Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 826
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 995
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Уууф, само драми около мен. БНД се скарал с неговата , ще се разделят. И ся ми реве колко съжалявал за живота с мен , с децата, бля, бля, тамън се бях успокоила, че ме е преживял. Викам му, хващай се в ръце и се оправяйте с твойта, щот не ми се занимава с глупости.
  Е твоя БНД не се ли ожени за неговата? Не му понася брачния живот ли?

# 1 996
Оооо, забравих, честита да си Бобчи. Как ми се иска, някой да чисти два пъти на ден у нас, амааа да ме няма😀.
Моя мъж рахат му дойде, че съм у нас и само ми праща рецепти да съм пробвала (мина завалията на диета). Ам чи, да си ги готви. Аз киселото зеле (прословутото) нарязах и толкоз. Айде, мога да метна и  една наденица от жал.

# 1 997
Чакайте да ви кажа как ММ е скандализирал хората в автосервиза. От известно време дава грешка за единия еърбег. И днес се е оказало, че датчикът на пасажерската седалка е прецакан. Питали ММ дали някой стъпва и той си признал, че жена му застава там на колене. Laughing Заставам, аз, като ме изнервят децата и трябва да стигна нещо далечно назад, без да излизам за 125-ти път от колата.

# 1 998
Попи, представи си сега как му завиждат на ТМ в тоз автосервиз. 😃
Лоли, бързо да се оправя малчо!
Донси, че те май и една година брак не успяха да изкарат. Що бързаха толкова, нИ мОа ги разбера.

# 1 999
Чакайте да ви кажа как ММ е скандализирал хората в автосервиза. От известно време дава грешка за единия еърбег. И днес се е оказало, че датчикът на пасажерската седалка е прецакан. Питали ММ дали някой стъпва и той си признал, че жена му застава там на колене. Laughing Заставам, аз, като ме изнервят децата и трябва да стигна нещо далечно назад, без да излизам за 125-ти път от колата.
Сещам се какво са си помислили хората в сервиза....

# 2 000
  • София
Лоли, бързо да му минава на малкият сладур!  Disappointed

От Клацид и аз имам лоши спомени, но пък лекарката тогава каза , че бил добър АБ и много се чуди защо на малката Пандичка така й повлия.

Ох, Попи, Joy

Донси, ма те нали бяха голЕма лИбоФ тез двамцата. Ко стана тъй изведнъж?

# 2 001
Лоли,бързо да оздравява Малчо!

Ваичка,все забравям да те спомена,че сигурно ти е много трудно,но при теб явно и на физическо ниво не ти понасят,така че,дет се вика нямаш избор.
Аз не съм от пристрастените пушачи.Ей оная вечер кат ме бяха хванали братята пуших и от тогава не съм.
Съчувствам ти,обаче.Ако си кажа,че няма да пуша повече,ще откача за цигара,нищо че с дни не се сещам да запаля.

# 2 002
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много мразя да давам пари в аптека! Много!

Панди, какво за Клацид-а? Гадни странични ефекти?

# 2 003
  • sf
Ми а, де, не знам какво е станало и не ме интересува. Факт е, че ако ме дразнеше една идея по-малко, можеше и да си помисля да се съберем. Или ако това беше след 10 години. 😆

# 2 004
  • France
Честит Бобчин ден.
Честита придобивка на Ени.
Ох, Донси Joy
Сънш, много гадно, горкият козльо.

Аз похвалих ли се, че ММ има РД?

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 18:46 от Philomena

# 2 005
Фил, 😁 честит да е ТМ! Да те слуша,уважава и обича още дълги години. 🎉

# 2 006
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
честит да ти е, фил.
само не разбрах карамелизирана или кремирана е тортата Wink

# 2 007
дзак... готвя боб от буркан, в тенджера, с последващо прехвърляне в тава... постен. ММ така го искал, не щял меса. Ми хууву. Малката си е у дома, щот няква гадна кашлица с храчки е завъдила и сега я морим...кашлицата де. И цял ден уча с нея на почивки ма така я мързииии така се скатаваааа...

# 2 008
Ени, честита ти помощничка. Ама тя една беличка, хубавичка... Grinning  дано си много доволна.

Филомена, честит ти рожденик! Само любов  и уважение да споделяте двамата, на фона на добро здраве Grinning
Много кози, много нещо тука... Grinning

# 2 009
Фил,честит да ти е и много да те глези,обича и уважава!Със здраве да си го ползваш !
Тортата каква е точно 🤭?

Общи условия

Активация на акаунт