Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 842
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 735
Мистиче, много мъчно ми стана...

И в духа на предишните постове - моята рецепта за невторачване в дреболии е универсална, но гадна. Няма да ви я казвам...

# 3 736
  • France
Карамелче, ти се майтапиш, но бустерите за тетанус са сериозна работа. От колко време стои една ваксина във хладилника и все нямам време да отида да ми я бият.

# 3 737
  • Оптимист по принуда
Ох, Мисте Disappointed Relieved

Аз пък искам да ми побелей мустакЯ, ама той не ще! Или поне да изсветлее..

Панде, моите обувки на работата също п$рдят. Хич да не ти пука Sunglasses

# 3 738
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Вече имаме нов вътрешен синоним на спортуването - бустериране!

само ако смяташ да се повториш Wink
или да се повтаргаш, повтаргаш...

сега не мога да се сетя пова повтаргане сливенско ли беше или ямболско Wink

# 3 739
  • София
Току-що колеги ми казаха, че очевидно трети 12-часов работен ден подред не ми се отразява добре. С добри чувства го казаха, не с лошо, ама са много прави. Аз сама се усещам, че ме избива на простотии и много-много не мисля преди да плямпам. Така че официално ви предупреждавам, ако снеса някоя поредна простотия тук пред вас, просто игнорирайте, или включете в режим хумор както направиха колегите. Grin

# 3 740
ОХ! Толкова ми е хубаво с вас! И така ме разхилотвате, толкова сте ми любими, очарователно различни и лични!
И аз искам да се бустерирам, хем имам избор от различни ваксини, ама шамандурата ми е толкова замотана. Head Band Вдигнах се да метна един парцал и да пусна прахосмука, ма толкова ми причерня... И в този момент се изтърси моя любим и тактичен и съпричастен партньор.  Аааа, за каторгата вика  не си във форма, а да се щураш из стаите с парцала можеш! Ма как да не го обичам и да си пестя милите думи, как?
Любимата Гери ми се губи напоследък. Гери, знам, че е края на месеца, ама намери малко време да наминеш, че много сме се разхайтили напоследък и определено имаме нужда, някой да ни строи в екселска таблица! Heart Eyes

# 3 741
  • София
Аз няма да казвам къде си намерих бял косъм. Просто с тези болести и липса на мъж се позанемарих.

# 3 742
Ре Joy Hug дай тон сега, за разгаряне на нови разногласия - бразилиана, плешива или буйна растителност Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 743
  • Пловдив
Оооо, не...мола ви съ! Stuck Out Tongue Closed Eyes

п.п. някой май го е фанало бустерирането Satisfied

# 3 744
  • София
Сакън. Joy Без такава дискусия, моля, че както днес се оказвам без филтър на устата, да не се окаже, че и на клавиатурата нямам. Joy

# 3 745
Ох бе Joy

Сега, косми, бели косми, защо поне една от вас, не каза - Сирооооос, погледни веждите и мустака. Не сте ми приятелки. Страшно е положението. Реджеб Иведик ме гледа от огледалото.

# 3 746
  • Пловдив
Сиросче, и аз се оплаших оня дек кат се погледнах...турих очилата и онемях Smile а без тях всичко е топ!

# 3 747
Аз съм с лещи...

# 3 748
  • София
Аз съм безкосместа, но след 10 години се наложи да повтарям лазер та така открих 🤣. Пропуснах месец и кусур и ей на, сега ме поднасяте.

# 3 749
  • Германия
Вече имаме нов вътрешен синоним на спортуването - бустериране!
Сакън Сис, модераторите не спят и ще ни затрият всичките. Ще решат че кодово си говорим за ковида Joy

Май вече се заформи дискусията за косТмите. Не мойте ме биете - като Йети съм Joy

Общи условия

Активация на акаунт