Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 781
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 690
Аз спрях да се втелясвам когато детето цапа .Все пак години ми беше чисто и подредено,но дете нямаше.Сега си реди солети по перваза ,после ще направи трохи със сухар,разлива вода и маже,но това ми печели време за кафе примерно.Като бях бременна МУ прави ремонт,купихме нови мебели,но сме запазили латекс от всички цветове да има за корекции.
Само дивана съм постлала ,защото като бебе повърна там и едва изчистих,сега маже с храна ,но свалям и пера.
Сутринта в 4 някакъв идиот вървя и крещя по тротоара и ме събуди,ужасно силно викаше .
Мия си косата и сама съхне,три пръста е дълга и ми спестява много време .

# 3 691
  • Пловдив
Ако ми отиваше къса до ся 300-та пъти да съм се подстригала Confused

# 3 692
Това дето разливат вода и мажат после кога спира? Това е нещото, което може да ме изкара извън релси! Трохите ще ги преживея,но това да седне на студения мрамор и да почне да се полива и маже, и да преобличам по 100 пъти на ден...

# 3 693
Това дето разливат вода и мажат после кога спира?

Когато им забраниш да разнасят вода и храна извън точно определен квадратен метър.

Не искам да ви отчайвам, но голямата, която тази година ще прави 14 г. все още прави погроми вкъщи. Последното от преди месец  - усещам неприятна миризма вкъщи. И започвам да душа. Стигам до вълнения килим в нейната стая. Подгизнал. Отдолу паркетът - черен от влагата. 30 лв. пране на килим и паркет за основен ремонт.

# 3 694
Синеочка обожава да прави мазалаци с вода,но й е позволено само на двора. Тук някой път ме менти и си налива уж да рисува,а "готви" някакви листчета хартия,салфетка или каквото й хрумне,но си отнася конско и спря. Навън като е хубаво времето си прави супи и манджи. 😁 Иначе така да седне на полива не се е случвало. Виж храна разнася навсякъде и рони,без да иска. Побъркващо е,но за това взех робота. Вчера намерих цялата кухня мръсна. Питам МУ какво е станало,забравил да си вземе бонбони за работа и се връщал,с обувките,разбира се. 🙄👿

# 3 695
  • France
Хелоу. Ама вие акъл нямате да се драчите толкоз рано сутрин. Аз едва-едва мърдам. Но ми се наложи да чистя цял биберон излят на пода, да събирам съборени книги, сега гледам, че Славчо си чисти ръцете в канапето, след като е ял мандарина... кафето ми недопито и студено... на този фон въобще не ми пука за мушами и покривки. Искам почивка без деца.

# 3 696
Ти пък що дремеш до по никое време,ние от кога сме станали! Айде да не те почна и теб сега 🤪!

# 3 697
Изобщо не се впечатлявам ни на трохи ни на изпоцапано.
Ако можех да постигна този дзен в работата, ехей не Буда (по Сирос) ами не знам и аз кой щях да съм Simple Smile

Ха, кафето си изобщо не мога да го опазя вече, в момента, в който го оставя веднага чашата ми се пълни с какво ли не от домино през морски краставици та до големи човечета Simple Smile

# 3 698
Фил макак без деца?За това ли ги роди?Егоистка 😂
И аз искам един ден само ...
Фил,да не ти пращам снимка от моя хол .
Аааа трохите ги прескачам просто,ай ся ,голям праз.Беше ми много трудно да се преборя с тая ми обсесия .Сега й дадох кутия от чай и употребявана кърпичка за очила ,аз съм на трето кафе.

# 3 699
Така е,ако мяташе по една кувертюра на канапето,нямаше да ти направи впечатление,че Славчо се бърше там🤭🤪😂
Тъкмо седнах на стола, и гледам остатъци от закуската,която досготвяше в тенджерата и осоляваше.Ми на килима е,ама ме мързи да я вдигна 😁
За сметка на това бяхме вън,беше започнал да прехвърча и сняг.Камара пари оставих в магазина,страх ме е да разгледам касовата бележка 😒

# 3 700
  • France
Ти пък що дремеш до по никое време,ние от кога сме станали! Айде да не те почна и теб сега 🤪!
Почвай мЪ. Днес има защо Joy

Боб, ти да мълчиш Joy

Рен, години наред имаше кувертюра, после не знам що я махнах. Понякога правя смахнати неща.

# 3 701
  • Германия
Ха добър ден, друго няма да казвам, че като гледам Сис как ви е подкарала по ред на номерата, ще погне и мен, но аз си имам ново превозно средство, с турбо двигател и отлитам Joy
Скрит текст:

А на масата дали има покривка, мушама или е гола, няма значение, важното е какво има върху тях и около масата. И пода ми е гол и масата, с две думи си падам по голите неща Joy

# 3 702
Аз да ви кажа,брат ми е бил на около годинка,аз на година и половина .Майка ми и баща ми доста време не чували звуци и дошъл баща ми и какво да види Брат ми се издрискал в гърнето,аз съм го нахранила с ако и сме омазали и стената.Тъй че да не се оплакваме много 😁

# 3 703
Ауу Бабчето каква е палавница! По голи неща казва.. 😁😂
Бобчиии,🤭👀😂
Сисун как ни подкара... айде поне цикъла да дойде,преди да си набила някой. 😂🤗

# 3 704
  • София
И аз съм крива. Вчера се изпокарах с МН, ама така, че днес не смее и дума да обели.

Общи условия

Активация на акаунт