Да се оплачем... 2022

• 2 036 914
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 280
Прешъс, мила знам какво е. Прегръщам те.

# 14 281
Прешъс, Джолева, прегръдки от мен!

# 14 282
  • София
Ох, момичета. Прегръщам ви.

# 14 283
След поста на Прешъс искам ММ само да си дойде и да го прегърна. Колкото и да съм му ядосана, не искам да губя ценно време.
Момичета, бъдете силни! Други думи са излишни...

# 14 284
Прешъс, много, много съжалявам, чета те и сълзите ми капят. Голямата любов не се прежалва, някога, някъде ще сте пак заедно.
Аз вярвам наистина!
Вчера попаднах в компания, в която имаше лекар, който е познвал и се е грижил за нашият дядко, който загубихме от ковид( партньорът на мама с който живя щастливо 20 г, и когото не може да прежали, не е същият човек тя…)
Та докторът каза че, той е бил един от първите пациенти, които са загубили. Каза че са направили и невъзможното и са приложили всички известни към момента методи. Каза да не се виня, аз все си мислех, че ако бях го видяла по- рано, ако бях видяла колко в зле щяхме да го завдем на лекар.
Ние самите бяхме под карантинна тогава.
От вчера мисля само за това, тежко ми е.
Липсва ни много. На децата, на нас, но най- вече на майка, тя си остана без другарче. А можеха да имат още много години заедно.

Джоли, прегръщам и теб и Прешъс и ви съчувствам❤

# 14 285
  • София
Джолева, прегръдки и от мен.
От нелепата смърт на татко минаха 16 години, а все едно вчера беше. Ами тежко си е.
Моя приятелка загуби майка си октомври (от ковид), сега март и мъжа си (меланом). Млада жена с непораснали деца. Много я мисля и нея, мъчно ми е, гледам я как се е свършила.

# 14 286
Влизам да пожелая успех утре на децата на Йованка и Вита, и ако има и други - също.  Нека силата бъде с тях!!
Разказва ми се играта от бачкане. Много работа, много нещо. Как ще се съхраня до петък ?

# 14 287
Как утре.  Матурите са в сряда и петък.

# 14 288
Има много матури, различни класове
Прегръдки за всички

# 14 289
  • Сф
Влизам да пожелая успех утре на децата на Йованка и Вита, и ако има и други - също.  Нека силата бъде с тях!!м
Разказва ми се играта от бачкане. Много работа, много нещо. Как ще се съхраня до петък ?
Ей, как ме шашна..викам , край откачих. Бяха юни! Ама те май имат и 7 ми и 12 клас 🤣
Успех на 12ти клас !

# 14 290
  • София
precious, животът е несправедлив Cry, не мога да ти помогна...само да ти съчувствам!
djoleva, кураж и много сили и на теб!

# 14 291
Четейки на Прешъс поста ми замириса на свещи...и ние ще правим година на 04.06...като миг мина...
Миришеше на свещи, да. През целият ден от обяд до вечерта идваха и си отиваха хора, а аз изчаках да догори и последната свещичка за да си легна.

Момичета, благодаря на всички за хубавите и топли думи! Heart

# 14 292
Много тежко и тъжно... Искрени съчувствия на Precious и всички, претърпели загуба. Прието е в такива случаи да се каже, че времето лекува и измива, но не знам дали е така... Може би човек просто се научава да живее с болката, да съжителства с нея, не че е преминала.

Скрит текст:
 Оплаквания нямам сега, от Италия се прибрахме днес. По работа беше и много изморително, но там винаги си изкарваме добре. Мога само да се оплача, че когато пътувам си възвръщам интелигентността и започвам да се интересувам от изкуство - основно живопис и архитектура, а също и от добър живот и добра храна Simple Smile . А когато се прибера у дома, ставам отново глупава и започвам да мисля за битовизми и да се боря с вятърни мелници...

# 14 293
Прешъс , кураж... Празнотата никога няма да бъде запълнена , но поне спомените ще те крепят.
Според мен, с времето става по- тежко. Поне при мен е така.

# 14 294

Бански ( цели)  купуваме последните години само от Костко-Спийдо и са страхотни.

Слагам в пералня и сушилня с много омекотители и не мърдат, а се използват няколко месеца постоянно. За съжаление миналата седмица като ходихме бяха пуснали само детски (до 16 годишни), но на нас ни трябват С/М дамски размер и се надявам да не ги изпуснем, че ги пускат преди сезона и след това ги няма.

Ако си знаеш размерите и предпочитания модел, защо не ги вземеш онлайн? Моите обувки пристигнаха. Малко по-скъпо е (моите обувки са с $5 по-скъпи от твоите според кутията), но е сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт