Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 734
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 990
Мързелотка, можеш да го наръсиш на варени яйца, на меко сирене, на боб, на лещата с манатарки, на омлети, на неща с доматен сос, но в никакъв случай не го слагай, когато яденето е на котлона или във фурната, защото прегаря за части от секундата. Само  когато е готово и дръпнато от огъня, поръсваш с него. Освен това, ако разбиеш с пасатора извара с разтопено масло или зехтин и малко от този пипер, се получава убийствено крема сирене за мазане. Това на прима виста. Като се сетя за още идеи, ще пиша.

Ми ето, добре, че попитах... никога нямаше да ми хрумне точно това. Направо се виждам как го поръсвах върху запържващият се лук...

# 991
Това с изварата ще се пробва още днес. Гладна съм и направих грешката да наваксам с новите постове. И за сладките картофи, пак по Уиш-овски, от оня ден си мисля. Гладна съм, казах ли…:joy:

# 992
Ени, много си наблюдателна 🤪.Нямаш си на идея,пуд какъф стрес,пуд какво напрежение съм денонощно 😂
И аз знам,че пушеният червен пипер се използва, когато е готово ястието.Но аз го слагам в началото,като пъхна картофите във фурната.Първо ги бланширам,с малко от водата от варенето, много масло и пушения пипер 😋🤤.В понеделник точно ги правих пак
Ох,или на сиренце със зехтин,за мезенце...

# 993
Малей, тази с настройките, що не дойде, че да й обясня някои по така настройки.

Лейля, късно се включвам, но тази салата носи черен пипер, копър, чесън, горчица, каквото харесваш.

# 994
Бобчита, всякакви подправки, които обичате, вървят - шарена сол, мащерка, риган, чубрица, розмарин (не всичкото смесено, де). Парченца сушени домати, сушени гъби или маслини, разбъркани с вилица, след като си разбила сместа на крем с пасатора също е ок.

# 995
Аз пък хич не се сработих с пушения пипер. Много ми е натрапчив. Преоткрих мащерката, допада ми на пици и картофи.
Най - готината ми приятелка евър, е от бебешкия период на девойката ми. Страхотен човек, емпатична, начетена, много напредничава (дърпа и мен).
А другата ми любимка е от преди 20 г. пак от бебешкия период, но на сина ми. Всеки божи ден се чуваме, няма по свободно общуване. Даже, понякога не се слушаме, просто всяка си казва дерта, олеква и и толкоз. А сега, малко ще поспортувам, че МУ ме ядосва вече, само като диша🤣

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 19:49 от ogitsa

# 996
  • Пловдив
Бобчи, ма браво бе! Де го намери ТУ (твоя убавец)? Simple Smile той вършел всичко друго...

Ено, ам ся мятай салата...и аз искам и не се наядох, обаче не ми се прай Simple Smile

Кво друго...ох, да...как искам да съм на мястото на някоя от оплакващите се тук мами Blush  

Нещо мий кофти...очи парят, едва гледам все още...ма нагънах едни сладоледени еклери от Лидл, па се завих с одеалцето Head Band  Е, мм не е хепи, че е пак без Фнимание, ама ...

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 21:49 от mystic woman

# 997
  • Германия
Цял ден бойкотирам клавиатурата, ама не издържам вече, копнах си е-то и като ми трябва си го пейсвам Joy ама като пиша десетопръстната ми е много трудно.
Пак за ядене говорите, ама много сте лошави, някои от нас трябва да отслабват, ама ще е друг път.
Да вляза в тона на темата, днес пак си купих шкембенце. С мен на пазар беше една германка. Мисля че и причиних трайно увреждане на психиката. Те не че не го ядат, ама точно тази едвам си сдържа позивите на стомаха Joy
И не можете да познаете какво ям в момента. После ме чакат една кутия френски макарони и бейлис

# 998
  • София
Тук съм.
Днес оставих документи на лкк за болничен от началото на декември, лудница пълна.
Спагети ям аз.

# 999
И аз като Мързелотка нямам ищах за пиене Head Band
Не ме дразнят майчетата дето ак@т и пишкат с бебоците, дразнят ме хора без такт и чувство за мярка. С приятелите си споделяме всичко, включително и за децата говорим. Дори се питаме как е Х, добре ли е У, но без никакви обсесии на тема деца. Хора, имах една колежка, която ми докарваше състояния, в които исках да я удуша, а аз съм миролибива гад:) Денят започваше и свършваше с -ДЪЩЕРЯ МИ... Осем часа дневно, 5 дни в седмицата... Познавах детето, изключително свястно, възпитано безупречно, отличничка. Колежката беше разведена, шапка й свалям, че е отгледала и възпитала сама, толкова прекрасно дете, но наистина не издържах по цял ден да ми говори само за нея. Добре, че скоро напусна, иначе щяха да ни се скофтят отношенията. Някои майки не проумяват, че проявите на наследниците им са умилителни само за тях. Обичам децата, но някой да ми дудне  единствено
 и само за пишкане,  зъбчета, а на по-късен етап за кандидатстване...ще се дистанцирам.
Искам да почна някаква диета. Дайте идеи, не мога без айрян, така, че да е нещо включващо млечни, но не ВМНВ, щото не ми действа. На ел тироксин съм, някой знае ли нещо подходящо за мен?

# 1 000
Мисте,идвай!
Не разбрах какво искаш да си? 👀😂 Още не съм пила много,ма четох,четох,не сФанах. 🤔
Нещо да не си лепнала ти? Пий нещо да пресечеш,ако усетиш,че се разболяваш. 🤗
Карамелче,моята дружка от днес е на 90 дневната. Като ми я описа,звучеше ок. Ако искаш я погледни,ако не я знаеш де. 🤗
Якче,ще се измъчиш с това Е. 😂 Поръчай си нова клавиатура и сменяй.

# 1 001
Бъъъър как мразя извара, органически Simple Smile и всичко забъркано с нея Simple Smile
Аз и пушен червен пипер не обичам, ама пушеният сушен лук е друго нещо Simple Smile

# 1 002
Абееее... къса ми е паметта, ама срещнах някъде молба за по една рецепта на ден Joy
Та и аз да се изфукам - направих си пуешко с грах, броколи и сметана. И шепа маслинки...
Най-вероятно няма да отслабна скоро... Cry

# 1 003
Мистик,ка няма да го намеря бе ,даже той ме намери 😁.Отпускът по майчинство е за майчинство,не за въртене на къща .
Навих го за качамак и зелева салата с чери домати .
Абе МУ донесе една торба ориз ,дали му го и не знаем какъв е.Обаче не се слепват зрънцата изобщо,не е басмати със сигурност.Какъв сорт може да е,да купувам такъв вече?

# 1 004
  • Наблизо
Оо Фил изобщо не ме учудват такива мисли.И на мен една особа ми говореше подобни неща.Аз не знам на кой свят се намирам,от хормоните не спирах да плача и просто исках някъде да споделя и насреща ми това се казва.Тоест разбирай:Сама си си виновна,че не се чувстваш добре.
И това от човек,който хал хабер си няма от майчинство.Прекратих отношения.

Общи условия

Активация на акаунт