Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 603
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 185
Та кърмени или не ще пораснат дечковците, нищо им няма.

Разбира се!

А какви апокалиптични "прогнози" има за не- кърмените деца, не ми се коментира дори. Моят скромен опит, с двама, показва, че в тях няма и микрон истина.

# 1 186
  • София
Мен кърменето ми е болна тема, малкия на 5 дена отказа да яде от шише.. само от гърда… Все нещо излизаше за отбиването…. я жесток вирус, я пълна упойка, я нова градина… И така досега… и сега ще стане, защото ме болят гърдите, вече е голям и като види, че ми се реве, нищо че е егоист, се спря… А и се бяхме разбрали на 4 ще спира Grinning
Аз въобще не съм кърмена и съм гледана много строго - с часове са ме оставяли да рева и да Simple Smile

# 1 187
  • Mediterraneo
Тарти,дека си цел ден днеска? Как си?

Сърдя ти се. Нито ти ми даде парцал, нито Уишева ми прати тарталетите си( онова със скръстени ръце).
Влача се. Пия хапове и пея мантри, че ми помагат.

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 19:45 от Тарталета

# 1 188
Колкото повече ви чета, толкова повече не ми става добре, кърмене, площадки, памперси. Аз съм още далече, ама и това ще дойде. Лошото е, че съм дърта и всичко ще ми е адски трудно, много отдавна приятелките ми бяха с бебета, за да си спомня какво е било.

Аз пък като чета/виждам такива неща (и въобще свързани с деца), ми става тъжно, защото аз няма да изпитам тези емоции и преживявания. Така се случи, опитвам се да го приема. Просто разбрах, че тази битка няма да я спечеля. Радвай се, защото имаш невероятен късмет и шанс! Simple Smile

Аз съм от темерутестите натури. Трябва ми време да опозная, свикна с човека. Винаги с непознати/слабо познати съм по-дръпната, дистанцирана, хладна. Иначе в моя кръг (семейство, приятели) съм в другата крайност.

Прити, честит празник на момчето ти! Здраве, късмет и много успехи в живота!

Ерин, тоя дуфастон е слаба работа. Говори с твоя лекар за утрогестан или кринон гел, както е казала Бобчита. Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

Наплющях се, тежко ми е (не мога да намеря пуфтящ емотикон с подут корем)

# 1 189
Тарти, Нахалницата е виновна - отмъкна кутията и тарталетите вече са само история.

# 1 190
  • софия
Добър вечер,момичета 🌸 Как успяхте за два дни да изпишете 530 коментара Open Mouth  Да си призная не ви изчетох,че нямам сили. Дойдох да ви се оплача,че днес беше доста натоварено в офиса и съм скапана. Изпържих набързо едни картофки, изкъпах се, дойдох да ви се отчета и мисля това да е за днес.

# 1 191
Тарти,дека си цел ден днеска? Как си?

Сърдя ти се. Нито ти ми даде парцал, нито Уишева ми прати тарталетите си( онова със скръстени ръце).
Влача се. Пия хапове и пея мантри, че ми помагат.
На Ена и се размина на ръба затвратника,ама на тебе! Даже два,ама като блееш някой филм със секси герой...

Карамело,прав е колегата.Една огромна рецепта около 280 лв.беше изписала невроложката и за пръв път от години,не я чух тая жена да се оплаква.Но там проблема е друг,като разбра,че не са истински хапчета,а са толкова пари за месец,отказа да ги пие.

# 1 192
Прити, да ти е живо и здраво момчето, много щастливо и успешно!
Честито Богоявление! На всички именници, здраве и късмет!
И аз не можах да кърмя, имах кърма, но каналите се оказаха тесни и капчица не излизаше. Помпи, масажи под душа, детето гладно реве. Гърдите ми станаха на камък, червени, болка голяма, казаха ми да ги налагам със сурови зелеви лиса...и така на 24 декември, с ММ се нареждаме на опашка в плод и зеленчука, пред нас хората купуват кисели зелки за сарми, кой с кофа, кой с бидонче...идва нашия ред, викам една зелка, ама прясна...жената ме гледа опулено, сигурна ли сте, ме пита...викам да бе, давай една зелка и не питай Joy Много помогна обаче, за една нощ изтегли болката и омекнаха гърдите, на каналите не помогна, пих хапчета и приключих, грам виновна не съм се чувствала, ай ше му се невиди...иначе са ме гледали разни персони, ударнички, с един такъв смесен поглед между порицание и съжаление, ама набързо са разбирали, че ще е груба гешка, ако и проговорят Smiling Imp

# 1 193
  • Mediterraneo
Въх, като новобранка ти рових в публикациите да видя де съм. Не, не, това с дайрето не е моето, но пък оная с короната и средняка е точно в десятката!

# 1 194
Сали, горе-долу ти разказа и моята история. Колко съм сънувала след това, че кърмя ...

Прити, да ти е честит момъка! Любов, мечти и успехи!

И аз не успях всичко да прочета, но пък днес съм по етикет - червено винце за сгряване.

# 1 195
Тя ми беше първия избор! Дайрето си дойде с музикална вълна.
Още някой писа,че е твоето.Smiley

# 1 196
  • Германия
Кротик, аз писах, че второто много ми харесва. Бях убедена, че него ще избере.
Честито на празнуващите днес.
Много ме мъчи писането, но ще се опитам да се изкажа - момичетата които по някаква причина или по свое желание не трябва да чувстват никаква вина. На мен пък една особа в парка в който ходехме на разходка за да ме засегне ми каза, че не съм била раждала, щото съм била със секцио, един вид оперирана от бебе. Цялата компания от пресни мами изтръпна, защото ме познаваха и очакваха да стане голям скандал. Неочаквано и за мен самата това предизвика в мен такъв продължителен и истеричен смях, че особата си тръгна и от тогава ни заобикаляше като ни види в парка.

# 1 197
  • София
Това с нераждането :d Докторката, която ме израждаше, вика лесното мина Grinning После е трудното - гледането на дете Grinning Мен от операции много ме е страх, никаква не съм имала. Виж обаче от зъболекари повече ме е страх Grinning

# 1 198
БабТи,знам че ти писа,остави я,малко да порови. Smiley Който блее му се пада да се помъчи.
Тарти,майтап майтап,ама оправяй се бързо!

# 1 199
Офф,, беее, боли ме гърдата вече втори месец,а не съм кърмачка Wink.Сега вече доста осезаемо.Уж имаше киста,поле нямаше.Беше спряло и сега пак. То все ме приболява,но сега е доста осезаемо.Дано не е нищо страшно.Тия дни съм на ендокринолог и после на гинеколог и ехография(ако не съм цъфнала до тогава)

Общи условия

Активация на акаунт