Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 642
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 790
Ами всеки си има мании ,а Божеопази да видя огледало на петна 🤣
Аз съм такава за себе си и моя дом,другите хора не ме впечатляват.Но като ида у нашите почвам да чистя ,махам килимите,измивам ,пак ги постилам и вече съм спокойна .
Понякога е много изморително това ОКР .

# 2 791
Бобчи - ми да наминеш към нас? Аз голяма сума не мога да ти плащам ама така ще се договорим за нещо, по приятелски Satisfied

Тили - да, да, добра логика Laughing

# 2 792
Само да кажа за гентамицина. Мъжът ми от Н-тото пиене влезе в токсикологията. Аз бременна в началото на 9ти месец, изписаха го и родих… почти месец преди термин. Бранимир (на 3) имаше адско разстройство, нищо не помагаше, не мога да го накарам нито сметка, нито ре-комфорт, нищо. Педиатърката каза половин ампула гентамицин. Аз ѝ обясних положението с мъжа ми и тя каза, че по този начин гентамицина действа само прочистващо на стомаха - т.е изтребва наред, не работи като антибиотик баш, защото не е приложен инжекционно. Страх, не страх, дадох, мина, но и мен много ме е страх от този.
Това имах предвид и аз, но както и са е. Важно беше да ме дахапят. За да оглушееш ти трялва доста сериозна доза и то приложена по друг начин. Важното е детето да се оправи.

# 2 793
Бобчи - ми да наминеш към нас? Аз голяма сума не мога да ти плащам ама така ще се договорим за нещо, по приятелски Satisfied

Нямаш грижи ,по приятелски само ми купи един джин и изчезвай,че много мразя да ми се бутат в краката 😂

# 2 794
  • Mediterraneo
Не знам кой предложи гентамицин ампула за разстройство, но наистина действа безотказно. Два пъти се е налагало да давам на децата. Няма нищо общо с действието му като антибиотик, нито пък можеш да оглушееш от 1 изпита ампула.
За фантасмагориите- кво се вързвате? И вие да живеете на минус 65 градуса и да риете сняг, ще започнете да ги плещите такиви.

# 2 795
Не знам кой предложи гентамицин ампула за разстройство, но наистина действа безотказно. Два пъти се е налагало да давам на децата. Няма нищо общо с действието му като антибиотик, нито пък можеш да оглушееш от 1 изпита ампула.
За фантасмагориите- кво се вързвате? И вие да живеете на минус 65 градуса и да риете сняг, ще започнете да ги плещите такиви.
Аз бях.

# 2 796
Дребната ме чака да измия огледалото в спалнята и минава след мен... с мокра кърпичка! 🤪😂 Никога не е чисто това огледало,примирила съм се. А и аз съм малко над нещата. Цял ден да тичам с парцала и мопа,няма шанс. Подържам чистичко де,но не съм чистофайница. 😆
Девичките са си супер! 🥰
ММ е везна,вчера взе да подрежда един шкаф в кухнята,с подправки,ориз,брашно... Ми така подреди,че нищо не достигам! Ще пререждам. 😆
И аз съм сигурна,че дамата е споделила с добри чувства за гентамицина и с желание да помогне. Не я убивайте! 😁
Ренко,да оздравява ТУ,че лошо. Мистето да каже как са нейните мъжове.
Деми,радвам се,че държите фронта. 🤗

# 2 797
Бобч, а минаваш ли след ползвалия пастата за зъби да пригладиш тубичката? Щото аз минавам. И други ОКР неща правя, ама си трая, че в лудницата ще ме вземат с почести и предимство.

# 2 798
Уиш,моля те не ми питай такива неща.Само като си представя стискане не където трябва и ми се бушува всичко .

# 2 799
На границата между везни и дева съм.По-скоро везна,но асцендента ми е дева.Имам моите си лудости и странности,рядко домашните ме разбират.Всеки вкъщи си има паста за зъби.На всеки тубичката от пастата оправям,и я поставям на ТОЧНОТО ѝ място 😁
Важни са и мг на гентамицина.Малкия лятото на два пъти хващаше някакъв чревен вирус.И двата пъти прибягвах до него,нищо друго не помагаше.Всичко това след консултации с лекар, доверен.Не взимам под предвид лекарствени препарати,прочетени някъде.Затова и се старая да казвам НА мен какво ми е помогнало,без да казвам "Вземи си това и това".

# 2 800
Нали! И нещо да е поставено на половин милиметър от мястото където аз го слагам и то с половин градус врътнато! Ужасссссс!

# 2 801

Нямаш грижи ,по приятелски само ми купи един джин и изчезвай,че много мразя да ми се бутат в краката 😂

Ооо, никакъв проблем. Взимам джин, уиски, ракия, абе каквото кажеш. И се покривам докато свършиш

# 2 802
  • София
Как се чисти маслен пастел от пласмасова писта. Синковецът доста си игра сам днес, разрушава, рисува и сега една част от пистата е в черно.

# 2 803
Спирт? Обезмаслител?

# 2 804
  • Пловдив
Тия с ОКР, каквото и да значи, ми...не сте у ред бе! На акъл няма да ми дойде пастата за зъби да оправям Stuck Out Tongue Winking Eye  

За гентамицина ...ама и аз кат Тарти...спаси ни от и инфекциозна навремето, та не го заменям за нищо!

Ени, уж са добре..дъртия повече ме тревожи, дано устиска до ангината само.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 13:48 от mystic woman

Общи условия

Активация на акаунт