия работи Simple Smile
Уинд, на мигрена мирише твоя проблем. Решението е избягване на стреса и физическото и умствено натоварване. Знам, че е мисия невъзможна, аз от години си страдам. Гуш, дано си по-добре.
Елифче, само сешоар върши безотказна работа, Аз дори действам с два Simple Smile За няма 5 минути циркът е приключил. Започна ли на новото място, мисля те Heart
За поредна сутрин в психодиспансера се вихри чорапена драма. Едно, че чорапеното чудовище редовно похищава някой чорап и другарчето му остава самотник форевър, друго - никой не си познава чорапите, бе! Само моите са разпознаваеми, щото са розЕви, останалите, не признават друг цвят освен черния, За капак, мама също носи мъжки чорапи, черни естествено. И се започва - Дразнител 1 - тия чорапи не са мои! Това са на някой с дебели крака! Ето разширени са им ластиците! Дразнител 2  - какво намекваш, краката са ми дебели, но чорапите не са мои, моите имаха надпис - "спорт", а сега не ги откривам! Дразнител 3 към Дразнител 1 - твои са тези чорапи! И не са с разширени ластици, онзи ден ти ги купих, а от моите е останал само един!...
Това е ежедневие, разбирате ли? Не искат никакви други цветове, сякаш ще ги ухапе тъмно синьо примерно, или от сивото ще им излезе мазол.  Минимум пет чифта чорапи са събрани накуп и никой не ги припознава за свои. Ей, ся ще изпразня всички чекмеджета, ще засиля всеки проклет чорап в контейнера и да ходят боси! Няма чорап - няма проблем. Ако проявя малко емпатия, ще им дам по един чифт от моите розеви пухчета.

# 923
Не съм съгласна да вземам колкото циганките !И аз си плащам всичко до последна сторинка ,ама на равна нога сме.Втората година и детски биха вземали хора с минимум средно образование,мен ако ме пита някой.

# 924
  • Пловдив
Бобчи, то и аз така, ама от край време ние сме в по-долна графа от малцинството...май за каквото и да е Head Band Close
Никога не съм взимала детски. Добавките за 1-вокласник и 8-мокласник тоже...щото пак бяха по доход. От тая година го махнаха това, ма кел файда.

Кармелота, ама що се мъчиш тъй? Остави им по една надписана мрежичка и всеки да се слага чорапките там. После дърпаш ципа и в пералнята. Проблем йок.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 12:25 от mystic woman

# 925
Малцинствата са друга бира.
Докато бях бременна хвърлях по едно око на счетоводната тема за майчинство.Е там на какви неща се начетох 🤐.И после-държавата това, държавата онова.Ми то си е в народопсихологията да се направиш на тарикат и по-умен,че да прецакаш.Лошото е,че има вратички.

# 926
То, че има вратички,  да кажем станало. На тези вратички да има някой да ги гепи, тогава ще стане работата.
Утро.
Не съм на кеф нещо...😑

# 927
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
То, че има вратички,  да кажем станало. На тези вратички да има някой да ги гепи, тогава ще стане работата.
Утро.
Не съм на кеф нещо...😑
И аз не съм на кеф, никак си, но трябва да стискам зъбки, до края на месеца...

# 928
Крива съм и аз, уж без конкретна причина. Два дни работа и главата пак започна да се обажда. Как през почивните дни един път не ме заболя, въпреки усиленото спИртуване?!
Трябва са мисля нещо за ядене. МУ спомена за кисело зеле в ориз, та може направо да го командировам в кухнята.

# 929
Браво бе! От 11 до ся никой няма. Кво се разработихте,оставете и за утре. 😁

Общи условия

Активация на акаунт