Вбесявам се само като пиша 😂👿

Как се справяш? И се чудя какво да ям! Ама то на всякъде подводни камъни, бе! В киселото мляко, сиренето и кашкавала, как да съм сигурна, че не са "подправени с нишесте" или с каквото там ги "овкусяват". Колкото повече чета, толкова повече се обърквам. Не зная какво да мисля и за доматите и краставиците -колко въглехидрати съдържат, колко мога да изям безнаказано? Вчера изкарах само на суджук, сух, домашен, после обаче прочетох, че може да съм прекалила с протеина.. Бе, ше се гръмна!
) Мама е риба... Еми... за мен е извън вселенски хибрид межди златната рибка, която ще изпълни всичките ти желания и ...пираня. Както е жертвоготовна, раздаваща се, без да мисли за себе си, така може и да ми спретне чутовен скандал, щото съм кихнала на улицата!!! А това е ГРОЗНО!!! И се излагам, ама много се излагам!
Малко зор видях да го откача, представям си каква гледка съм била. 
Искам да вляза в кетоза, демек ВМНВ, ама лятото доматите ми пораснаха в стомаха, вече ми се гадеше от тях, ама... освен, че бях гладна друг "хаир" не видях... Сега разбрах, че май само яйцата са безопасни и можеш да ометеш около 30 и няма да си в нарушение, ама само яйца.. жестоко ми се види. Препоръчани теми