Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 746
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 840
Сиросче, и аз я правя с пасатор. Но пасаторът втечнява киселото мляко. Само то не трябва да е на пасатор.

# 841
Така съм съгласна. Не би ми хрумнало, да направя така и не се сетих.

# 842
Здравейте и от мен! Мина днешния ден сравнително спокойно.
Повечето готварски рецепти, които споменавате никога не бих могла да ги направя. Умея простички неща, добре че вкъщи сме месари - има ли месо под някаква форма всичко е наред.
Ние ще почиваме, утре преди работа съм на маникюр и сега ще си избирам как да ме направи.
Спокойна вечер!

# 843
Казала съм и повтарям-"Господ ни дава деца,за да не приемаме смъртта като наказание" майката на чичо Чарли от "Двама мъже и половина".Детето на едната приятелка в на 4 и се облича само както то реши.Редовно е с клин на еднорог и диадема калинка с рогца на главата ,зелена тениска.Примерно .
Търтийн,майка ми я прави само с яйца ,оливо и лимон .Не знам дали това е оригиналната рецепта .Ама и тя се изхитри и с пасатор .

# 844
И рожденници ли имало? Честито и да ви е сладка тортата.
Аз спортувам с домашен гроздомицин
Е щом е за спорта, и мезенце си вземи, от дъвченето се хабят допълнителни калории Grinning

# 845
  • Mediterraneo

Ти да видиш, ирокезката принцеса Дълъг Чаршаф си е сменила одеждите. Само дължината на чаршафите е същата. И съдържанието.

Предполагах за коя принцеса говориш, ама сега я видях по другите теми да рине сняг и се сетих. Безумна нужда от внимание има тази жена...

# 846
Точно, Бобчита. Само това. Класика.
Още малко ще  почакам килеша, преди да му нанеса травма на тъпанчето по телефона. И кой измисли да има осветление вечерно време по футболни квартални игрищА. Ако има как, цяла вечер няя се прибере 🤔

# 847
Скрит текст:

Ти да видиш, ирокезката принцеса Дълъг Чаршаф си е сменила одеждите. Само дължината на чаршафите е същата. И съдържанието.

Предполагах за коя принцеса говориш, ама сега я видях по другите теми да рине сняг и се сетих. Безумна нужда от внимание има тази жена...
Тя рИЕ,не рине 😁

# 848
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Вечерям сланина с праз и пукани люти чушлета. Градската душа на ММ е възмутена до небесата.

# 849
  • Наблизо
Сиси,I feel you,sister.Прибирам се и мъжът ми,забрал детето,ми обяснява,че днес е бил наказан.Зашил три плесници на другото дете,чак му се подуло бузката.Прави само кактото ну е забранено и допреди малко пищя като заколен.
Утре ще трябва да работим с него вкъщи и ще е адски трудно..

# 850
Моля ви да съберем по левче и да ѝ купим един мини снегорин!

# 851
  • Sofia
Моля ви да съберем по левче и да ѝ купим един мини снегорин!
Оставете жената да спортува, завистници ньедни! То не може само пасатори да се размятат и чаши да дрънкат, трябва и лопати да фърчат!
ЛегнАх си аз, тоя вторник кат тежък понеделник минА!
Утре да ви заваря в крепко здраве, добро настроение и пауърът да е на макс.

# 852
  • Пловдив
Стела, аз с това не моа се наям Rolling Eyes  Виж с на Лоли вечерята-да Simple Smile

Начи кат чета Сис и Мид...въх! ИмАла съм късмет с кротко и послушно дете...ам таквиз капризи не са ми познати. Няма да ви е леко...

Аз поседнах най-накрая..и си сипах винце. Ходих да тропна хорце и съм гроги.

Къде я гледате тая г-жа?

# 853
С тия майонези, сланини и ракии и ние трябва да порием/поринем сняг. Ма пусто, няма при нас.

# 854

Неее, Тарти, тя РИЕ сняг, не рине. Силата й не е в българския език, някъде другаде ще да е.

Филоменкаааа, четит рожден ден! Да илядиш, да не те ясдосват домашните животни вкъщи и каквото си пожелаеш да ти се случи. Онуй от тортата от предните страници не знам дали да ти пожелая, че като му видях състояниетоо.. не е добре работата.

Яде ми се като ви чета, а днес съм решила да съм на плодове. Много се оядох тия дни, ама много!

Общи условия

Активация на акаунт