Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 853
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 720
  • София
Имам бели косми и нямам покривки и мушами (има една де, ама я вадим по поводи, че с малкия е опасно Grinning ). Бях на преглед бебун си отговаря на 9гс6 и ковида не успя да го съсипе. Според АГто само девойките са толкова издръжливи, ама ще видим. Няма да връщаме, каквото и да е. И още месец болничен, реве ми се, като знам каква ще ми е заплатата, ама каквото такова.

# 3 721
  • София
Sunglasses
Не съм шашава, не съм шашава. Моля, да се сведе до знанието на съпругЪТ.
Само за мушами не се бяхме дрънкали. Не обичам мушами, обичам покривки от естествени материи, ама изгладени. А не обичам да гладя. Та съм предимно дюс на масите. Като ще се отчитаме...

# 3 722
Казвам на голямата: "Прочети "Една българка", преди да отидеш на урока по БЕЛ." - "Няма нужда, мамо, аз ще го чета при учителката." Доживях в 7 клас да плащам 40 кинта за 2 учебни часа, за да чете на глас под надзор. Не е съгласна да си плати от джобните урока и май ще захване разказа.

# 3 723
Шашава съм,ама побелялаааа и на д-то сигурно. 😂😂😂 Коси,веждИ,всьо! За ся ги скубя тия белите,до като ги виждам,ама скоро май ще спра и да ги вида,та ще е красота. 🤭

# 3 724
  • France
Аз съм И шашава, И с бели косми. Б@си. Хайде да си говорим за ваксини, че с тези мушами се хванахме за гърлата Joy

# 3 725
  • Пловдив
Момичета...още една лоша новина Disappointed
Скрит текст:
на моя приятелка, състудентка, съпругът е  диагностициран с раково заболяване. Набират средства за помощ...аз пуснах малко сума. Слагам в скрит тескт...ако някой има желание...

# 3 726
Аз съм И шашава, И с бели косми. Б@си. Хайде да си говорим за ваксини, че с тези мушами се хванахме за гърлата Joy
Подстрекателка Фил! Ей т'ва ако напрайш, си срязвам вените по вертикал и отивам да си шибна един бустер Тетанус Joy
Ох, Мисти... не зная какво да кажа. Дано, дано имат късмет!

# 3 727
Мисте,🥺 дано се съберат средства.
И аз разбрах една лоша новина. Ехх... живот.
И да ви разсея малко. Седя си на дивана,цъкам си и изведнъж нещо се появява на прозореца! 👀🤪 В първия момент се стреснах,после ми стана смешно:

Как се е качил тоз хулиган,не знам. Но ММ някой път като тръгне да излиза и той му се завърти в краката,ми го подава през прозореца,да се стопли,да го нахраним. И сега решил сам да пробва. 🥰

# 3 728
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
То тая здравна каса освен да крадат от нея, за какво друго е? М@мка му и живот...
Съжалявам, криво ми стана за човека.

# 3 729
Предлагам официално да се забрани споменаването на думата мушама в темата! Благодаря за разбирането!

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 13:00 от Sissy

# 3 730
  • Пловдив
То тая здравна каса освен да крадат от нея, за какво друго е? М@мка му и живот...
Съжалявам, криво ми стана за човека.
а де...? И то иде реч за 40хил.лв...Няма държава, няма справедливост.

# 3 731
  • София
Мисте, много тъжно! Дано се съберат средства.

Ако знаете как ми се иска всеки път когато видя подобен зов за помощ да мога да отделя средства. Когато мога пращам.

# 3 732
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисля да се бустерирам.
или бейлисирам е по-правилно?
ранко е, ама ме е напънало.
иначе ще започна да пиша за здравни каси, за лекари и болници и ще замине добрия тон.

# 3 733
  • Пловдив
Наливай тогава...поне си у дома.

# 3 734
Вече имаме нов вътрешен синоним на спортуването - бустериране!

Общи условия

Активация на акаунт