Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 747
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 945
Ние с Малчо направихме две кръгчета по един и същ маршрут,даже седнах два пъти за по 15 мин в две различни градинки.Ма нямаше с кой да си подърдоря,то вярно, че аз съм си темерут, ма тоз път имах желание да обменя опит и неволи с някоя мама.

Снощи правих качамак,днес за обяд леща,а за вечеря праз с ориз ще да е. И салатата на Сирос мисля да направя,ма ко беше?Варени яйца,кисели краставици и ? Rolling Eyes

# 946
  • Пловдив
Настъргани или намачкани ,слагаш кисело мляко и ядеш 😁.Може и сирене .Такова бе ,диетична манЖА.Никой не я харесва,само аз си я ям,но много обичам яйца във всякакви форми.
хм...само така с млЕко? Simple Smile Тряя се пробва. Мерси.

п.п. И някой да ме научи как се прави качамак!

# 947
Аз много обичам варени яйца. Ама твърдо сварени. Обаче така с мляко ме съмнява да ми хареса. Но пък нали идеята е да е диетично Simple Smile

Гери, баш в десятката е този виц Simple Smile

# 948
Мистик,ако искаш и чесън,зехтин  и сирене сложи.Имаме си негласно  правило ние -или двамата ядем чесън или никой и затова не слагам
Layla,от колко време си майка?Скоро ще ти минат и кратките проблясъци за обмяна на опит с други майки 🤣
Бърд,далеч предпочитам да се наплющя със спагети,ама задник@т ми няма нужда от тях,та ще  карам на яйчица 🤷

# 949
Аз пък обожавам рохки, да топкам късчета хляб вътре...

# 950
Аз пък заради жлъчката избягвам всичко с яйца 😒.А така да обичам омлети... Страшни болки и киселини ми докарват.

# 951
  • Пловдив
Аз пък обожавам рохки, да топкам късчета хляб вътре...
абе то и аз така, ма хляба е за таквиз солетки кат теб Kissing Face

# 952
Аз пък ще посъветвам Лейла да си намери друга/и майка/и, с които да общува. Нищо не сближава така, както общите проблеми и вълнения. Споделен проблем - половин проблем. Споделена разходка - двойна разходка. Освен това е от София, значи съвсем лесно - % млади майчета от София е най-голям, дори и тук във форума. Така че, Лейла, от мен имаш едно насърчително ДА.

# 953
Около мен имам близки познати, едната даже ми се води роднина,с деца малко по-малко от Шефа.Ми,избягвам комуникацията с тях 😬. Двете особено са от тези,на които им растат зъби,спинкат,акат,плачат...И съм се шегувала с тях за начина им на говорене,но изобщо не загряват 🤦🏻‍♀️.Мерси, предпочитам разговори за манджи,от колкото за памперси.

# 954
Ренко,същата съм!В родилното ме питат "Акахте ли" "Не съм","Не Вие,детето"
Ами не мога честно.Даже като ми кажат "болни сме" питам кой е болен ,щот са четирима в семейството.

# 955
Ренко,същата съм!В родилното ме питат "Акахте ли" "Не съм","Не Вие,детето"
🤣🤣🤣
И аз задавам уточняващи въпроси,не се сдържам,и често са иронични.Обаче явно се усетиха,и спряха да ме търсят.Или като ми дойдат роднините на гости без известяване,а аз готвя/чистя,или преди докато се цедях,откачам.Спряха и да се качват при мен,стоят си при свекървата 😁

# 956
  • София
Здравейте, общество!
Имам около 150 непрочетена поста. Погледнах последните 1-2страници отгоре-отгоре само. Не знам кога ще наваксвам.

Мен зверски ме болеше зъб. Боля-боля и изведнъж спря. Отивам днес на зъболекар и ми съобщиха, че зъбчо се е самоубил. Значи тези болки са били неговата предсмъртна агония. И сега съм с лекарство в зъба. Ще ходя на промивки известно време. Но от толкова обезболяващи съм зашеметена . 🤭

# 957
Спрях да се виждам с две мои приятелки, едната от които много близка, само заради това,че се вживяват много в ролята си на майки и забравиха да са приятелки!

# 958
Абе нещата имат две страни.
Честно казано,нямам желание да общувам с такъв тип майки,които описвате.Признавам си,на мен също ми е смешно,ако ме питат "Имате ли зъбки"? Grinning
Обаче е вярно и това,което Елиф казва.В редките случаи,в които съм общувала с майки в градинката,разбирам,че не само моето дете има  някакъв проблем,било то с хранене,спане и т.н и е хубаво да чуя,че и друг търси решение на подобен проблем.
А и истината е такава,че в момента живота ми се върти само около детето и наистина не знам за какво друго да говоря. Grinning

# 959
Безкрайно много обичам дъщеря си,( въпреки че понякога твърдя,че ще я подаря 😜) ,но за едно нещо съм благодарна в краткото майчинство тук,наложи ми се бързо да се върна на работа и не успях да изгубя себе си. Аз продължавам да живея за себе си,да имам мечти, планове и живот извън детето.

Направих леща с манитарки,че я сънувам от вчера 😂(Сирос,❤️)! Оказа се ужасно вкусно нещо 🐷

Общи условия

Активация на акаунт