Да се оплачем... 2022

• 2 036 904
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 265
Днес ще изнасяме една година на мама. Мъчно ми е.
Heart
И ние правихме същото в събота. Мислех, че съм преминала през всички фази на скръбта и съм приела окончателно смъртта на мъжа ми, но ето че започнах да ги повтарям.

Ще си позволя да споделя, но моля ви, ако някой не иска да се натъжава, да не чете.

Скрит текст:
През последния месец всички спомени от миналата година ме връхлетяха със страшна сила и сякаш преживях всичко наново. Сякаш го загубих отново. Спомнях си ден по ден последните 15 дни от живота му, живо и ярко, сякаш не се е случило преди година, а вчера. Последните му думи, топлите му ръце, които галех и които сякаш всеки момент щеше да протегне за да ме прегърне. Красивите му очи, които не можеше да отвори, но от които се стичаха истински топли сълзи, докато слушаше последните ми думи преди да изключат машините и да го пуснат да си отиде. Не е честно. Никак не е честно. Чувствам се ограбена от живота и съдбата, защото аз не бях готова да го пусна. Аз не съм готова да го пусна. Мислех, че съм приела, че него вече го няма, но сега отново съм гневна и сякаш не искам да повярвам, че това е истина. Не вярвах, че е възможно човек физически да изпитва празнота в гърдите си. Там където е сърцето ти, да усещаш, че сякаш липсва нещо. Мислех, че това го има само в лириката и тъжните песни и филми, но сега вече знам какво е изтръгнато сърце.

Почивай в мир любов моя! Обичам те безумно и безкрайно и нищо не може да ни раздели, дори смъртта. Broken Heart

Последна редакция: пн, 16 май 2022, 19:40 от precious*

# 14 266
Преш, прегръдки. Не минава никога.

# 14 267
Преш, мислех те! Помня точно датата на кончината на мъжа ти, защото съвпада с раждането на малкото ми дете! Каквото и да кажа, ще е слабо! ❤

Сигма, прегръдка и за теб!

# 14 268
Прешъс, прегръщам те силно. Предполагах че преживяваш всичко отново. След тъгата идва приемането , а след него и гнева. После...навика да живеем с празнотата в гърдите. Болката не е намаляла, нито изчезнала. Ние просто се научаваме да живеем с нея. Ще има слънце пак, сигурна съм. Поплачи, потъжи, ще ти олекне , ще вдигнеш глава и ще продължиш защото той  би искал така .

# 14 269
  • Варна
Прешъс, прегръдка.
Казах ти, това не минава, не може. Ето, при мен ще станат 5 години, не съм сама, очаквам бебе и въпреки всичко пак ми е тежко. Като белег остава, болящ белег.

# 14 270
  • София
Прешъс, много, много те прегръщам. Клише е, но той е с теб и чрез децата.

# 14 271
  • София
Прешъс, разплака ме. Тъкмо идвах да се оплача, че шефката ми се заяжда за един ден отпуск и те прочетох. Няма да се ядосвам за глупости, животът е само един миг. Ох, много сили ти желая. Надявам се да продължиш напред и да бъдеш много щастлива.

# 14 272
Прегръдката и от мен. Ти си силна и ще продължиш напред, сигурна съм, че и той иска това за теб. От време на време се шегувам със семейството ми и им казвам, някой ден като ме няма , да не плачат и страдат. На по-добро място са и след време в друг живот ще се видим. ❤️

Аз ще се оплача,че от мястото , на което кандидатствах още не са ми се обадили. Не били взели решение все още, ами то хубаво ама си минаха 2..3 седмици.
Кандидатствах на друго и ми се обадиха, в сряда съм на интервю. Моля се да е читаво, всичко като цяло, защото ако не е ще се наложи да правя драстични промени в живота ми.

# 14 273
precious, силна прегръдка! Всичко толкова е тъжно и толкова несправедливо. Един ден си тук, а после на другия ден не си. А всички по презумция си мислим, че ще живеем вечно или поне достатъчно дълго.
Моля ви, стиснете палци за едно изследване днес! Revolving Hearts

# 14 274
Бански ( цели)  купуваме последните години само от Костко-Спийдо и са страхотни.

Слагам в пералня и сушилня с много омекотители и не мърдат, а се използват няколко месеца постоянно. За съжаление миналата седмица като ходихме бяха пуснали само детски (до 16 годишни), но на нас ни трябват С/М дамски размер и се надявам да не ги изпуснем, че ги пускат преди сезона и след това ги няма.

Прешъс, всичко е толкова тъжно, несправедливо и честно! Утехата е че няйъде там той те чака и вижда, и че някой ден ще сте заедно и ще изживеете вечността си заедно. Прегръдка и сила ти пращам!

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 15:49 от Анонимен

# 14 275
Прегръдки, Прешъс ❤️ Първата годишнина особено е адски трудна, абсолютно всички спомени се връщат 1:1. Но винаги се справяме и продължаваме, какво друго ни остава...

# 14 276
  • София
Прешъс, сили и кураж.

# 14 277
Прешъс,прегръдки.Наистина ме разплака.

# 14 278
  • Страната на чудесата
Прешъс, толкова ти съчувствам, прегръдки!
Времето не лекува, каквото и да казват.

# 14 279
  • софия
Четейки на Прешъс поста ми замириса на свещи...и ние ще правим година на 04.06...като миг мина...

Общи условия

Активация на акаунт