Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 553
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 850
Като сте на тема обцесии ... 😄 въпрос към тези, които нямат съдомиялна. Трупате ли чиниите в мивката с цел да се съберат повече и да се спести вода при миенето? С баща ми имаме противоречие по този въпрос, защото аз не мога да търпя мръсни чинии в мивката. Една чиния може да е, но ще я измия. Той твърди , че съм прахосница и ВСИЧКИ хора си събират чиниите в мивката , за да ги мият накуп, а САМО аз не мога да разбера, че така трябва.
Кажи на баща ти, че това може да ми причини гърч от отврат, но пък аз не съм човек, а вещица, та знам ли...Simple Smile

# 2 851
  • София
Мистик, пуснете кръвни да се види инфекцията и повторете след два дни, така ще е ясно действа ли антибиотика.

# 2 852
  • Пловдив
Мистик, пуснете кръвни да се види инфекцията и повторете след два дни, така ще е ясно действа ли антибиотика.
какви кръвни?

# 2 853
Мистик, при вас съм чела, че в Пълмед май има ковид зона, с ренген и кръвни изследвания.
Добри, тамън щях да ти пиша, че е нормално от такъв стрес да вдигнеш кръвно и да те заболи главата.
Много болни, стискам палци поне да сте отрицателни и бързо да минава.

# 2 854
  • София
CRP и СУЕ. Те са включени в ПКК.

# 2 855
Ако е доказан ковид, ковид зоната ми се струва добър вариант. Правят и снимка, и кръвни. По информация от роднини от есента - изследвания са безплатни преди обед, май до 14 часа беше. Инфото е ковид зоната в Свети Иван Рилски.

Ако не е доказан ковида, но все има съмнения, най-добре ПСР първо, защото не е редно да се обикаля из всякакви кабинети и лаборатории.

# 2 856
  • Пловдив
Благодаря.

# 2 857
Сестра ми живее в североизточна България, в не голям град. Те с мъжа и го изкараха по-леко, но техния личен реагира адекватно спрямо симптомите, а те стриктно пиха каквото им изписаха. Свекър и също го изкара по-леко, защото пи каквото каза доктора, обаче свекърва и се запъна като магаре на мост и им скъси живота с глупости  - не искам на лекар, не искам на снимка, не искам в болница, то се е видяло, че ще се мре.... Това е лайт версията на изпълненията. Сестра ми откри лекар, който прави домашни посещения на ковид болни, а по-късно и медицинска сестра, която идва да сложи системи на упоритото бабе, което вече яко се беше обезводнило... Всичко вече е зад гърба им, сестра ми потроши много нерви, но мисълта ми е, че щом в малък град със затихващи функции има кой да прави посещения, то и в Пловдив ще има начин за преглед. Ако ММ на Мисти е в състояние да шофира до Ковид център с рентген и лаборатория може да се уговорят с центъра, а после с РЗИ за зелен коридор, или първо с РЗИ трябва-тук не съм сигурна какъв е реда и с кого по-напред трябва да се говори.
Болните да оздравяват, нови попълнения в редиците на боледуващите са недопустими!
За девите мога да кажа много, и хубаво и лошо. Имам доста от тях в обкръжението си. Най-голямото предателство в живота си претърпях от мъж дева, заби ми нож в гърба качествено и по-лошото е, че го направи и на децата си, НО не е само до зодия, характера на човека, отношенията в семейството/докато расте/, приятелската среда също формират човека и неговото поведение. Иначе си има общи сходни черти за всяка една зодия/това с пастата за зъби ми е много познато/, но зодията не определя човека.
Чиниите не обичам да ги трупам, но ако съм изморена или ме домързи тези от вечерята мога и да ги оставя за сутринта. Спирам водата, докато ги стапунисвам, после ги изплаквам наведнъж.

# 2 858
  • София
В Цибалаб пък има някакъв Ковид пакет за кръвни изследвания, в който влизат показателите от ПКК и още нещо, но не помня вече какво. Тогава ми обясняваха, че се прави на хора с доказан Ковид. Това е информация от ноември когато подозирах щерката, че е коронована, но се оказа , че не е. Не знам в момента как е в Цибалаб с изследванията.
Но щом има място, на което хем изследвания ще пуснат, хем лекар ще го види, е перфектен вариант.

# 2 859
Сиросче, ахой Hug
Добриня, казали са ти вече, от стрес е. Излез от филма! Аз ако трябва да се следя за ковид по симптома главобол...
Панди, не се сърди на тати, те си имат свои разбирания. Поколенчески разминавания винаги ще има , мен тате винаги ме караше да изключвам котлона, преди да е готово яденето, щяло да се досготви от остатъчната топлина Simple Smile
Преди се дразнех от тези напътствия, сега ми липсват.... За протокола, не търпя нищо неизмито в мивката, една вилица да има ще я измия. Веднъж мих чинии у свекърите, свекър ми направо се взриви, спря ми водата и заяви, че тук не било ТЕЦ!!! Първо и последно миене беше, де Simple Smile
Боли ме главата и ми е тегаво...
Болните да оздравяват!

# 2 860
ММ сготви шкембе! Добре си хапнах. 😁 Че и ми сервира на поднос,до като си гледам Владко. 🤪

# 2 861
Как се чисти маслен пастел от пласмасова писта. Синковецът доста си игра сам днес, разрушава, рисува и сега една част от пистата е в черно.
Опитай с магическа гъба, от латекс чисти маслен пастел от латекс със сигурност.

Искам да се извиня специално на Dalinda82, че я подхванах за гентамицина, още преди да слезе от балкона, но и аз го казах от личен опит, когато звъняхме на бърза помощ след втората доза гентамицин и накрая се наложи сама да закарам детето до спешното.

Сега се връщам да ви дочета, незнам дали ще успея тази вечер или ще остане за утре, с кафето.

# 2 862
Кло, докато четеш,ако искаш можеш да си направиш план за пазаруване 😁.Днес са докарали кисело мляко и сирена.И разни тахани ли,ядкови пасти със захар ли,гледам из страницата им във фб.

# 2 863
Как ви завиждам за турските магазини. И в София има, но цените са...да кажем, софийски. Но сиренето им, което е като фета, но по-меко, има божествен сметанов вкус. И кашкавалът на конци! Мням! Маслото е ок, но 22 лв за килограм е твърде близко до цените в Лидъл и Кауфланд.

# 2 864
  • France
Автотестът е негативен... за сега

Общи условия

Активация на акаунт