Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 587
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 540
Сиросче, само със сок от порКотал я любя Simple Smile
Ении, да я нагушкаш малката думосъчинителка. Heart Eyes И аз го имам тоя навик, да ги изкривявам, ама умишлено. Лошото е, че после изключвам правилната дума и се излагам целокупно пред отбраното народонаселение Stuck Out Tongue Winking Eye

# 541
Пандачина - ами не, тука като ти правят изследвания, после се обаждаш на другия ден да питаш за резултатите. Та жената днеска като звънна питаше дали съм разбрала какви са. Казах й, че още на другия ден съм звъннала. Попитах я дали има проблем и тя каза “да”. Истината е, че имаше стойности, които ми бяха завишени, скокнали са изведнъж и това е притеснително. Аз имах среща с гинеколог-консултант, който ми обясни, че за момента няма нужда от стресиране и че завишаването на показателите не е толкова фрапиращо, че да ги притеснява. Въпреки това се разбрахме на следващия преглед да ги повторим, за да се види как е положението. Като обясних тези неща на въпросната, тя каза “ок, щом консултанта не е обезпокоен, значи ще се видим на следващия преглед” и това беше.

# 542
Такааа, хлябът се пече, зеленчуците за крем супата врат на котлона. МУ гледа сърдито, как така рязко да преминел от пържоли на супа.
Прането остава за утре, не ми се занимава сега с него.
Подпукаха ме от днес със служебни мейли и обаждания, тъкмо по-бързо ще вляза обратно в познатия ритъм. Само не знам ще вляза в ритъм с ежедневното спортуване. По принцип спортувам много умерено с чаши и бутилки, обаче сега по празниците чак се стреснах от себе си - голям спорт падна с най-различни уреди и на най-разнообразни дистанции.

# 543
  • София
Адриана, значи наистина няма смисъл да се тревожиш, щом консултантът ти е казал така. Акушерката не е гинеколог все пак.

Бърди, а зеленчуковата крем-супа как я финализираш? Пасираш зеленчуците, това е ясно. После добяваш сметана/пр. мляко? Друго?

# 544
  • Пловдив
Аз добавям накрая сметана или крема сирене и пасирам последно.

# 545
Сиросче, само със сок от порКотал я любя Simple Smile
Ении, да я нагушкаш малката думосъчинителка. Heart Eyes И аз го имам тоя навик, да ги изкривявам, ама умишлено. Лошото е, че после изключвам правилната дума и се излагам целокупно пред отбраното народонаселение Stuck Out Tongue Winking Eye
Така де,и аз й се смях как го казва,а ся почнах и аз. 😂 Ще я нагушкам. 🤗
Не обичам аз воТка. Нищо не обичам от силно алкохолните.

# 546
  • sf
С компанията решихме да ходим в Барселона на мач. Едвам ме навиха. Сега остава и да намеря пари. 😆

# 547
  • София
Аз обичах водка преди бременността. След това рязко я разлюбих незнайно защо. Както и алкохолните напитки изобщо. Само вино понякога си пийвам с удоволствие, но единствено в компания и предимно по повод.
Е, Бейлис също харесвам, но него не го броя за алкохол. Не, че няма да направя главата от първата чашка, но на вкус е като десерт, та затова ми е трудно да го впиша в графа алкохолни напитки.

# 548
Панде, не слагам сметана и прясно мляко, МУ не обича. Само водата, в която са врели, плюс масло. После сервирам в купички, слагам натрошено сирене и крутони, на мен си ръсвам и мащерка.

# 549
Значи, най - обичам някой да каже, наспорт. Като бивша лекоатлетка, скачам и изпълнявам, прескачам препятствия ( сбутахме се с мъжа ми за последната чаша вино)...и ви казвам чин - чин!
На бременнките сладурки, стискам палци всичко да е наред и на финала сладко вързопче!

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 20:01 от ogitsa

# 550
Огс, ако свърши виното, свиркай. Ще пратя от моето, няма да закъсваш я!

МУ продължава с мунщините. Врътна едни гъби в масло, ама е сложил толкова черен пипер, че не се ядат от лютивина. 😦

# 551
ВоТка задължително омешана с портокалов сок ми е ТОП-а, след нея се нарежда уискенцето- чисто и лятото бира. Епизодично може и узо, но само в Елада, нямам идея защо, но тук не мога да го пия. Но както знаете, в последно време спортувам  само с айрян в коктейлна чаша Head Band
Мъчи ме зверско безсъние и освен обичайните гадости произтичащи от него - събуждане като препикан фас, подпухналост от недоспиване, кривотия и т.н. увеличих и цигарите. Не спя и съответно пуша, вчера за пореден ден съм изпушила 3 (ТРИ!!!) кутии... Цигарата ми едва насмогва да зареди, направо не излиза от контакта. Гадост и седем осми, трябва да се взема в ръце.
Панди, дано намериш подходящата диета за малкото ПанТе и се надявам да й е вкусно. Гушкам ви Kissing Heart
През бременността не само не пиех, но и не пушех! Разбирате ли, аз да не пуша! И да не ви подвеждам, че не съм пафкала, щото съм бременна, неее...гадеше ми се от миразмата и само като подуша цигарен дим правех фонтани...За съжаление беше епизодично и си възвърнах страстта веднагически след раждането. Иначе моя племеница страстна пушачка, по съвет на гинеколога пушеше през бременността. Шокиращо, но факт! Щяла да се стресира и да навреди на бебето. Или беше обратно. Не съм търсила инфо, кое как...

# 552
Някой път като чета бременни и така ми се иска пак да съм бременна и аз.Слава Богу бързо ми минава мерака😂.Да го направят и да ми го върнат в деветия месец ,десет деца мога да родя по който и да е начин,с ни едно не ща да съм бременна .
МУ какво е?Моят умник?Моят за убиване?

# 553
  • софия
Чета ви,чета ви, и като прочетох нечий пост по-назад,че е станало 18ч и е време да си налеем вино като послушно момиче си налях и аз 😀
Да ви се отчета- в крайна сметка дооправих килера, поръчах си храна,че нали сега няма как да готвя и ей ме на тук да ви чета,намазала маска и на лицето и на косата. Дано не донесат храната преди да съм ги махнала,че ще се стресне и травмира доставчикът 😀

# 554
МУ = моят убавец, Бобчи  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт