Да се оплачем... 2022

• 2 039 811
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 680
  • София
Ок, Моника Бекучи има непропорционално дебели глезени. Тъй става ли?

Става.
Поантата е, че хората си ходят дебели, кривокраки, кривозъби, глупави и с гордост го разправят, обличат в хубави думи и идеализират, но когато трябва да критикуват другите, речникът винаги е някак много цветущ. Иначе малко ме вълнуват нечии крака.

# 13 681
Това за Моника е отдавна известно и коментирано не само в бг мама.

# 13 682
Роклята, която аз показах, е от Х и М
Има нова програма за членство и с нея май е безплатно доставяне и върщане, та може да се пробва .то аз бях поръчала 3 рокли, ама като видях другите колко са намачкани, и директно ги върнах
Моника има дебели глезени и какво Simple Smile
Как така клин и пола молив, не си го представих. Я дай да видим

# 13 683
  • София
Сега забелязах. Както казах, не се заглеждам прекалено в другите. Били те холивудски личности Simple Smile

# 13 684
Все едно знаят какво обсъждаме. Рекламите, които ми излизат в момента във форума:

Хеппи, удобен стил е моят, не е конвенционалния.
Много обичам и туники с клин Wink

# 13 685
Не, просто си представих пола молив за офис, а вероятно имаш предвид някаква друга Simple Smile

# 13 686
Начи, Жаклината ме подсети за хранителната мая (забравена в шкафа), преди малко сложих от нея на нудлите със скариди- вместо традиционния пармезан. Амииии- добре е, харесва ми, на опитване, така да се каже. Grinning

Имам и глава целина. Уж за нейните фейк картофки я взех, но утре май ще се тествам да направя "стек от целина". Ще докладвам за резултата. Малко доброназорно е положението при мен, защото имам едни бели аспержи, които трябва да употребя. Та съм лешила да ги увия в бекон и да ги запека, та да са гарнитура на "стека". Sunglasses

Сложете си адблокер, така поне няма да виждате как ви подслушват. Simple Smile

И аз под "пола молив" разбирам пола- молив и се чудя, как въобще е възможна комбинацията с клин. Rolling Eyes

# 13 687
Снимка нямам. Аз съм все зад камерата и почти нямам снимки, освен селфита Wink
Ето де, права плътна пола по тялото със стреч до коланото или над него и памучен клин- всичко в черно все Wink
Ей сега ще ме разнесат из темите и извън тях Sad

# 13 688
Аз съм цветуща и за собствените си глезени,наричала съм ги диреци в темата .То си е истина.

# 13 689
  • София
И твоите сигурно не са дебели.

Контес, Така ли

# 13 690
  • София
И аз под "пола молив" разбирам пола- молив и се чудя, как въобще е възможна комбинацията с клин. Rolling Eyes
И аз се опитах да си предстая комбинацията,но ми е трудно.Може би,защото като се каже пола молив си представям по-строг стил,който е несъвместим според мен с клин.

# 13 691
Ако трябва да съм честна, тая визия ми се чини като за мен точно. Само бих сменила обувката с бели платненки, че с чехъл или балетки едвам ходя.

# 13 692
И твоите сигурно не са дебели.

Контес, Така ли

Нещо такова.

Все едно и също е- риза с шал и жилетка или риза и пола. Обичам поли и панталони със сака също и туники с клин.

# 13 693
Ама ти под клин нещо със стъпало ли разбираш?

# 13 694
Ама ти под клин нещо със стъпало ли разбираш?
Не, плътен клин по крака като тези термо плътните чорапогащници, но без стъпало.

Както се изказа една позната лелчински стил. Не модерните скъсани дънки, ток и мъжки стил риза.

Последна редакция: ср, 11 май 2022, 20:47 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт