Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 390
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 960
Сиросче, благодаря Hug Как да се реванширам за милия жест? Освен да се прежаля и да ухапя Кили вместо теб Stuck Out Tongue Winking Eye Много се радвам за малчо Heart Иначе нямам идея как е в кръчмите, откакто са казали, че за мен е забранено, не съм си и помисляла дори да пробвам, но ще го преживея с такива приятелки, дето ме канят да ми сготвят шкембе Heart
Тринайсче, кажи какво те мъчи. Можем ли да помогнем? Гушкам те Heart

# 3 961
Ама, Кло, много си коварна! Доде, метна тавата и се врътна. НаспОртваш, а?
Дай рецепта, де..
Дири Негърче в първа част на нашата готварска книга

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 05:46 от 💙 Clo 💙

# 3 962
Има ли други будни като мен?

# 3 963
Естествено,кой може да е тук,в събота,в пет сутринта, познахте,нали?😄
Имам честта да сложа кафето,айде, умната,мили мои дами с ОИ!
На всички бачкатори в събота,лека да е!

# 3 964
Има ли други будни като мен?
Още от 4. Даже от един час насам се правя, че работя.
Веселинкова, ама и ти си Работна Мома Грозданка. Simple Smile

# 3 965
Уиш,аз, Кротева,Пандето, Тринкито-туй сме работягите в събота.Останалите са съботянки!😄😄😄😄

# 3 966
Аз не съм на работа, та вероятно затова съм се ококорил още в 4:30. Радвам се, че не съм само аз.
 Някой да предложи кафе?

# 3 967
  • софия
И аз съм ранобудна днес. Не ме свърта, че съм болна.
И Добро утро,момичета!

# 3 968
Кафето е сложено,ама няма кой да види!😄😄😄😄
О,Дари,как си?Ще се оправиш, само спокойно!Никакви новини по телевизията,четене на темата-Сблъскахте ли се челно с коронавируса,четеш само тука,книжки и филми комедии!

# 3 969
  • софия
Веси,ама какво хубаво кафенце с гледка си ни заформила. Да му се прииска на човек да е там 😍

# 3 970
Дари, с ковид ли си? Няма да се плашиш! Миналата седмица го изкарах, оцелях. И по-гадно съм се разболявала.

Весе, много ми е жал за тебе с това нечовешко ставане в събота в пет часа. Аз спя като пор уикендите до обяд и ставам само щото трябва кафе да пия. Ако стана в пет часа, ще усмъртя някого.

Кло, мерси за рецептите, мила! Харесах ги всичките. Полека-лека ще пробвам, дано са лесни, че кулинарството не ми е сила.
Лек ден на всички!

Едит: Стрейнджър, ти ли си на мотора? Много хубав мотор! Умната по пътищата Smile

# 3 971
  • София
И аз 😔

# 3 972
  • софия
Най-вероятно така ще се окаже,Бабри. Снощи вдигнах 38,2 температура,правих си от тия домашните тестове за ковид и беше положителен. Днес ще ходя до Пирогов да си направя истински тест и да види  какво ще излезе.

# 3 973
Най-вероятно така ще се окаже,Бабри. Снощи вдигнах 38,2 температура,правих си от тия домашните тестове за ковид и беше положителен. Днес ще ходя до Пирогов да си направя истински тест и да види  какво ще излезе.

Спокойно, най-вероятно е Омикрон, аз бях като парцал 5 дена, после имах болки в гърлото, като мина всичко започнах да кашлям. Температура вдигнах само веднъж 38.3, после нямах никкава, само ужасна отпадналост.
Странна болест със странни симптоми, но минава за 7-8 дена.

При теб може и по-леко да мине. Колежка го кара вкъщи на крак, само с болки в гърлото.

Стискам ти палци да е леко.

# 3 974

Едит: Стрейнджър, ти ли си на мотора? Много хубав мотор! Умната по пътищата Smile
Имам точно такъв мотор, дори същия цвят, но не съм аз на снимката.

Veselina Ivanova 610776, благодаря за кафето, страхотно е. Извинявай, че не го бях видял, но се случва когато още спя и  не съм си отворил очите

Общи условия

Активация на акаунт