Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 738
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 975
Абе Сисун,то е ясно,и ние сме така. Корона,ваксини,сметки,спорт,работа... НО неизбежно се коментират и децата,грижите покрай тях и т.н. За това ми стана странно- да се видя с някой и да си говорим за всичко останало,но не и за деца. 😂 Аз не го умея. 🤷🏻♀ Тук е друго,не сме само две-три жени,все пак в темата са десетки,все някоя дава тема и за това се пишат различни неща. Според мен де,не ангажирам никой с мнение.
Познайте кой прави руска салата следновогодишно?! 🤭😂 По празниците не правих,но ми се яде и сега варя... 😆

# 976
  • France
Как пък не ми хрумна да си настроя чакрите и размотаването с ревящо бебе в 2-3-4 часа през нощта да ми е някакъв дзен. А с подходяща настройка сигурно и оргазъм щях да имам при раждането ThinkingRolling Eyes
Цитат
Всичко е въпрос на нагласа. Ако приемаш детето за товар, тежест, мъчение, то и такова ще ти бъде. Ако го приемаш за ценност и дар, съвсем по друг начин ще ти се получават нещата. Малко сектантско прозвуча, но наистина до огромна степен зависи от самия човек как ще приеме и изживее майчинството.

# 977
Фил,къде ги намираш такива 😂😂😂.Така става,като не ги обвиваш в пашкула на любовта 😁

# 978
Ами Мара Отварачката с оргазъм е родила 🙄🙄🙄🙄.
Фил,нарича се нощна грижа ,ко не знайш да ти кажа 🤭🤭🤭

# 979
  • France
Марчето не е ли със секцио? Нощна грижа викаш... отивам да се погрижа за себе си с нещо алкохолно.

# 980
Де да я знам,така беше се изцепила в "На кафе".Ама ние сега си пускаме "Наспорт" и почваме са се обгрижваме ,да не кажа че малко окъсняхме днес,ама карай.Ще наваксваме .

# 981
Фил,закъсняла си даже 😁.Грижа се много добре за нервната ми система,иначе дава бъгове.Ся пак виках,идеше ми и двамата да ги набия,нищо че големия скоро ще е колкото мен висок 😡.Ма си напълних чашата пак,и ми мина.

# 982
  • France
Пфу, пък аз мръзнах 45 мин на студа тази сутрин, докато Монстърчо е на кръжок по музика, после играхме на настолни игри, боядисвахме динозаври (Славчо бръкна с ръка в боите) и сега чакам вдъхновение да разтребя къщата. А то не идва и не идва.

# 983
И аз закъснях,обаче който иска да ми вярва,четири пъти вадя прахосмукачката от зарана и втори път пускам робота.Не съм чак толкова втелясана по чистенето,но ако не го направя ще завъдим извънземни форми на живот под дивана и мебелите.Бута трохи,солети,бисквити и банани отдолу.
Два пъти излизахме ,втория път се замислих,но цигари нямах и няма накъде.

# 984
  • France
Тази вечер ще сменям чаршафи, защото има размазан банан по тях. Как и защо - не знам.

# 985
Фил, чия рожба е въпросната бисерна мисъл?
Уиш! Заради тебе си купих това:
Скрит текст:
сега да ми кажеш кво да го правя...

# 986
Мързел,на картофи на фурна го ползвам.
Следобед обикновено отиваме да дадем остатъците от обяда му на роднинските котки.Играе на двора им,и то се стъмнило.Последните дни обаче набързо се местим на нашия,на импровизирания ни пясъчник.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 19:45 от Ренко

# 987
Мързелотка, можеш да го наръсиш на варени яйца, на меко сирене, на боб, на лещата с манатарки, на омлети, на неща с доматен сос, но в никакъв случай не го слагай, когато яденето е на котлона или във фурната, защото прегаря за части от секундата. Само  когато е готово и дръпнато от огъня, поръсваш с него. Освен това, ако разбиеш с пасатора извара с разтопено масло или зехтин и малко от този пипер, се получава убийствено крема сирене за мазане. Това на прима виста. Като се сетя за още идеи, ще пиша.

Иии, как пропуснах картофките на фурна!

Ули, сега видях. Много благодаря!

Фил, това ми прилича на стара ирокезка мъдрост.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 19:21 от Анонимен

# 988
Ренко,туй винце лиЙ?! 👀🤭😂
Аз вчера изчистих "детския кът" и Мм ме бъзика,че щяло да е така подредено до 17-17:30. Като я взема ииии... 🙄 Мазалак! Иначе като видя колко е чистичко и наредено,възкликна "Аууу колко е красиво!"  😆
Руската е готова,чакам месцето и сипвам.
Наспорт! 🍹

# 989
Тази извара с разтопено масло или зехтин звучи добре.Ще пробвам утре още,Уиш кажи друга подправка ,пушен пипер няма да се хареса на МУ.

Общи условия

Активация на акаунт