Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 752
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 930
Аз си страдам тихо, яко депресивно. 5ти ден без цигари. Физически съм много по-добре, ама в каква депресия съм, ужас ....
Зачудих се да не съм се отписала от темата, че няма публикации.

# 931
  • Пловдив
Аз си страдам тихо, яко депресивно. 5ти ден без цигари. Физически съм много по-добре, ама в каква депресия съм, ужас ....
Зачудих се да не съм се отписала от темата, че няма публикации.
и аз така... Simple Smile Щом те докарват до това с-ние що ги отказваш? Нещо здравословно ли?

# 932
Мистик, да. Установих, че като дългогодишен пушач съм с високо кръвно и висок пулс, главоболие, и още екстри, които липсват, когато не пуша дори ден.
Та, сега се боря с голяма зависимост, ама за добро, надявам се да удържа Simple Smile

# 933
Ваи, с теб съм! Искам да устискаш! Казва го един върл пушач... но адмирирам всяка воля, бореща се срещу тази зависимост. Hug
Ени, в реала имам един любим образ, който обича да казва - не ми говори, че ме мързи да слушам Joy
И аз така, мързи ме и да пиша и да чета, блея си в точка днес Simple Smile

# 934
Квот ми е, само аз си знам..кво ми е 😶
Та, по - добре да не пиша, кво сте ми виновни 🤣

# 935
Ваичка,мъжът ми пушеше и спираше години наред.Три месеца пуши,шест не Сега не пуши от година и половина ,първите дни най-тежки му идваха.Съчувствам ти.

# 936
Търтийн, ще мине...

Ваичка, и аз кат бивш пушач стискам палци - не е невъзможно.

За детски и майчинства няма да говоря, щото мнението ми не се харесва на повечето, които са го чули...

Чак сега кацнАх у дома и седнАх да ям от сутринта...

# 937
Ваичка, няма да се отказваш. С теб сме! В първите дни сигурно е много неприятно, но пък сама казваш, че има други ползи, така че насочвай вниманието си към тях.
МУ на една Нова година заяви, че спира цигарите. Никой не му повярва. Вече няколко години не пуши.
13, бързо да минава кривотията.
Аз досега се кокорих да разчитам лекарски писания. Защо тези хора пишат на ръка? Грр.

# 938
  • France
Ваи, първият месец е най-труден Hug

# 939
"Аз досега се кокорих да разчитам лекарски писания. Защо тези хора пишат на ръка? Грр."

Сетих се за един стар виц. Отива бай Митре на доФтор. Прегледал го специалиста от пред, отзад, от горе, от долу...
Дал му рецепта с написано " )(. " и го пуснал по живо, по здраво.
Бай Митре влязъл в аптеката и подал рецептата. Аптекарката - "сгодна булка", огледала пациента, обърнала се и извадила един мехлем.
Взел кутийката бай Митре, огледал я, па питал булката  "За какво е това? Нищо не разбирам на рецептата". Аптекарката му отговорила  "Нищо ти няма! Имаш само пъпка на г@за."

Пишат си с тайни кодове гадовете!

# 940
  • Пловдив
Ай...едва гледам...ше зАспя всеки момънт Disappointed
За довечерка трябва да готвя кис.зеле с кървавица по заръка на мм...бляк! Ич не го понасям точно туй мЕсо Close
За синко и за мен пил.филе с гъбки и сметана.

# 941
Ваичка, ще удържиш. Вярваме в теб Simple Smile
Не съм била пушач, но съм шокохолик. Не е лесно 😏
Денят сякаш започна да нараства, а светло ли е, едно гласче ме вика навън Joy

# 942
Аз не знам ко да готвя.Предложих му леща,качамак ,риба и не щял.Ми хубу бе,яж кот искаш.Аз ще съм на салата от варени яйца и кисело мляко.
Елиф,и аз съм голяма хаймана .Първата година майчинство сигурно обиколих земното кълбо в км.Детето си спи ,зяпа си,аз обикалям .По 15 км съм минавала на ден.

# 943
  • Пловдив
Аз не знам ко да готвя.Предложих му леща,качамак ,риба и не щял.Ми хубу бе,яж кот искаш.Аз ще съм на салата от варени яйца и кисело мляко.
Елиф,и аз съм голяма хаймана .Първата година майчинство сигурно обиколих земното кълбо в км.Детето си спи ,зяпа си,аз обикалям .По 15 км съм минавала на ден.
кАжи ся за тая салата от яйца Simple Smile

# 944
Настъргани или намачкани ,слагаш кисело мляко и ядеш 😁.Може и сирене .Такова бе ,диетична манЖА.Никой не я харесва,само аз си я ям,но много обичам яйца във всякакви форми.

Общи условия

Активация на акаунт