Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 675
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Somewhere in the World
Търти и Весито да илядите! Да сте здрави и да ви носят на ръце мъжовете Flowers Rose
Много студ , много нещо...още не ми е минал гърба, ама от днес ще трябва да се взема в ръце и да поспортувам, ааа ма ха, прав е колегата че всички билежки са ми от нередовен спорт.
Иначе го карам пенсионерската - гледам да сготвя, папаме, книжката и в 9 в леглото.

# 2 131
  • София
Живи и здрави момичета да сте.
А, до другия петък болничен. Егати гадно то нещо, още си държа и Т.

# 2 132
  • Пловдив
Живи и здрави момичета да сте.
А, до другия петък болничен. Егати гадно то нещо, още си държа и Т.
Мид, а кво ти дадоха да пиеш?
Не разбрах...само възпаление или песъчинки?

# 2 133
  • София
Бактериално е, при норма 7 моите са 254, пуснах стерилна урина, но вторник ще излезе.
Ципрофлоксацин на 12 ч. почнах и дексофен за болката.

# 2 134
Ох, продължават да го изписват тоя Ципрафлоксацин. Ако на листовката са дадени 10 странични ефекта, аз 15 получавам от него. Плюс скърцане на всички стави, като не смазан робот бях станала. Да ти минава, Мид!

Не съм честитила на Тринки, другата ни рожденичка. Да си здрава, да те радват наследниците и особено да те слуша Килеша! Бързо да излезе от прекрасната възраст.

# 2 135
  • София
Не мога да чакам Кло, утологът дето мм посещава утре ще ме вмъкне едва, а до вторник не мога да стоя така

# 2 136
Мид,да минава бързо!Ако болката е много силна,дексофена не знам до колко ще ти помогне,пък и за колко време.
Наздраве за рожденичките!

# 2 137
Мид, ако имаш Неоренал, пий, няма да навреди, дори да не помогне. Мен много ме облегчава.

Утре правя две седмици без цигари, и днес най-накрая ми просветна малко Simple Smile
Направо съм като нов човек, поне днес де, да видим утре как ще е.

# 2 138
Браво, Вайче! Само така.

Прибрахме се е малчо и ми е много уморено.

# 2 139
Ау,Мид,не звучи никак добре..Дано усетиш облекчение час по-скоро. И от мен глас за Неоренал-а.

Абе,момичета, мисля,че и тук съм чела,но сега и в друга тема видях,че турското масло е хубаво и на достъпна цена.Ако някой купува,нека изкаже мнение. Но ме интересува онлайн да го купя,евентуално. Ако ли пък не,препоръчайте друго масло.Пустата краварка много си вдигна цената,а не съм съвсем сигурна,че си заслужава.

# 2 140
Лайла, турското на мен ми го носят от Турция на 6 лв/кг. На мен ми харесва, по-сметаново е на вкус. И сега имам две кила във фризера.
Виждала съм го в разни онлайн магазини , но на 16 лв тук.

# 2 141
Лейла,от повече от две години само турско масло взимам.Калъпи от по килограм,режа на по-малки парчета,и замразявам.Инфо за цена от преди малко-13,99 лв.
Ваичка,и в Турция като чета,са се вдигнали цените.
Тва пубера не е човек,и с ченгел не мож му изкара думите от устата 🤦🏻‍♀️

# 2 142
Тревожа се за малката, кашля зверски, грозно и зловещо. Чак на продрано гърло звучи. Смуче и пие какво ли не... даже мед, ракия и масло направих /ма хареса й, пияндурничето на мама/... капем в носа капки... втори ден е така... знам, че е рано и че трябва време да мине, обаче нямам тренинг с болести на децата, не съм свикнала, те почти не боледуват... а тя гледа така жално...
И сега въпрос - правен й е училищен тест /от такъв тип/, който е отрицателен. Какъв още мога да направя /без ПСР, щото ЛЛ не смята, че е това/  ? Какъв да взема от аптеката?

# 2 143
И ние си взехме в неделя от турското, 13.99 килото, 15 км от къщи ми го даде мапса, до магазина. Обаче, те ПОС терминал нямат, ти за онлайн поръчка питаш. Ако някой е видял нейде из необятния интернет, да каже.

# 2 144
Кло,от цената съдя,че си била близо до нас.Пос терминала в повечето магазини тук, особено от този тип,е мираж.Иначе ако разровиш из нета,продават и масло.Цената е по-различна,разбираемо.
Мързелот,в аптеките има бързи тестове, според мен са по-точни,от тези в училищата.С проба от носа са по принцип.Цената им е ~ 10 лв.

Общи условия

Активация на акаунт