Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 718
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 765
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ох, Мързелотааа Joy
Една позната зимата не си обезкосмяваше краката, така й било по-топличко Smile
Сетих се срамна история от моята тийн възраст. Такааа, значи на 14-15 съм някъде, удрям си крака, някъде под коляното. След ден, два мрънкам на родителите ми, че ме боли, бащата скача "Тръгвай да те закарам до болницата." Аз " Миии, добре, хайде" , и в тоя момент се сещам, че краката ми са с космИ, не много, ама не са баш гладки, нахлувам в банята и бръсна набързо крака, който ще ми гледат.
 Добираме се до ортопед, влизам аз, обяснявам, вдигам крачол да покажа, и в тоя момент лекаря казва  - "Вдигнете и другият крачол, искам да видя и другият ви крак!"
 Даа, не се отвори дупка в земята или портал към друго измерение...

# 3 766
# 3 767
# 3 768
  • Пловдив
Баш тъй съм и аз Stuck Out Tongue Closed Eyes  ам кат на втората снимка.

# 3 769
Смея си се тихичко пред компа с вас, а МУ вече ме гледа крайно подозрително и си мърмори нещо под носа.

# 3 770
Аз на първа среща с МУ отидох със самобръсначка в чантата ,щото нямах време да си обръсна краката.То и баня и вода нямах поради паралелни ремонтни дейности на ВиК и Борко фаянсаджията.

# 3 771
  • Пловдив
Аз на първа среща с МУ отидох със самобръсначка в чантата ,щото нямах време да си обръсна краката.То и баня и вода нямах поради паралелни ремонтни дейности на ВиК и Борко фаянсаджията.
ииииии...?
Laughing

# 3 772
Ии се ожених след 6 месеца 😂😂
То така стават сватбите 😂😂😂

# 3 773
  • Германия
Смея си се тихичко пред компа с вас, а МУ вече ме гледа крайно подозрително и си мърмори нещо под носа.
Прави заклинание срещу космати вещици

# 3 774
  • Пловдив
ей какво правят едни необръснати крака Stuck Out Tongue Closed Eyes Начи почвам редовно да ги стържа аз, че знай ли се Satisfied

# 3 775
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
ей какво правят едни необръснати крака Stuck Out Tongue Closed Eyes Начи почвам редовно да ги стържа аз, че знай ли се Satisfied
По скоро си носи дамски Жилет в чантата, пък каквото сабя покаже 😆

# 3 776
Много е важно да имаш късмета да си на последен етаж в хотел без асансьор и половинката да си е забравила презервативите в колата.Печелиш едни поне 7-8 мин ,в които трябва да си много бърза и да го чакаш както те е оставил-полегнала по дантелено бельо 😂😂😂.

# 3 777
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
така съм се набустерирала, че не различавам бразилска лентичка от мексиканска вълна!

веждаците ги споменах вече, само героят не уцелих, че не ми е в репертоара. Гивеч Ивендик ли каза?

# 3 778
  • Пловдив
Laughing
вЪлна викаш, а? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 779
Ейй с това настроение в темата се сещам каква беше в самото начало. 😁
Опнах се малко. Дано не заспя,че довечера съвсем ще се чудя кое стадо да преброя.

Общи условия

Активация на акаунт