Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 820
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 100
Якче,намерих го-Йалоклийн. Не знам при теб дали ще го има.

# 2 101
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Якче,намерих го-Йалоклийн. Не знам при теб дали ще го има.
Ени, Йалоклийн за нос или за гърло? Кой спрей имате предвид?
Малкия е добре, доколкото може да е. Няма температура, хрема, жизнен и енергичен е, само от време на време прокашля, затова и го заведох на лекар, и "цъфна" проблем!

# 2 102
За нос. Поне сестра ми този ми препоръча. Аз нямам личен опит. Синеочка няма задна хрема. Само гърлото още я боли.. 🙄 Ама е едно мрънкало капризно! Това не иска,онова не й харесва,третото било гадно. Спрей не дава да пръснем... Ако я боли и днес,утре ще я водя до ЛЛ.

# 2 103
Ъъъ,получих известие,че утре ще получа пратка от Лили дрогерии !?!?🥴Какво по ягодите се случва,че това беше преди два месеца!?Плюс това ми пратиха код за отстъпка!И като гледам сумата,е само част от поръчката ми.Признах ги за бързаци!

# 2 104
Навън е страхотен мраз и студ 😍🤪 Като за мен поръчано. Без грам вятър/ учудващо като за Бургас/, слънце да те заслепи и студ да те вледени. Обожавам!!! Да поемеш дълбоко студения  въздух, та чак да те заболии от студ...Кеф 😘
А какви студове имаше... с месеци. Липсват ми. Това беше зима. Като ни почне от ноември, та ни пусне април..Сняяяяггг, много. Зачервени бузи и носове, мокри плетени ръкавици и шалове...Учеха ни в у- ще, че кокиче и минзухар са предвестник на пролетта. И така беше. Февруари се показваха изпод снега. Продължителната зима ни каляваше. Климатизирахме се и не ни беше така студено.
А сЯ..пред терасата ми кокичета се белеят отпреди две седмици 🤕 Сега като падне под 0 градус, - 1 и вече ауууу,студено. И как няма. Кога да се климатизира организма,като днес -1, след два дена +12 🙄Болно време.. болни хора...болен свят.

# 2 105

Честит рожден ден на Весето и 13! Бъдете здрави щастливи и все така палави и талантливи, любими мои!
Уми да се успокои, всичко ще е наред,да не мисли лоши работи! Казах( по 13)!
Ени, Синеочето не може да ни омръзне никога,дори на кръгъл час да слагаш снимка 🥰!
Гадно, много гадно време при нас! Морето се опитва да изскочи ,вали,духа студен вятър, направо не е за хора навън!

# 2 106
Ам, не мога се изкажа по всички теми,щото уча, мат и лит и бел за 3 клас. Земьо, отвори се и ме погълни🤢
Добре е малката, мажем с кремче, по препоръка на личната(аз и дадох предложение какво да изпише, тя се съгласи😀). Ама, започна лека хрема сега,та не знам къде ще му излезе края.
Някой спомена, че обича да учи - евала. Мразя от дъното на душата си и то не за друго, а защото трябва да ме изпитват после. Този процес ме докарва до паник - атаки. За съжаление ми се налага, а се чувствам оглупяла.
Уми, имала съм разни интервенции с гърдите, преди много години, няма страшно. Просто дишай и иди на лекар да  те успокои.

# 2 107
Ако кажете, не само шапката, ами и заглавието ще сменя. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 108
Ако кажете, не само шапката, ами и заглавието ще сменя. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тцц,ама шапката е супер 😂

# 2 109
Честит ви ден,прекрасни Веси и Търти! Kiss
Здрави бъдете!И да не ви ядосват домашните!

Едва приспах Малчо.И на мен като при Ренко,търпението ми е на кота нула.Иде ми да си сипя.Слънце грее тук,но е студено.Уфф,дано днес успея да се класирам да изляза за малко и да разходя братята и бръмбарите в главата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 110
Главата ми пуши, страшен хаос и напрежение на работа Rage

Набързо минавам да пожелая честит рожден ден Веселинка и 13! Честит ви празник, момичета! Много обичани, уважавани и щастливи жени да сте! Flowers Hibiscus Flowers Tulip Flowers Bouquet  Все да ви е слънчево в душите!

# 2 111
Алл, как ни пасна таз картинка 🤣👌Превзехме темата, няя как. Много коза, много нещо. Аз малко извън кадрите излязох, ама нищо, да не излагам дружината с тоз гръб 🤣 Заглавие : де що козА - тук се сбрА 🤭🤗
На тръстиковите девойки лека да е. Аз днес съм в рожденденен отпуск ☺ Все е нещо. На фона на това, което ме чака послЯ...
Чета изнервените другарки и си реквам- туй му е хубаво на помъдряването, толкоз дебелокож ставаш, че подобни разсъждения, Рахаля пише извращения 😅 и не е далеч от истината, де...та не могат даже по периферията вече да ме бъзнат. Хич, изобщо, ептен.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 12:19 от Thirteen#

# 2 112
Според мен не е от помъдряването.Виж и ти как се нервиш на образУвателната ни система.Всеки си има праг, понякога така се стичат обстоятелствата,че едно малко на вид камъче може да преобърне колата.Много са факторите,и при всеки различни.

# 2 113
Брррр,не е спряло да вали от вчера сутринта!!!
Скрит текст:

# 2 114
  • Германия
Ей пак ли ще се пие днеска?! 😂
.................

Само не разбрах, оплакваш ли се или се радваш Joy

Благодаря за името на спрея, ще го потърся тук. Този от Уиш го има.

Отивам да правя йога - за сега ще се огранича до поза 13 Joy

Общи условия

Активация на акаунт