Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 458
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Германия
Добриии, за къде драсна пак. Не се спря бе жена Joy

# 2 161
Веселинче любимо, честит ти ден рожден! Зло да те забрави, по-лежерна тръстика, по-малко ядове, а от всичко хубаво, да имаш по много! Много любов, много рандевута на диваня с Несбьо и за да ти е сладък живота, много, много кекс! И се съхрани каквато си, защото си прекрасна! Heart Heart Heart
Тринайсче , честит ден и на теб! С пожелание да се разпознаваш във възхитения поглед на МиУто,  да потъваш в  обожанието му и никога да не те напуска музата  и вдъхновението  на  гениалния художник! И не забравяй, самата ти си муза!  Усмихвай се на съдбата и върви към себе си с вяра! Heart Eyes
Някакво смотано ми е... Гладно и жадно, дето казва Донси - няма да умра, ама, за какво ми е такъв живот.
Много сте писали, сега ще ви изчета и дано ме мотивирате да оцелявам Simple Smile

# 2 162
Комшу Кло, страхотна картинка имаме!
Елате ни вижте!Язе се има за Омница,ма не ми й дошло на ум...
Да съ изкажа за дексофена...изписва се да овладява възпалението.И на мен ми го бяха изписали за болките в бъбрека.
Болни има доста,да оздравяват бързо!Казах!
Кармелита,тоя Несбьо уж почна добре,ама накрая хич не ми хареса! Повече на ревюта няма да вярвам! Още повече ,че ММ обеща да ми купи подарък-четец! Свалям, чета,ко няма труп на втората страница,трия😄😄😄
Отивам да му пийнем!
Тринки, сестро,да си жива и здрава!Да продължаваш да твориш шедьоврите си на платното,по малко лидълска тръстика и наздраве!
Кло,и ти си майсторица на гоблени! Аплодисменти за което!
От мен толкоз!
Абонатът е извън обхват,моля, потърсете го утре!😄😄😄😄

# 2 163
Ох, много болни - всички да оздравяват бързо!
Следобед се намръзнах близо два часа навън. Уж съвсем малко работа имах, но се закучиха нещата, та си отвисях на студа.
Добре, къде тръгна пак? Пантелей-пътник Simple Smile
Кло, цял ден пропускам да ти кажа, че гобленът много ми харесва. Снощи като го видях бях на косъм да извадя някой от моите 13456 започнати.
Ваичка, браво на теб Simple Smile

От турския кашкавал купувам ето този
Скрит текст:
Приемам и други препоръки. Този много се харесва вкъщи.
Масло основно турско ползвам. Преди от Одрин купувах каквото има на промоция в магазина, сега оттук от това показаното.

# 2 164
Ядосах се ,ама много! Поръчах на дребната рокля. Идва днес и изглежда ужасно! Вече няма време да връщам и да чакам нова 😡

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 08:40 от Sissy

# 2 165
Сиси, не се ядосвай, не си струва. Ще намериш нещо, макар и в последния момент.

Ваичка, на 11.59 е 800 гр., но тук.
Скрит текст:
Домашните го одобриха, особено малкия каприз.

Уинд, вземи за хремата Синулан форте таблетки. При мен на втория ден вече е пресушен носа, но ударни дози. 4 пъти по 2, по време на хранене.

Всички болни да оздравяват!

# 2 166
Сисче, на мен ми харесва Heart Eyes Вие с Беболина имате такава харизма, че каквото и да облечете, остава на заден план. Вие сте основният акцент, фустаните са само добавена стойност Simple Smile Гуш и на двете ви Hug
Много болни и в темата и около мен... Ужас някакъв. Да оздравяват всички!
Искам да пречукам МН, не искам да ми помагате, нито с алиби, нито с чували. Ще го претрепя собственоръчно и ще го излежа, а в затвора ще си почивам. Имах час за фризьор в петък, накара ме да го сменя за днес, че в петък ще има много работа. ОК, смених го, сутринта ме сюрпризира, че многото работа ще е днес... Отмених отново часа, но няма как да отида утре, всичко е заето... В главата съм като употребеното латексово изделие, за което съм ви споменавала. Това ще го преживея, но преди 5 минути каза - Агапче, утре тръгвамЕ за Елада, сбирай фустаните!
МООООЛЯ! Обсъждахме го, но в един момент даде заден и аз не съм повдигала въпроса. И ей, ся, аре в Елада със смачканата перука...

# 2 167
Ваичка, наскоро тук обяснявах на Сирос за млечните на Йорем.Турски са,но произведени в различни държави на ЕС.Не съм сигурна,дали са често срещани в Турция.Марката има и варива и макаронени изделия.Струва ми се,че са подобни на тукашните Фамилекс/Любекс,които прекупват от производители,и после пакетират със своето име.Така и не съм попадала на турски кашкавал,който да ми е вкусен.За пици взимам подобен,показан от Бърд.Кло, сиренето на Йорем не ми хареса.От там взимам златистото Тракия пейнир,или черното Езине.

# 2 168
  • sf
Карамелова, верно е за убиване. Накарай го да ти плати един фризьор в Елада. 😆
Пратих БНД на среща, сиктирдосах гаджето, че ме нерви, обадих се на едно старо приятелче и си лягам с едно сериалче. 😁

# 2 169
Карамело, събери смачканата перука с една шнола и заминавай без да мрънкаш! Може малко сирене да донесеш на връщане. 😎🐷🐖

# 2 170
Донси, супер идея даваш, там в селото, фризьорката ходи по домовете, моята домакиня я вика в ресторанта и докато хората обядват/вечерят профито ондулира моята Joy Освен да се трапезосам и аз и между две-три чаши узо, да ме издуха. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 171
Карамел, аз ще се включа в заговора доброволно. Много, много ... подло. Не повдигай въпроса, а в следващия момент, събирай фустаните. Ама ха!

Като те прочетох, Рен, видях, че номерът на мандата е датски, на кашкавала. Може за Турция да го произвеждат, но пакетиране и етикети са по европските стандарти.

И аз лягам рано тази вечер. Обещавам, следващия път ще опитам и други кашкавали.

# 2 172
Абе, Карамелова. Тръгва към Елада за косата мисли. Само да ми каже някой, мятам два парцала и се курдисвам на седалката да ме возят, ни коса ни нищо ще ме спре.
Хайде, мятай една шапка отгоре, че те знам, че я мислиш хем от студа хем и от вятъра да те пази и с песен на уста.

# 2 173
  • София
Честити да сте Веселинкова и Тринайскова! От добро да не се отървете! ❤️🌷🍀🎁🎈

Болните да оздравяват!

# 2 174
  • France
Мид, да минава бързо Hands Pray Това е голяма гадУс.

За пръв път ми се случва да ънфрендна приятелка. Но има неща, които не мога да приема.
Пффф, почваме диетата на Монстъра. 2 месеца без глутен, без лактоза и без соя. Айййй, карамба!

Общи условия

Активация на акаунт