Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 687
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 900
И само си представям тва нагло долно котенце как със засилка се мятам отгоре му и го мачкам мачкам мачкам...

# 3 901
Ще мачкаш, па ще ти тракне едни зъбаци, пустия му дзвер. Нощес ме захапа за петата и без да го мачкам.

# 3 902
  • France
Бърди, и при нас пада голямо рециклиране. Днес изхвърлих поредния плик.
Уинд, да минава бързо и без усложнения Hands Pray
Сис, съчувствам. Откакто имам наново цикъл ми се изпъпчи челото. Връз бръчките. Блякс.

# 3 903
Уинд, бързо да се оправя младежа и да няма последствия!
Ехааа, блазе му на Киликандзера Simple Smile

Пия кафе, дано малко ме разсъни.
Имам да чета две книги - служебно. Изкушавам се да се завия под одеялото и да работя - тоест да чета.
Но преди това трябва да отметна други задачи.

Духа силно, желязната пътна врата се блъска пред пет минути, всичко ехти. Съседите около нас сигурно ни мразят. Замислям се дали пък да не сваля всички врати в тая къща, и без това са постоянно отворени.

# 3 904
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
отваряте на своя отговорност. Wink

Скрит текст:

# 3 905
  • Варна
Божеее, върна ме в детската градина ❤

# 3 906
Eфибуш, мохабета за другите кренвирши беше вчера. Прав е ТМ, съмнителна си.

Добри, от къде я изкОпа таз красота?

Сирос, Каликандзера е невероятен, правилно си носи името, щом те е заръфал из нощите. Heart

# 3 907
аз съм Simple Smile Simple Smile Simple Smile
открих я сканирана на компа и не устоях на изкушението да покажа каква съм убавиня.

# 3 908
В петък животът е една идея по-добър.

При мен този петък е като поне три понеделника + два-три Меркурия Tired Face

# 3 909
Добриньо, много сладко бузанче си била, с бузки само за щипане Blush ама защо на леля си честитиш? Обикновено на мама бяха посветени снимките.
Сиросче,  ма вие си отглеждате Жоро Павето на дивана. Ухапа ме по петата, вика Joy
Халапеньо имаше далматинец, хапеха се взаимно и все бях в дилема кой да ошамаря първо Joy Не, че ти давам идея да му го върнеш на Кили Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 910
Карамелова, как ще го ухапя тоя дзвер? Scream Сакън. После ще ме изяде направо.

ДобрЕ, Purple Heart Припомни ми панделките. И аз имах. Дядо ми ги носеше от СССР, а нещастната ми майка, някак се опитваше, да ги закрепи на трите косъма на главата ми. Щото ревях, че искам опашки, като на Сиси, ама на Сиси косата беше гъста и дълга до кръста.

# 3 911
Панделките са най-големият кошмар на ранното ми детсво! Имах дълга коса и огромно количество  панделки в различни цетове.  Сутрините ми започваха със зверско ресане и кански рев. След което една или две от омразните аксесоари се озоваваха върху изтерзаната ми главица. В един период мама излизаше рано за работа и на градина ме водеше тате, а той беше такава душица Heart И като го погледна с насълзен поглед да не ме реши, той се предаваше. Погалваше ме с гребена и  аз  като щастливо хипи отпрашвах за градината.  Циркът  приключи в мига, в които една вечер мама дойде да ме вземе и се изуми от вида ми, а другарката я уведоми, че цяла седмица се появявам в този  хеър стайл....

# 3 912
  • Варна
До ся псувах Енерго Про. Това грахче ако изкласи първата му дума ще е псувня.

# 3 913
Естела скъпя моя,те са родителоустойчиви.Защо псува милите хора от ЕВН?

# 3 914
Добриньо, много сладко бузанче си била, с бузки само за щипане Blush ама защо на леля си честитиш? Обикновено на мама бяха посветени снимките.
...

мама, баба, леля... по домова книга. Wink

Общи условия

Активация на акаунт