Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 506
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 145
Мързи, бърз антигенен с проба от носа или гърлото. Има и комбинирани за Ковид и грип. Бързо да оздравява дечко!

# 2 146
Ренко, точно от магазина, който коментирахме с теб в предишната тема. Нали са два... Дай знак, когато заредят кисело мляко, че нямаше.

# 2 147
Ваичка, който ти носи маслото, дали иска да носи и на други? Аз съм готова даже и тройно да му го плащам.

# 2 148
Мързелче, на училищните нещо им нямам вяра. Водих тийна в близка лаборатория за бърз тест.
Една снимка на бял дроб, може би няма да е излишна. Моите стигнат ли до кашлица без антибиотик не се оправят.
Аз утре ще ида за синупрет, много хрема, направо кошмар, носът му е все запушен, диша през устата. Дано да помогне. И с личната ще се чуя, може и да се видя. Все пак трябва и бележка да взема. Чудя се още колко дни да го оставя още у дома. Май минимум до вторник-сряда, няма как да ходи хремав на училище.
Мид, дано бързо да ти подейства антибиотика и да спре болката!

# 2 149
Ули, ей го онлайн същото масло, намира се още на няколко места, но по-скъпо. Моята цена 6 лв е от ноември, може и да има промяна.

# 2 150
Кло,а ся де.

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 21:31 от Ренко

# 2 151
Мид, гадоС, дано подейства аб. Аз имах такава инфекция декември 2020. Щях да Умра... Ципрофлоксацина мн добре ми влияе на мен, но знам че е за цистит. Както и да е. Дексофен пък що? Няма се правя на лекар, но да отминава.
Мързелота, що не пуснете някакви кръвни? Т има ли? Инхалации нещо..
Много болни.
Преди малко ми звънна една бивша колежка да ми честити, болни с мъжа и от Нова Година. Ковид. Та пневмонии и двамата. Вика- мн зле... ми тя едвам приказваше 🙁
Аман с тези болести.
Вайче, наща гордУс си ти 👍
Утре съм на тръстик. Смилили са се поне да съм от 10 ... таааа, ще спОртна аз. Ред мий, па и повод имаааам 😜 Наспорт за който се чувства подготвен за лека тренировка.
Останалите голЯми и малки да оздравявате, че заприличахме на лазарет 🤕😙

# 2 152
Излизах, замръзнах, сега стоплям кръвчица с червено вино. Наспорт! 
Охх, верно много болни. Няма да изреждам поименно, но всички имате палчета и добри мисли от мен 🤞
Заинтригувахте ме с турските продукти, едва ли ще стигна до тях, но запомних.
Трябва да готвя, а нещо се ослушвам ....

# 2 153
  • София
13,уж за болката дексофен.

Утре 7,30 трябва да съм в Сити клиник на Околовръстното, майко уу.

# 2 154
Благодарско, дами! 6лв за кг е повече от добре,но и 15 лв/кг е по - добре от другите масови марки,мисля.. Rolling Eyes
Ще разгледам сайтовете.

Вярно много болни има. Confused
Направо вече не се търпи така.
Аз съм оптимистично настроена и мисля,че скоро ще приключи поне гадния нов вирус.

Наспорт за рожденичките! Beers

Дописвам се.ММ трета вечер подред готви вечерята. Flushed Напраоу не знам на къде ще избие.. Grinning

# 2 155
Ренко, бяхме в този, който е на първия етаж в една недовършена нагоре къща, на ъгъла на Камара и Шести септември.
От Дестан имаше само сирене. Но пък кашкавала, който взехме на Йорем е невероятен. Не съм отворила още сиренето, същата марка е.

# 2 156
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

# 2 157
То за всеки е различно, но да си кажа. На мен дексофена ми сдъвчи стомаха, доста. Хич не ми понесе. Но и аз съм с капризен корем.. Бяха ми го изписали за болки в плексита и крака, затова се чудя за теб.
ДобрЕ, де фъркаш?

# 2 158
Grin

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 20:49 от Ренко

# 2 159
Кло, може ли снимка на кашкавала, да си поръчам и от него Simple Smile

Лайла, звучи много добре, а малка разходка след вечеря докато той приспива детето ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт