Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 584
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз кола, фанта не пия, е да ма само това ми облекчавашр лошото и гадене то първите 4 месеца.
С Ена и месо, риба не съм консумирана, здраво, до носено дете, расте и дивее.

# 526
  • Euskal Herria
Сестра ми, лека й пръст, беше страстен пушач. Като забременя, се консултира с гинеколога си. Продължи с пушенето, е, не толкова много както преди, но и не спря цигарите.

# 527
Станало 18 часа, можем да си налеем! Наздраве!
И много, много се радвам за Естелка... аз отдавна чета у форума, нищо, че почти не пиша.

Яна, за МТД - платете си ги най-добре.

ММ заведе малката на ледената пързалка, ойееее, два часа спокойствие и мълчаниееее...

# 528
С Ена и месо, риба не съм консумирана, здраво, до носено дете, расте и дивее.
Е,аз и по принцип не ги консумирам 😁.Да не би това да е причината за лудостта им 🤔🤣🤣🤣
С големия се мъчех с безкофеиново кафе.Няма такъв ужас,че съм и пристрастена и пуках от главобол.С малкия по две пиех,чат пат и вино или бира.
Естела,честито и от мен!Леко и безпроблемно да е!
Само големия може да ме ядоса така,както дори и баща му не умее! Наздраве!

# 529
  • Euskal Herria
Мързелче, аз съм изрядна. Ама водя спорове с родата, та затова се допитах.
Стискам палци на всички, които имат нужда. Много пишете, чета на пресекулки, имам пропуснато, та гледам да наваксам в почивките.

# 530
Сестра ми, лека й пръст, беше страстен пушач. Като забременя, се консултира с гинеколога си. Продължи с пушенето, е, не толкова много както преди, но и не спря цигарите.

Леле, тука вече ме изненада. Това с цигарите не е ли доста опасно?
Аз имам позната, която пушеше по 1 на ден докато бременееше. Мен би ме било страх да рискувам.

# 531
  • София
Ренко това е явно😂
 Боже, братовчедка ми пушеше, на солариум ходеше.

# 532
  • Euskal Herria
Лекарят й й беше казал, че внезапното спиране при такъв страстен пушач като нея ще нанесе повече вреди, отколкото по цигара на ден. Племенникът вече е на 27, здрав е.

# 533
  • София
Наводнение от новопристигнали вещици в темата днес ( ние тук вещици се зовем, да не се обиди някой). Добре дошли сте!

Адриана, тази акушерка дето е подреждала изследванията, да не би просто да е открила, че при нея няма екземпляр от въпросните изследвания и затова да те пита взела ли си ги? То ако нещо не е наред в такава степен, че чак тя да ти звъни, едва ли ще чакат следващата ти визита при тях, че да пуснат нови изследвания. Нещо се е объркала акушерката и с нейното объркване само те кара да се филмираш.

За килограми от бременността ако ще говорим, да ви кажа как ми идеше да стисна за елегантното вратле медицинската сестра на моята тогавашна ОПЛ. Та  бременността си я следих при гинеколог и съответно ОПЛ и сестрата не са ми виждали ни очите, ни телесата има-няма 9 месеца. Ражда се бебето и отивам прясно родила да записвам малката Пандичка при моята ОПЛ. Излиза сестрата да види пред кабинета  кой за какво чака. Стига до мен и възкликва:
 - О, ама това ти ли си! Не те познах. Напълняла си.
Е как можаха устата й да изрекат тази безмилостна истина на току-що родил хипоптам! Само доброто ми възпитание я спаси от преждевременна смърт. И силно развитото майчинско чувство, което не ми позволи да захвърля спящото в ръцете бебе някъде до мен, че да мога да стисна вратлето на кльощата с бяла престилка.

# 534
Лекарят й й беше казал, че внезапното спиране при такъв страстен пушач като нея ще нанесе повече вреди, отколкото по цигара на ден. Племенникът вече е на 27, здрав е.
Моят гинеколог ми каза същото.
Не се гордея с това, но и аз като страстен пушач не можах да спра цигарите - само ги намалих. И при двете бременности. А така ми се искаше да ми става лошо от цигарите...

# 535
Аз съм си дърпала два-три пъти за 9 месеца от цигарата на ММ. 🤭😆 Ми не издържах,ко да направя. 🤷🏻♀
И аз съм на мнение от всичко по малко. Кафе пиех и сега си пия по 1 на ден. Второ може да пия,но 3 в 1. Кола пиех по една чашка на ден. Вино даже май съм пила по някоя глътка. 😁
Дребната ми повтаря порКотал,ся и аз почнах така да наричам портокалите. 😂😂😂

# 536
Цял ден се чудя кой е тоя потребител 13 Grinning Мозъкът ми не възприема числа писани с букви май (Thirteen# Blush )
🤪😂 не са притеснЯф, тука зАмая е задължителен, да не кажа препоръчителен 😂😂 Всички сме натам.. аз закво са тюхках и ва оплаквах новодошлите.. къде сте попадналЕ. Но бяхте предупредени 😃🤪
Кой каза наспОрт.. Така да е 🍻 Бременните сте освободени от тренировката.. Като дойде времето, ще ви проведем няколко обучаващи курса. Ся, отстрани на скамейките 😜

# 537
Аууу, писАли, писАли...тва Розамунде Пилхер, Даниел Стийл и разни подобни, не пасти да ядат, а направо да се скрият под масата и да хрупат солети. Прочетох, ма какво запомних е отделен въпрос.
Докато не съм забравила, добре дошла, Ерин! Лека и безпроблемна бременност Hug
Първи работен ден и... производствена авария... Изприщихме се. Дет се вика - Нова годино, добре си дошла...
Прибрах се и си сипАх. Мама пита - за кого е тази водка? За една изтерзана душа, отговарям. Че като заподскача да ми вземе чашата тази жена. Недей, Карамела, ще те тресне пак главата! Да, де, ама тя си ме треска ежедневно, ежечасно, ежесекундно, БЕЗПРИЧИННО и без водка. Сега поне като боли, ще ми е ясна причината.
Наспорт, общество.
Мързелотич, накапка ли си?

# 538
Карамел, да не забравиш доматен сок.

# 539
Карамел, да не забравиш доматен сок.
НачЕ, като добавяте тежестите към съответния уред е важно да има баланс. ПрАйлно,  Сиросче, тва се казва прЕател 👍

Общи условия

Активация на акаунт