Предозиране с Генералгин и Дорета

• 1 610
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!Пиша ви тъй като се нуждая от съвет,защото направих голяма глупост и не знам какво да правя.Проблемът е ,че май съм предозирала с лекарства,защото повече от една седмица имам затруднено дишане,нямам апетит и ми се гади.Пих тези лекарства заради силни менструални болки.На 28 август изпих 3 таблетки Генералгин,а на 29 август-1 таблетка Дорета.На следващия ден отидох на лекар,но ми каза просто да спра да ги пия ,защото не са били подходящи за моите болки и ми даде направление за изследвания.Когато ги показах ,личния лекар ми каза ,че нямам проблем освен ниски тромбоцити.До тук добре,само че тези проблеми не спряха и това ме накара да отида в медихелп-там ми казаха ,че съм добре и дозата е нормална.Не знам какво да правя,наистина не ми е добре,въпреки че 2 пъти отидох на лекар.Другият ми въпрос е ,дали ще се изчистят от организма тези съставки от лекарствата?Съжалявам ,ако темата ми е твърде дълга!

# 1
  • В страната на мечтите.
Случайно да имаш проблеми с тревожност и/или хипохондрия? Не мисля че можеш да предозираш от 3 хапчета за болка и то не изпити едновременно. В листовката на първото лекарство пише, че ако си над 15 години не е проблем да пиеш до 4 пъти на ден от него. Не се предозира така лесно с лекарства и проблемите ти съм склонна да вярвам, че не са от тях.

# 2
Не виждам никакво предозиране, по-скоро наистина тревожност. Или по-скоро тревожност плюс раздразнен стомах или жлъчка от лекарството. 
Пробвай няколко дена някаква лека диета. Варени или печени моркови и картофи. Без кафе на гладно или цигари.

# 3
Пия доста дорета заради наскоро извършена операция, като максималната доза, която ми е предписана е 4*2/пила съм макс. три хапчета на ден/, та с едно хапче не виждам как ще се предозира.

Общи условия

Активация на акаунт