Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 596
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 570
Добро утро, да сервирам закуската

# 3 571
Откакто вкъщи нося чехли от вълна в комбинация с тънки чорапи с голям процент мериносова вълна, се отървах от ледените крака. Не винаги съм с чорапи, някой път и на босо си нося пантофите. Не съм ли с вълна през зимата, краката са ми задължително ледени и влажни. ММ ми казваше, че го заболяват неговите крака от студ, докато ми топли мойте.

Добро утро!

# 3 572
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дубрЮтрУ!

елате при лятото, ама да си знаете, че и то се е запиляло някъде и тук съм само аз.
студ - около 15 градуса, вятър повява, дъжд щял да идва...
пях му чайката, такава зима не е бивала!
смеят се тук, че е заради мен, ама надали. аз съм човек дОбър, не бих оставила цяла държава да трака със зъби.

# 3 573
  • София
Гледайте чорапите да нямат стегнати ластици,  иначе мъж, куче или котка най-добре топлят.

# 3 574
  • Sofia
Добро утро!
Пия кафе и се радвам, че се надигнах от леглото, че тежка нощ имах. Сега съм добре и даже се радвам, че се приготвям за работа.Аз съм ходещо доказателство, че на човек му трябва само да е здрав! Що тъй забравям от време на време?!
Забелязах, че моето ОКР за чистене се засилва, когато съм нервна, имам някакви проблеми или просто се вторача в нещо, докато мия чинии примерно и от там като се почне... ОтидЕ коня у рЯката! Докато не ми призлее физически от търкане на всяко ъгълче, не мирясвам.  Иначе навън това, което ме влудява, но не мога да избягам от него, е да гледам ръцете и обувките на хората дали са чисти, както и да чета некролози. Това последното го правя от дете, не знам защо, усещам се, казвам си ай, стига де и продължавам. Rolling Eyes
Днес ще се "боря" да върна една пратка в София, че за пореден път отива в Чепинци и ми писна. Нямам обяснение защо става така, Спиди и те нямат, а магазинът - изпращач ептен не знае. Мистерия.
Айде, да ви е спорна срядата! Отивам да гушкам кучо. Да се чуди човек защо толкова години сме нямали куче!

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 11:01 от Child of June

# 3 575
Около 7 часа

И час по-късно

Joy

# 3 576
Добри, не знам как оцелявате в този студ. Хайде, вие сте свикнали все пак с по-ниски температури, ще се справите криво-ляво с 15-те градуса, ама местните...не знам, не знам Stuck Out Tongue Winking Eye

Засилих се да правя закуската на Скан, обаче се оказа, че нямам мюсли, та се налага да я видоизменя лекинко и да дам превес на бейлиса Simple Smile

Весе, идеално описа ситуацията с гащите и тоалетната в този студ Joy

Добрутру!
Почвам да кълва по клавиатурата.

# 3 577
  • Пловдив
Добрутро!

Ей, ДобрЕ...намокри се пустинята Simple Smile

Айде на кафе с топли чорапки Wink че и моите са все лед и не моа се стопля...мъжете у дома все врят и им е жега, та така...

# 3 578
ДобриЮтро!

Взимам от кафето на Мистито,ама искам и книжката,и гледката! Heart И най-вече усамотението! Grinning

Спахме ние таз нощ,доволна съм.Обаче кръст ли,бъбреци ли,не знам кое е,но ме боли.

Бобчи,моля,казвай ми и на мен разните тактики и други интересни и полезни неща,които знаеш.Ако кажеш и ще плащаме! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 579
Днес ще се "боря" да върна една пратка в София, че за пореден път отива в Чепинци и ми писна. Нямам обяснение защо става така, Спиди и те нямат, а магазинът - изпращач ептен не знае. Мистерия.

И аз имам същите проблеми със Спиди - и моите пратки отиват на грешен адрес, понякога и в друг град. Пресен случай от вчера - звънят ми за експресна пратка, че ще я доставят на друг адрес, казвам им къде трябва да я донесат... ми не можело, да се обадя в офиса да я пренасочат, за да ми я доставят на другия ден. Или получавам СМС за пратка в централния им офис, отивам да си я получа, казват ми, че нямам пратка, която после връщат на изпращача като неполучена, а той ми се сърди, защото аз вече съм си поръчал и получил каквото ми трябва от друго място. Куриерски проблеми съм имал само със Спиди, затова където мога ги избягвам,

# 3 580
  • Sofia
Стрейнджър и моите проблеми са все с тях. И като получател, и като изпращач. И то някъде  от 2005 година, когато пък служебно ми се налагаше да общувам с тях. Не са мръднали от тогава! Гонила съм пратки с посочен верен адрес в други градове, защото клиента не я е получил, а е за негов клиент. И така всички по веригата страдат! Избягвам ги и аз, но когато нещо много ми хареса - поръчвам. Изключително недоразумение са, как съществуват още не знам. Всъщност знам - договарят ниски цени с големи търговци. Качество не гонят те, количество им е важно! Ядосах се! Днес няма да е щастливата сряда на някой техен служител!

# 3 581
Може ли бе,може ли още да няма 9,а това чудно да е направило един куп магарии.Тематично,сега унищожава чехлите на баща му 😬.
Добро утро,ще се опитам да си допия кафето 🙄

# 3 582
мацки, турНете очилИте!
не е само дъШ - градушка съм ви снимала. Wink
за последния час се смениха три-четири времена и поне два сезона.
от вътрешната страна на прозореца е интересно, отвън - не знам.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 09:24 от st. Dobri

# 3 583
Добро утро/ден!
Лейла,малко е твойто .Тез трикове са за една и половина-до три-четири годишни запъртъци.

# 3 584
Бобчи, в тия твойте книги само трикове за сън ли има? Нещо за укротяване на опърничевите не се ли намира? Или за всезнайковци. "Облечи се!" (след 5-6 любезни подканяния)- "Няма, защото не каза "моля"!

3 книги за тодлъри имам и още една на четеца, ама хич не става това мойто по книга да се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт