Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 736
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 005
Бюти,какви са тия хора?В обор ли живеят?В днешно време поне се говори за следродилна депресия и следродилна тъга и няма нищо срамно!Дори ще учим как се работи с такива майки ,което е много важно!
Аз като родих и първия месец може би нямах почти никакви майчински инстинкти.Гледах я като кукла и й се радвах колко е хубава и толкоз.Не я и обичах ,просто беше нов човек 🤷

# 1 006

Скан

Чироз

Рено,къде си?

Сисун

Ена Smiley

Уиш

Мистик

# 1 007
  • Mediterraneo
Пак ли раздаваш дрешоляк?! Виж някой с дебел кожух за знаеш кой.
Цял ден лежа и бера душа. И на инжекция ходих, и 3 различни хапа пих, нищо. Преполових 4 сезон на Добрият доктор.

# 1 008
  • Пловдив
Ктоте, мерси! Утре на компа ще се преобличам  Simple Smile
Не съм толкоз огън-жена, ма нищо..може да мий кат стимул Grinning

# 1 009
Бобче,да не е балдо?Не че много разбирам от ориз,но само такъв взимам, и него само знам 😁

# 1 010
пушеният сушен лук е друго нещо Simple Smile
Пушен? Аз обичам сушен лук, но за пушен за пръв път чувам. Не си човек, ако не кажеш къде има.

# 1 011
Ооо Кротик ще ни пременя! /според О'рахаля премества/ Кроти, тръпна в очакване в какво ще ме нагласиш! Ена, си я уцелила в 10, то и другите също. Сиси много палаво изглежда.☺ На Скания, трябва да и фотошопнем едно тир-че цвят червен, но няма да и ходи на роклАта.

# 1 012
Сиросче,черен пипер и горчица сложих,за чесън се сетих, но забравих. И копър имаше в хладилника, но за него не ми хрумна.Нищо,следващия път. Blush

Пфф,не искам и да се сещам за първите дни/месеци след раждането. Депресия ли,що ли,ама не беше добре.Не страдах за "погубения" си живот,но такава паника и безпокойство ме тресеше, чее...

Наспортувах се и се запътвам към покоите.

# 1 013
Кроталова, гларус рошав, много Убава дрешка си ми избрала. Heart

# 1 014
Бобче,да не е балдо?Не че много разбирам от ориз,но само такъв взимам, и него само знам 😁
Прилича.Ще купя един пакет да сравня .

# 1 015
  • София
Крот, а за мен? 🐍

# 1 016

Тарти, мина ми една през погледа,качена на една ограда да наднича през нея,ама беше боса.Laughing

vaychka

Карамела

Тринки

Веселинкова

Фил

Кло

Панди

Жаки

БабТи

Ренко

Бобч

# 1 017
Кротик, всички са хубави, ама Карамела е топ!
НапраУ в десятката!

# 1 018
  • Германия
Кротик, любов моя HeartHeart EyesKissing Heart, леле как си ме пременила. Свалила си ми четвърт век и къмто 50-60 кила, ама в моито очи съм си точно такава Joy
Фръц, фръц вижте ме каква съм готЕна.

# 1 019
Кроталче, даже прилича на мен Simple Smile
Скрит текст:
.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 11:00 от vaychka

Общи условия

Активация на акаунт