Да се оплачем... 2022

• 2 037 866
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 295
Абаджиева, защото не си знам размера, който все се сменя, а щерката расте също и не обичам да вземам дрехи онлайн, които нe желая да се занимавам да връщам, а дарявам след това.
Предпочитам да си вземем каквото ни е нужно, като го премерим приблизително в магазина върху клин  и тениска, пред алтернтивата да си дам парите нахалос.

Оплаквам се, че след дните с дъжд и парно днес журнах бузите си на 22 градуса. Както не понасям жеги мога да си представя как ще изкарам лятото в Bg Sad Днес писаха, че остров Крит е адска жега август и юли- ще се оплаквам на воля Simple Smile това да са ни проблемите само.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 15:28 от Анонимен

# 14 296
Добро да е утрото за всички 💐
Не мога да повярвам, че съм спала 7часа непробуден сън. Последните две седмици, не мога изобщо да спя, та сега съм много приятно изненадана. Лошото е че имам силно схващане на врата и главата много ме боли. Не ми стигаше неспирната хрема, а сега и това... Омммм
   Да си призная искам си вече у дома, още малко остана от отпуската..

# 14 297
Как да убедя детето да стане за градина , като аз самата не искам да ставам от леглото? Обърнала съм деня и нощта. Ужасно е! Заспивам към 2. Едвв добутваммдо следобеда да взема още час сън.

# 14 298
Добро пролетно утро и от мен, мили момичета и Натаниел. Имах чудесна непробудна нощ и се надявам денят ми да е по спокоен . Днес малкия ми син е рожденник и съм с празнично настроение от сутринта. Както не мога да се спирам с приказките, му написах текст с размера на разказ пълен с пожелания и хубави думи. До вчера брат му  му беше на гости , празнуваха празника уикенда и се надявам да е зареден емоционално . Пък ако намери довечера малко време за нас на скайпа, празникът ми ще е пълен. Това ми дете се появи сякаш на шега , доктора го извади, а той вместо да изплаче  се изпишка и чак тогава поздрави света с глас. Роден е малко след полунощ на 16 ти, и в днешния ден бях готова да си тръгвам, защото умирах от мъка по другото бебе у дома. Беше много хубаво четири килограмово момченце, и една сестра го разнасяше из отделенията да му се радват на големите бузи. Помня как татко ми донесе череши в родилното, аз лежах , хапвах и размятах черешка пред очите му, а той, Бога ми - следеше ярко червения плод с очи.
 Винаги е бил будно дете изпреварило връстниците си. От фиксация върху брат му и неговите битки, някак си не видях как това ми дете порасна и постигна всичко което си беше поставил за цел с лекота. Желая му от сърце да е здрав и много щастлив. Това е последната му актуална снимка от уикенда, с брат си.

# 14 299
G.D., честит да е! Здрав, щастлив, успешен.

Моето малко дете също има рожден ден. Става на 1 година. И аз съм станала рано и съм в превъзбудено състояние. Най- близката ми приятелка и майка ми ще дойдат от родния ми град и ги чакам с нетърпение. Довечера ще се съберем в едно заведение да се почерпим за неговото здраве.

# 14 300
  • София
Г.Д., страхотни синове имаш! Да са ти живи и здрави и все така да говориш за тях. Днес и моят свекър е рожденик. Трябва да му се обадя после. Много го уважавам. Той ми помогна да си изгледам децата, буквално щях да полудея ако не беше той. Simple Smile
И аз съм тук. Честито и на твоето сладурче. Как лети времето наистина. И моето диване скоро има рожден ден, става на 9, а все едно вчера беше бебе.

# 14 301
Честити Рожденници 🥂
Да са живи и здрави и все напред с рогата.

# 14 302
Честит рожден ден на младите теленца Flowers Hibiscus
Не се чувствам добре. Уж оздравях, сега на нова сметка.

# 14 303
Напълни ми душата и ми оправи деня! Да са ти живи и здрави и двамата! Ти си една щастлива майка! Дай Боже всекиму!

# 14 304
Да допълня пюър лаф, че матура имат и четвъртокласниците и десетокласниците. По въпроса с образованието мога ферман да напиша, но е ненужно. Аз никога не съм се явявала на матура, а уж сега били съсипали образованието, а по моя време било топ. Няма такова нещо, аз 11 години се размотавах, според мен сегашните деца учат в пъти повече.
Мис, да ни разкажеш всичко за Крит, в to do, листа ми е.
Дидка, на себе си пожелавам да сме така отдадени баба и дядо, както свекър ти. Дай боже повече такива хора да има.

# 14 305
Кристина, то въпросът е какво точно учат. Класната на сестра ми от 1-4 клас не знаеше как се спряга пълен и кратък член... Четях рецензиите й под домашните и ми ставаше лошо.

Честити да са всички рожденици! Родени са в най-късметлийския месец! 😊

И аз спах непробудно. За първи път от 5 дни насам. Сега обаче не ми се става.

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 09:17 от Лютиче 2.0

# 14 306
Скрит текст:
Добро пролетно утро и от мен, мили момичета и Натаниел. Имах чудесна непробудна нощ и се надявам денят ми да е по спокоен . Днес малкия ми син е рожденник и съм с празнично настроение от сутринта. Както не мога да се спирам с приказките, му написах текст с размера на разказ пълен с пожелания и хубави думи. До вчера брат му  му беше на гости , празнуваха празника уикенда и се надявам да е зареден емоционално . Пък ако намери довечера малко време за нас на скайпа, празникът ми ще е пълен. Това ми дете се появи сякаш на шега , доктора го извади, а той вместо да изплаче  се изпишка и чак тогава поздрави света с глас. Роден е малко след полунощ на 16 ти, и в днешния ден бях готова да си тръгвам, защото умирах от мъка по другото бебе у дома. Беше много хубаво четири килограмово момченце, и една сестра го разнасяше из отделенията да му се радват на големите бузи. Помня как татко ми донесе череши в родилното, аз лежах , хапвах и размятах черешка пред очите му, а той, Бога ми - следеше ярко червения плод с очи.
 Винаги е бил будно дете изпреварило връстниците си. От фиксация върху брат му и неговите битки, някак си не видях как това ми дете порасна и постигна всичко което си беше поставил за цел с лекота. Желая му от сърце да е здрав и много щастлив. Това е последната му актуална снимка от уикенда, с брат си.

G..D.. , честит да е рожденикът! Да е здрав, щастлив и с лекота да сбъдва мечтите си! Да са здрави и благословени децата на всички ни! Хубав празник!
Има от какво да се оплача, но ще замълча! Дано да отмине и господ да е добър, да е леко!

# 14 307
Лютиче, за мен е важно да намерят своето място под слънцето и да са щастливи. Какво точно учат, не ме впечатлява особено. Учила съм седем години с големия, сега същото се повтаря и с малкия. Майка ми не знаеше в кой клас съм. Обожавам някой да ми натъртва за пълен и кратък член. Аз също го бъркам, чувала съм и коментари зад гърба ми. Не, че съм се впечатлила. Когато си щастлив, не забелязваш грешките на другите.

# 14 308
  • София
Честито на рождениците и близките им! Здраве и късмет Flowers Four Leaf Clover

Заради матурата утре днес в училището на малкия са с намалени часове. Пратиха ни писмо, че часовете започват и по-рано. Едва успях да го вдигна в 6.30, не закуси, изстреляха се с баща му към 7. Е, после се оказа, че начален етап не е засегнат от промяната на графика.  От това се оплаквам, не се мисли много каква информация се поднася и на кого.

# 14 309
  • София
Честити да са днешните рожденици! Много здраве им желая!
Не ми говорете за матури, чакам да свърши това чудо. Много напрежение и стрес.

Общи условия

Активация на акаунт