Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 592
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 495
Майкоууу, ще си налея май едно питие! Тийна хич не мисли за моя черен дроб. Амнайсет дни не намери време да си напише домашните, преди 5 минути се засили да пита в групата, какво имат. То презентация, то други чудеса. Сега започна с презентацията, като го гледам ще я опраска през пръсти, със същото "отговорно" отношение и темпо до 30 минути ще е готов по всичко. Има ли припадаща емотка.
Подарявам ти моята. Аз претръпнах от Нахалницата и вече съм пълен дзен.
Ставаме две, Уиш 😂
Мид, ако снимката е голяма, можеш да я редактираш - edit и след това resize.

# 496
Благодаря за топлото посрещане. Виждам, че съм привлякла вниманието с моите ранни тренировки, но по-късно през деня нямаше да имам време.
Имах тежка бременност, родих три седмици по-рано, стискам палци на Ерин.
Другото забравих.
До после.

# 497
Есме, много мило, усмихна ме.
Абе, аз че съм я разбрала, съм я разбрала. Не съм толкова изкукала още, че да не различавам добре от не-добре. Аз на последните изследвания наистина имах завишени стойности ама уж казаха, че не било толкова страшно. А и тука не звънят току-така. Абе дано всичко е наред.

# 498
  • SF
Наред е!!!
Ти си в малко едно такова необичайно емоционално състояние заради хормоните и се филмираш. Не звънят току-така, освен ако не звъннат току-така.

# 499
Аууу, че хубаво стана, напълни се къщичката с нови особи.
Поздрави! Все едно почвам "Дързост и красота" - край няма...
За малката Пантичка ми идва идея за кошнички от кори за баница вътре с нещо позволено от диетата, плодове, зеленчуци пюрирани, извара с яйца.
Малко бяло петно ми е  какво изчетох, ам все пак адмиралски час е, ще подремна, па после дано ми се избистри😀

# 500
Наред е!!!
Ти си в малко едно такова необичайно емоционално състояние заради хормоните и се филмираш. Не звънят току-така, освен ако не звъннат току-така.

Доообре, шефе. Слушам! 🤣

# 501
Е сега вече ще си налея! Компа е нов, с легален уиндоус, щото преди се мъчих с пауър пойннта. И сега пак същото чудо. Отваря се програмата в някакъв си облак, хубу, правиш си презентацията, после отиваш да я свалиш на компа и туй хубууу, Но не може да се отвори. Като му дадеш отвори с и пада един списък вътре, пауър пойнта го нема в него. Ръчках, бръчках свалях разни разни работи, успях да пратя домашното. Сега смъквам и инсталирам офис 365. Аааа мразя да се закучват така нещата. Пробвах и с word същата убавиня. Отваря се в браузъра на майкрософт и после при сваляне на компа греда. Пакета още се инсталира се, ако и след това не стане номера ще се гръмна. Уж не съм от технически неграмотните, но тая 10 -ка нещо не я любя.

# 502
Снощи почти до полунощ ви четох, ставам сутринта и с кафето - Бам, нови 100 не прочетени мнения. С 300 зора ги избутах. Връщам се от пазар - Бам 150 нови. Какво правите, общество любимо, ще се гътна, докато прочета всичко.

# 503
Аз имах само 35 нови. 🤪

# 504
  • Mediterraneo
2 часа чета. Гледам, балконАт се е срутил новогодишно. Кротал и Бабри тръпнат в очакване( на Годо), Добрето рожденичка( жива и здрава и се пази от крокодилите), ранни физзарядки и много манЖа! 2-3-4 страници чета, все рецепти, помислих, че съм объркАла форумо.

# 505
Ма кЪ да ти отговори 13, като тъй хубуу заспа, та чак сънува🤣 Елифче, има само един начин, да следиш брошурата. Обикновено тези нещЯ ги пускат по време на акция Блясък. Но има и сезонни включвания. Ако мерна, ще ти свирна.

Девойката Ерин, полечка ве, чак мен ма заболя пръстЪт.
Адрианчето,  ма такъв скандал заслужава обадилата  ти се...Акъл няят..Всичко ще е ок 👌

Ся трябва се замъкна до магазин...а мързел в изобилие. Как ще се надигна не знам..

# 506
Тарталетова, точно ти ми трябваш. С или без набухвател е по-добро тестото за тарталетите?

# 507
  • Варна
Добри, да си жива и здрава ❤

Прияде ми се кашу, хапвам си сладко и си викам я да видя какво пише, трябва или не трябва да ям, ново 20, не може повече от 10 броя и то сурово.
Ами малко ми е трудно, това яж, онова не яж, спирай кафето, виното и цигарите, знам, че е важно, обаче за няколко минути трябва да се откажа от много мои удоволствия и ми е трудно. Оплаках се.

# 508
  • София
Как тъй повече от 10 не може о.О то това е 10-15гр сигурно.

# 509
Все забравям - честито на Естела! Всичко да мине безпроблемно.
Уж не съм се презорила днес, а се уморих...

Общи условия

Активация на акаунт