Да се оплачем... 2022

• 2 040 374
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 650
  • София
И аз избягвам полиестера, супер много ме спарва и се вмирисвам. Памук, лен, лиосел, в краен случай вискоза.
На мен са ми дебели бедрата и не се стесняват долу към колената, а са прави, както казва майка ми - като диреци. Та ако нося нещо задължително да покрива колената. Сега гледах една снимка от сватба преди 6-7 години - там съм доста по-слаба и съм с къса рокля, но пак бедрата са ми доста тромави.

# 13 651
  • Бургас
Тъкмо се връщам от магазин,където не успях да си навра гъзището в една страхотна ленена рокля.
"Еми,съжаляваме,госпожо ама няма по-големи размери за вас"- как ги събират тези продавачки,по чувство за такт ли?Smiley
Нищо,в някой друг живот!

Всичко нося аз,само да ми стане!

# 13 652
Вчера ми изпратиха снимките от рождения ми ден и ми стана лошо. Мислех, че едни дънки ми стоят добре, а всъчност изглеждам като наденичка. Ама квото....
Напоследък и аз не намирам дрехи, които ми харесват, така че напълно разбирам. Имам чувството, че вече не се правят дрехи, подчертаващи женските форми, а всичко е едно торбесто и раздърпано.
В началото също трудно свикнах с немската мода. Всичко ми се струваше като парцал или като за баба ми. И дрехи, и обувки. В някакъв момент обаче свикнах и като се прибера в България започнах да се отличавам. Предполагам от тук идват притесненията на съфорумката. Никой няма да предположи, че идваш от далече, а че по-скоро си с кофти вкус.

От камерата вкъщи се оплаквам. Изпраща ми известия, че се вдига някакъв шум. Цял ден се стресирам, че кучето лае, но като отворя да погледна виждам, че спи блажено, проснато по диагонал в леглото. Явно и за нова камера трябва да заделя пари...

# 13 653
Изобщо, ама изобщо не ми пука как ме виждат отстрани. Да хабиш енергия да мислиш как да се облечеш, че намкой си ще те гледа ми се струва абсурдно.  С формал облекло и висок ток шпоря с колелото из града ако днес ми е ден  да съм формал. Но мога да нахлупя и шапка за да не ми се разпилява косата, и ако аз се харесвам, това ми е напълно достатъчно. Мисля, че човек трябва да има самочувствие което не идва от дрехите. Щото с каквото и да се облечеш, отвориш ли уста,  до минута или ще спечелиш, или ще загубиш аудиторията. 
Роклята е много хубава, от типа - прегърни ме, (ако не се греша) има едно много симпатично прихлупване  отпред .  Мисля,  че са много модерни сега.

# 13 654
То няма лошо да мислиш за хорското мнение, ако нямаш други грижи Joy

# 13 655
Хепи, чудна е роклята. Не скрива шкембе, нали?
От това се оплаквам, от шкембето. 😤

# 13 656
  • Варна
Не бих живяла чужд живот, тоест по нечий чужд вкус да се обличам, храня и изобщо живея. Шанс няма и всички около мен го знаят.
Конти, послушай ме и ще ти олекне.

# 13 657
За дамите, които имат проблем с протриването на бедрата,
Скрит текст:
продават се много продукти за това. Има ленти, има и лепенки, а в Декатлон има и продукти против протриване (подобно е на сух дезодорант, но е доста по-ефикасно).
Та, ако само това ви спира да носите рокли, а по принцип обичате, има решения, не са скъпи и са подходящи за лятото, защото не спарват.

# 13 658
Добре, че остарях и спря да ми пука: ни от роднини, ни от познати...

# 13 659
Ето този зен не съм го постигнала още. Някой ден се надявам да стане. Остаряваме, но явно не поумняваме🥹

Благодаря за съветите.

# 13 660
Последната година и половина какво ми стана не знам, само рокли и поли купувам. Миди и макси дължини, минито вече не е за мен (поналях, не за друго) Simple Smile Обаче- кел файда от тез ми ти рокли и поли, като по навик все към панталоните посягам. А любими по принцип за жегите са ми шалвари и потури- широки, проветряващи телесата. Така и не разбрах защо в тази представителна извадка на всемирната мода- ФорумМамаБеГе всеки плюе по тях и не ги харесва, но и ясно показвам, че не ми и пука. Идеално си се чувствам с тях.
А как мразя жегите!!! Май наскоро не съм се оплаквала? Хайде да идва есента вече. Grinning

# 13 661
  • София
Защото скъсяват краката преко сили. И сякаш си се наакал. Просто резюмирам причините, аз много гледам как се обличам, но изобщо не гледам около мен хората. Минават и заминават, няма начин да се извъртя след нечие облекло и да го запомня.
Забелязвам само ако някой ме копира. Дразни ме, да. И не, не се срамувам.

# 13 662
А покрива шкембе идеално
Ти що мислиш я взех

# 13 663
А покрива шкембе идеално
Ти що мислиш я взех
Аз пък мислех, че не стават за шкембаци. Щото и аз си имам доволно. Ще пробвам значи.

# 13 664
  • На топло
Това нося под поли и рокли лятото, много удобно и леко стягащо.
Скрит текст:

А този модел рокля отива на всякакви форми, със свободен ръкава. Пробвах я вчера, прави фигурата една идея по-слаба.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт