Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 769
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 870
Виж кво, Гларус рошав, я направи един справочник за ориентация на новодошлите, вместо да скубеш перушината на старите гарги. Heart
Ич ми не е! И не ме дразни,че ще ида да поканя Индито и така ще я раздумам,че ще се видиш в приключение.

# 871
Прочетох вместо Поке Боул Покемон и се опулих как така сте яли Покемон под съпровод на крясъци. Сигурно Покемон е крещял, докато сте го яли.

Юхууу, раздразнен кротал! Ще плаши вещица с дългочаршафена контеса, пардон принцеса.

# 872
Никви нови попълнения не ЩЪ! Стига толкова Joy
Напълно те разбирам, иначе става като в детската градина с тортата, парчетата стават тънки та прозрачни. Обаче титулярът винаги има привилегията да изяде розичките и да излиже шоколада отгоре Hands Plus1 Наздраве!

Аз пък силно се впечатлих от индианската мъдрост, че Торонто е равнозначно на "по- близо до Европа". Rolling Eyes
А ние сме сложили спалнята да е по-близо до Бахамите, за да ни е по-топло, в сравнение с хола Flowers Palm Tree

# 873
  • Наблизо
уиш,стръвници сме ние да.Жив го деряхме този покемон и ядяхме директно,като сашими.

# 874
Мразя мразя мразя Влад!!!
И обичам сланина с праз! Дядо ми ено ввреме ме научи така да я ям...напомня ми на детството...

# 875
Аз пък силно се впечатлих от индианската мъдрост, че Торонто е равнозначно на "по- близо до Европа". Rolling Eyes
А ние сме сложили спалнята да е по-близо до Бахамите, за да ни е по-топло, в сравнение с хола Flowers Palm Tree
О, моля те! Спалнята ми е към Малдивите, а кухнята - към Рованиеми. За баланс, дневната е огрявана от мекото слънце на Биариц. За сметка на това, тоалетната е ориентирана към канадската тундра и ако забравя отворен прозореца, става -61 градуса.

# 876
😲😲😲 Как мразиш Влад?????? Ти не си човек! 🤪
Не ми харесват коментарите за Контеса,с риск да ме захапете и мен,но не са ми ок. 🤐 При все,че вече не пише тук.
Така като сме много народ,не помня на кой какво исках да пиша. Не че е и важно/нужно. Само Мързелота ме втрещи с това мразене. 😂😂😂
Айде лека от мен.

# 877
Това пък все едно куче със салам да гониш 🤣😂

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 23:00 от Sissy

# 878
Няма никакъв проблем да не харесваш нещо, Ени. Замижавай здраво поне с едното очо.

# 879
За праза с домати да кажа.
Ама много го уважавам, много. Със сирене, без сирене- всякак.
С моркови не съм пробвала, ще.
Сурови ли са? Настъргани или как?

Даже днес бях подготвила за салата таквоз нещо да направя, но вечерях навън, децата не се сетили елементарен домат с краставица дори да си нарежат, забравили били. Така че утре и аз ще ям праз. Ама без сланина, че много ми се услажда и трудно я спирам, а ми е леко противопоказана.

# 880
Подсети ме, че на праза с домати много му отиват и маслинки.

# 881
И ракия 🤭

# 882
Кой искаше да се просвещава относно О'Рахаля?
Тук, четете и се смейте. Беше мноого отдавна.
https://bg-mam.ma/p/1256115/41638752
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 883
Е, ти го докара до Булгарише Блъди Мери. Simple Smile

# 884
  • София
Що ли влезнах да ви чета. Нямам сланина, нито праз. Мъка.

Общи условия

Активация на акаунт