Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 837
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 025
  • France
Бърд, котлона!

# 2 026
  • Пловдив
Фил, да ти е жив и здрав козльо! Wink да му се радваш на мах! Simple Smile

ИзкъпАх се и си сипнАх винО Stuck Out Tongue Winking Eye  Наспорт!

П.п не съм вечеряла.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 08:10 от mystic woman

# 2 027
Наспорт, на семки, натъпкана и ненапила се...

# 2 028
Те хора идват от други филиали. Въпроса е,че не са наясно с нашия филиал. Колкото и да са еднакви магазините, не са баш. Отделно нашият филиал е съвсем различен от повечето, щото сме в МОЛ. И идват,но много не могат помогнат. Повече пречат, но все пак е нещо... Ей, нА, звъннАха ми да ми вземат почивката в събота 😪 знаях си.
Ясно,че ще е зор месец и повече...ами взех си винцето,  налях си...пръФ приятел и утеха 🤣

# 2 029
Бобчи, да ги е живо и здраво името и ти с него!
Ени, честита ти машинка, дълго да ти служи!
Фил, честит да ти е рожденика! Да те слуша, гледа, уважава и обича!
Много болни Sad Бързо да оздравяват малки и големи! Два вируса ли са, грип ли е обикалят едното е болки в гърлото и хрема, без температура и после една кашрица яка остава със седмици, това го изкарахме около нова година и още кашляме, другото е яка температура 39-40, няколко познати направиха пневмонии и всички бяха с отрицателни тестове. Ох, лошо ни се пише, близките месец, два.
Спортувах, хапнахме, да изкъпя детето и идва моето време!

# 2 030
Фил, жив и здав да е! Тортаааа, разтопи шоколад и я маскирай в средата крем и всичко ще 6. ☺
Сали, ни една от опциите не ми харесва! Тийна засега е на вариант едно,  дано не го обърне на кашлица че подхване ли я и отиде конЯ у яРката.

# 2 031
Пратих МУ за яйца да си сваря за салатка ,той си иде с торта.Все ще се намери някой да развали диетата .Искал да ме зарадва,ми купи ми Тесла,диаманти,остров .Айде за РД ще останат тез подаръци .
Сложих си чай,той изкипя.Изчистих котлона и си рекох,че ако бях почнала наспорт нямаше да кипи.Та почнах и аз сега чак спорта.

# 2 032
Котлонът - изключен. Лещата - почти в кремообразно състояние Simple Smile
Сипала съм си вино и доработвам.
Изрових някакъв античен шоколад, забравен от миналата година. Няма да ви казвам колко много му се зарадвах Joy

Сиросче, стана ли чорбата? Да ти пратя МУ да ти я изяде. Тоз човек може да изкара цяла зима на куркудена чорба и шкембе.
13, много кофти. Те хубаво да идват от други филиали, но кой знае и при тях какво е положението и ще има ли кой да идва.
Хехе, Бобчи, голям саботьор ТМ Simple Smile

# 2 033
Стана, Бърди. Наистина е вкусно, но зелевият сок ми е нефелен тая година. Ни солен, ни кисел, но пак вкусно.
Колко пъти написах вкусно?

# 2 034
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
единия играе на компютъра, маскирал се на ученик със спешна задача, другият спи до мен и на всяка подбутване отговаря уставно "не спя, само седя със затворениочи да си почина", а аз....
бейлисче.
 ееехххх жУвот здравей, здравей...
и чао, че трябва да се ляга. Simple Smile  Simple SmileSimple Smile

# 2 035
единия играе на компютъра, маскирал се на ученик със спешна задача, другият спи до мен и на всяка подбутване отговаря уставно "не спя, само седя със затворениочи да си почина", а аз....
бейлисче.
 ееехххх жУвот здравей, здравей...
и чао, че трябва да се ляга. Simple Smile  Simple SmileSimple Smile
Добри, трето око ли имаш? Само Бейлисче липсва пред мен Joy

# 2 036
що си се пропуснала, Елифче?
айде, от мен да мине вместо бейлисче може да сръбнеш една рИкийка. или друго, според мерака и наличностите.
наспорт, дружина.

нали знаеш, че имам кристална топка?
и работи даже. Simple Smile Simple Smile Simple Smile ей сега виждам как искаш, ама не се надигаш да идеш до шкафа с питиетата. не ехубаво толкова да те мързи, да си знаеш. Simple Smile

# 2 037
Ни мерак, ни възможности. Напоследък само габарити.

# 2 038
я се върни, че се редактирах. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

с това спортуване ще си докараме беля.
разказвала ли съм за майка ми, дружките ѝ и плетенето?

# 2 039
wind, тя тая кашлица е много странна, кашляш от петите направо, всичго ти се продира от кашлица, като почнеш няма спиране, звучи апакалиптично, а пък дробовете са чити и на снимка и на слушалка. Аз съм с астма и хроничен бронхит до сега за кашлица без да са засегнати бронхите не бях чувала, ама на вече втори път го караме това чудо и аз и детето и до сега до антибиотик и двамата не сме стигали. Дано при вас мине още по-леко!

Общи условия

Активация на акаунт