Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 414
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 855
  • София
Какво е звездна карта?

# 3 856

Това.Така са били подредени звездите в този час и дата ,това беше първата ни среща.Т.е.за пръв път се видяхме ,ние просто залепнахме.Разделихме се след пет дни .

# 3 857
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Били ме вдясно, от вчера. По скоро над ребрата, високо, под гърдите, не ниско долу. Нямам температура, болки в корема и т.н., ако не мине ще ходя на лекар, но все пак, някои имал ли е такъв проблем?

# 3 858
Възможно ли е да е от удар? Ребра? Да си спала дълго време в неудобна поза, стегнати дрехи нещо? Усукване при спорт/ йога?

# 3 859
Възможно ли е да е от удар? Ребра? Да си спала дълго време в неудобна поза, стегнати дрехи нещо? Усукване при спорт/ йога?
Освен неудобна поза за сън, другите варианти отпадат.
Притеснявам се, сама съм с детето, тъкмо го закрепих, здраво е, и не искам да ходя на лекар с него. Особено в този момент, вируси, ковиди, омникрони...
А и не се чувствам чак толкова зле. Ама все да има да го мисля. Мъжа ми се връща утре вечер, ако пък толкова стане напечено, ще се ходи в Пирогов.

# 3 860
Съншайн, колко високо? към гърдата, или под мишницата, или просто ребрата?
Аз имам между гърдата и мишницата болка от киста в гърдата примерно.

# 3 861
Съншайн, колко високо? към гърдата, или под мишницата, или просто ребрата?
Аз имам между гърдата и мишницата болка от киста в гърдата примерно.
  Да кажем четири пръста под гърдата някъде. Дали пък не съм заформила някоя пневмония?
 Съня ми бяга в момента, по обясними причини...

# 3 862
Като поемеш дълбоко въздух и задържиш боли ли повече?
Освен една снимка да направиш тези дни. Споко, и това да е ще мине с един антибиотик.
в болница Лозенец няма народ и чакане, снимаш се за 5 мин, с направление или платено.

# 3 863
Като поемеш дълбоко въздух и задържиш боли ли повече?
Освен една снимка да направиш тези дни. Споко, и това да е ще мине с един антибиотик.
в болница Лозенец няма народ и чакане, снимаш се за 5 мин, с направление или платено.
   Не усещам да боли повече като си поема въздух. Но пък като си натискам гръдния кош там където боли, болката се усилва. Много хубаво го обясних, нали?

# 3 864
  • София
Жлъчка може да е също, но иди на лекар ако не мине.

# 3 865
Пътък е!

Калпазанки сте сите, да си знайте. Имах 80 нови мнения и тъкмо попривърших, с намерението да се включа в мушамяната одисея и след това бам, нови 120. Тъй като метнах в първия пост рецептата за рибената чорба, я кажете, едната риба беше барбун, а другата хек, нали?
Днес по-леко, че от смях, да не ви казвам до къде щях да се докарам снощи.

# 3 866
  • София
Добро утро! Щерката има проблеми с две други тийнки, които я предизвикват от половин година, и вчера е избухнала. Пак доста интелигентно, просто е реагирала на последната ехидна реплика и е казала да престанат. Чувства се виновна, трябвало да се прави, че не ги забелязва.  А аз се чувствам облекчена. Време ѝ беше. Аз да съм размахала шпага мнооого отдавна. Аман от търпение! Историята е дълга, общо взето всички де борят за нещо, моята го постига и двете почват да се зъбят. Но не директно, а реплика тук, интрижка там, но така, че винаги дъщеря ми да разбере и да се чувства кофти. Разчитат, че е доста миролюбива и кротка и само ще страда. Ама явно и тя не устиска.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 08:33 от бъръльо-бъръльо

# 3 867
  • София
Здравейте!

Бър, браво на детето! И за постижението, и за това, че не им се дава на злите езици.

Мисте, за Рейнбоу и аз не бих ги пуснала в дома си. Много са нахални и досадни. А и ако не си сигурна в човека, е риск. Чувала съм, че някои крадци по този начин си набелязват домове за обир. Влизат в качеството си на служители на почистваща фирма или дистрибутори, оглеждат какво има за крадене и действат.От фирмата дори не знаят, че за тях работи такъв човек.

Днес ми е събота. Смазана съм. Винаги така се чувствам когато съм взела извънреден работен ден.

На вас честит петък! Здрави и усмихнати да сте!

# 3 868
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мисте, ако си мислиш, че ще ти изчистят целия хол или целия диван, забрави.
започват, показват ти как става и те зарязват наполовина.
освен това искат да поканиш приятелки, да направят нещо като презентация. не знам сега в ковидната обстановка дали още го искат, но преди беше малък сеир.
а след това всички присъстващи са подканени настоятелно  да дадат още по няколко телефона за да досаждат и на познатите ви.
освен това като покупка не си заслужава. много пари, много място, много сглабяне и разглабяне...

# 3 869
Прецака ми се кафемашината! Пия варено кафе!
Няма интернет.Обясняваю се като ученичка с класния,защо детето няма да е на училище!Аааааа!
Добро утро ! Добре,че е петък!

Общи условия

Активация на акаунт